REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV pagalbos“ komandoje – džiugos žinios. Laukiasi žiūrovų numylėta laidos gelbėtoja Deimantė Šmitė. Tai moteris pranešė savo „Facebook“ paskyroje, pasidalindama suapvalėjusio pilvuko nuotrauka.

TV pagalbos“ komandoje – džiugos žinios. Laukiasi žiūrovų numylėta laidos gelbėtoja Deimantė Šmitė. Tai moteris pranešė savo „Facebook“ paskyroje, pasidalindama suapvalėjusio pilvuko nuotrauka.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su gelbėtoja Deimante Šmite, moteris neslėpė teigiamų emocijų. Tiesa, ji prasitaria, kad pirmi nėštumo mėnesiai nors ir buvo sunkesni, dabar ji jaučiasi neblogai.

„Nusilpo kraujas, labai nebuvo jėgų ir pykino. Dabar, nors dar tik ketvirtas mėnesis, bet savijauta jau geresnė. Vis dėlto jėgų dar trūksta“, – prasitaria ji.

Paklausus, ar moteriai pavyksta suderinti darbus laidoje „TV pagalba“, gelbėtoja sako, kad dirbti kol kas pavyksta, o taip pat ji turi ir papildomų darbų namuose. 

„Kadangi su drauge turime savo verslą, kuriame drabužius maitinančioms, tai daug dirbu iš namų. Tad poilsiauti ir tinginiauti nėra kada“, – sako D. Šmitė.

REKLAMA
REKLAMA

Gelbėtoja su vyru šiuo metu augina sūnų.

Motinystė darbe tik padėjo

Dar vasarą kalbinta gelbėtoja D. Šmitė džiaugėsi, kad jai motinystė darbe itin padėjo. 

REKLAMA

„Manau, kad motinystė šiame darbe man labai pagelbėjo, auginant mažą vaiką, išmokau daug kantrybės, planuoti laiką. Man atrodo, kad kaip tik tapusi mama, patapau ir dar geresne gelbėtoja“, – sako D. Šmitė.

Kol mama pluša televizijoje, jos darbą akylai seka ir namuose likę du svarbiausi jos gyvenimo vyrai – vyras Edvinas su sūnumi Martinu. D. Šmitės vyras patikina, kad judviejų sūnus jau atpažįsta mamą per televizoriaus ekraną:

„Sūnus jau atpažįsta, sako, kad mamą rodo. Tačiau mums jau tai tapo natūraliu dalyku“, – šypteli Edgaras, o pati D. Šmitė atvirauja, kad matyti mamą televizoriaus ekrane jos sūnui būna ne visada smagu:

REKLAMA
REKLAMA

„Liūdniausia būna tada, kai sūnus mato mane per televizorių, kai būna pas senelius. Jis tikisi, kad mamą pamatė per televizorių, todėl ji netrukus ateis į kambarį ir jį apkabins, o manęs tuomet šalia nebūna. Todėl mano tėvai yra nusprendę, kad geriau nerodyti per televizorių manęs, kai nesu šalia jo“, – sako gelbėtoja.

Atskleidė laimingos šeimos paslaptį

Pati D. Šmitė pasakoja, kad mėgstamiausias jų šeimos laisvalaikio praleidimo laikas – kelionės. Taip pat visi trys šeimos nariai mėgsta skaniai ir pavalgyti, todėl stengiasi išragauti visus aplink esančių restoranų ar kavinių patiekalus.

Paklausus, kokia yra laimingos šeimos paslaptis, D. Šmitės vyras atvirauja, kad svarbiausia šeimoje yra mokėti suprasti vienas kitą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Svarbu mokėti pasiskirstyti darbus, papildyti vienas kitą. Stengiuosi pagelbėti, kai turiu laisvo laiko, pasiaukoti, kad suderinti savo ir žmonos darbus“, – vardija Edvinas, o pati D. Šmitė pabrėžia, kad visada yra labai svarbu išsikalbėti:

„Svarbu nelaikyti nuoskaudų savyje. Jeigu būna situacija, kai kažkuris vienas pasijunta blogai, esame sutarę, kad nelaikysime savyje ir stengsimės išsikalbėti. Bet tai svarbu ne tik šeimos ar poros santykiuose, bet apskritai bet kuriuose žmonių santykiuose. Svarbiausia išsikalbėti, nes didžiausia problema yra užlaikytos nuoskaudos, kurios vėliau pavirsta konfliktais“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų