REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aistra yra bene svarbiausias visų santykių pagrindas. Tačiau ar jūsų Zodiako ženklas ja pasižymi?

Aistra yra bene svarbiausias visų santykių pagrindas. Tačiau ar jūsų Zodiako ženklas ja pasižymi?

REKLAMA

Tikėkite tuo ar ne, mūsų Zodiako ženklai stipriai veikia intymų gyvenimą ir tai, kas mus jaudina meilėje. Tad kuris iš Zodiako ženklų yra pats aistringiausias? 

Jautis

Jaučiui neįmanoma atsispirti, ir jis mėgsta niekur neskubėti – seksu jis mėgaujasi visais penkiais pojūčiais. Jautis yra tuo pačiu metu švelnus bei intensyvus, gali partnerį nunešti į malonumo viršūnę vos per kelias minutes, arba erzinti ir maloninti valandų valandas.

Mergelė

Mergelės yra tikslios ir pragmatiškos, jos viską apskaičiuoja ir yra dėmesingos, santūrios, kol dar iki galo žmogumi nepasitiki ir nėra išsamiai jo išanalizavusios. Kai šios kliūties nebelieka, dingsta visi barjerai ir malonumas tampa pagrindiniu tikslu. Mergelės yra subtilios, rafinuotos ir dėmesingos, todėl leiskite joms gerai jus pažinti ir tuomet mėgaukitės kvapą gniaužiančiais rezultatais.

Ožiaragis

Iš prigimties atsargūs Ožiaragiai prieš leisdamiesi į fizinį intymumą nori gerai pažinoti savo partnerį. Jie ieško emocinio ryšio, kuris yra svarbesnis už viską, bet kai tik ryšys tampa aiškus, jiems visai nesunku atsipalaiduoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų