REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ant plaukų užtepkite majonezo: rezultatas nustebins

Daugybė idėjų tobuliems plaukams

Grožio ritualams laiko niekada negana, ypač iš ryto. Todėl kai baigiasi kokia nors kosmetikos priemonė, o laiko trūksta, gali atrodyti, kad tai – tikra tragedija.

Grožio ritualams laiko niekada negana, ypač iš ryto. Todėl kai baigiasi kokia nors kosmetikos priemonė, o laiko trūksta, gali atrodyti, kad tai – tikra tragedija.

REKLAMA

Bet nesijaudinkite ir nebijokite iššūkio trūkstamą priemonę pakeisti tuo, kas yra po ranka, kad akimirksniu atrodytumėte nuostabiai.

„Bright Side“ pristato 10 nuostabių grožio triukų, kurie sutaupys jums pinigų ir laiko. Skaitykite straipsnį iki galo ir rasite papildomą patarimą.

Kūdikių milteliai + plaukų šepetys = sausas šampūnas

Ko jums reikės:

krakmolo

valgomosios sodos

baltojo molio

marantos

Pirmiausia, pasigaminkite naminių kūdikių miltelių. Naudokite tik krakmolą arba į jį pridėkite papildomų ingredientų – marantos miltelių, valgomosios sodos arba baltojo molio. Kai tik reikės greitai išsiplauti galvą, tiesiog šiuo mišiniu išsišukuokite plaukus.

Vatos diskeliai + blakstienų tušo šepetėlis = tankios blakstienos

Pasiimkite paprastą vatos diskelį ir padalinkite jį į dvi dalis. Blakstienas padenkite sluoksniu tušo. Pasiimkite blakstienų tušo šepetėlį, jį apvyniokite vatos diskelio puse ir tolygiai braukite per blakstienas. Tuomet uždėkite dar vieną tušo sluoksnį, kad vatos plaušelių nesimatytų.

REKLAMA
REKLAMA

Majonezas = plaukų kaukė

Kad plaukai nebūtų sausi ir pasišiaušę, naudokite majonezą – jį tiesiog tepkite ant plaukų. Palikite maždaug pusvalandžiui. Tuomet galvą išsiplaukite šampūnu. Viskas! Galite džiaugtis šilkiniais ir drėgmės nestokojančiais plaukais.

REKLAMA

Šlapia oda + kvepalai = ilgai išliekantis kvapas

Kvepalus purkšti reikia ne tik specialiose kūno vietose, bet ir specialiu metu – iškart išėjus iš dušo, kol oda dar šlapia. Taip kvepalų aromatas išliks žymiai ilgiau.

Šlapia veido oda + odos priežiūros priemonės = geresnis sugeriamumas

Veidą nusiprauskite ir tuomet iškart naudokite odos priežiūros priemones, kurių nusivalyti nereikia. Tokiu būdu poros bus dar atviros – jos užsidaro, kai oda yra sausa.

Vasabis + lūpos = putlumo efektas

Vasabiu ištepkite lūpas ir palikite maždaug 10 minučių – taip lūpos atrodys putlesnės. Jei rezultatų nepastebite, vasabį ant lūpų palikite ilgiau, o jei graužia – mažiau.

REKLAMA
REKLAMA

Alus = plaukų kondicionierius/šampūnas

Pamėginkite galvą išsiplauti alumi. Kai kuriais atvejais tai plaukams suteikia žvilgesio, o kartais plaukų struktūra tampa sveikesnė.

Pastaba: Nerekomenduojama šio metodo vietoj įprasto šampūno ir kondicionieriaus naudoti reguliariai. Jis taip pat nerekomenduojamas tiems, kuriems slenka plaukai.

Spiritas + šaukštas = nebyrantys akių šešėliai

Į akių šešėlių dėžutę įpilkite spirito, gautą masę išmaišykite šaukštu ir sutrinkite, o tuomet palaukite, kol visiškai išdžius. Subyrėjusios dalelės vėl sulips ir jūsų akių šešėliai bus kaip nauji. Tą patį galima daryti su skaistalais ir kompaktine pudra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įprastas plaukų kondicionierius + vanduo = nenuplaunamas kondicionierius

Savo plaukų kondicionierių sumaišykite su vandeniu santykiu 1:1 ir mišinį supilkite į buteliuką su purškikliu. Tokį kondicionierių galite naudoti ir ant ką tik neplautų plaukų. Nupurkškite juo plaukus – pamatysite, kaip jie iškart atrodys gaiviai ir tvarkingai.

Maisto produktai milteliais + tuščia skaistalų dėžutė = nauji skaistalai

Pasiimkite 1 arbatinį šaukštelį cinamono, 1 arbatinį šaukštelį kakavos miltelių, muskato riešuto miltelių ir miltų. Viską gerai išmaišykite. Jei spalva jums netinka, keiskite ingredientų proporcijas, kol išgausite norimą atspalvį. Sveikiname! Ką tik pasigaminote aplinkai draugiškų, sveikų ir maloniai kvepiančių skaistalų,

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų