REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Grožio procedūra virto košmaru: liko su „pabaisos antakiais“

Shannon Bozell mikropigmentacijos procedūrai išleido šimtus, ir galiausiai liko labai nusivylusi rezultatu, rašoma dailystar.co.uk.

3

Shannon Bozell mikropigmentacijos procedūrai išleido šimtus, ir galiausiai liko labai nusivylusi rezultatu, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Moteris atvirai papasakojo apie nepasisekusią mikropigmentacijos procedūrą - ji liko su „pabaisos antakiais“. Shannon Bozell semipermanentinei procedūrai, kurios metu oda subadoma mažytėmis adatėlėmis, išleido 286£ (339€).

Tačiau ją apėmė siaubas, kai po procedūros ji liko su „milžiniškais vikšriniais antakiais“, dėl kurių turėjo pasikeisti šukuoseną, kad plaukai bent kiek juos pridengtų.

Shannon iš Mičigano, JAV, „CBS Austin“ pasakojo, kad jos svajonė turėti tobulus antakius sudužo, kai po procedūros ji pamatė daug didesnius ir tamsesnius antakius, nei tikėjosi.

Ji sakė: „Prieš tai visai neturėjau antakių, o dabar turiu pabaisos antakius - sunku su tuo susitaikyti. Šitie milžiniški vikšriniai antakiai visai netinka man prie veido.“

REKLAMA
REKLAMA

Į grožio saloną Shannon atėjo su plonais šviesiais antakiai, o iš jo išėjo atrodydama visiškai kitaip. Shannon vėliau į saloną grįžo skųstis, ir jai buvo pasiūlyta rezervuoti laiką antakių spalvos ir formos korekcijai.

REKLAMA

Tačiau vos 24 valandoms praėjus po antrosios procedūros Shannon pastebėjo, kad ant jos antakių formuojasi dvi didelės pūslės. Salone jai buvo pasakyta, kad kadangi per trumpą laiką buvo atliktos dvi procedūros, tikėtina, kad gijimas truks ilgiau. Tuomet jai buvo pranešta, kad reikės palaukti 30 dienų, kol antakiai susitrauks ir pasirodys nauja šviesesnė spalva.

Shannon jau keletą kartų prašė grąžinti pinigus už nepavykusią procedūrą, tačiau sulaukė tik pasiūlymo grįžti korekcijai. „Pabaisos antakiais“ jai pasidalinus socialiniuose tinkluose, jos „prieš ir po“ nuotraukos tapo interneto sensacija.

Grožio salono savininkė pirma į kritiką socialiniuose tinkluose atsakė Shannon įrašą pavadindama „skaudžia“, bet vėliau savo įrašą ištrynė. Ji taip pat pridūrė, kad jos verslas jai „yra viskas“ ir kad nepaisant jos pastangų rezervuoti Shannon laiką vizitui, ji jų atsisakė. Shannon tuo tarpu antakius tvarkytis pasirinko kitame salone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų