REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada susimąstėte, kaip laikote rankas ant vairo? Pastebėkite save, padarykite išvadas, pasirinkę dažniausią variantą, ir sužinokite, koks žmogus esate.

Ar kada susimąstėte, kaip laikote rankas ant vairo? Pastebėkite save, padarykite išvadas, pasirinkę dažniausią variantą, ir sužinokite, koks žmogus esate.

REKLAMA

 

1. Jūs stengiatės, kad jūsų gyvenimas būtų kuo paprastesnis. Neapsikraunate nereikalingais daiktais ir žmonėmis. Aplink save kuriate aplinką, kurioje – nuoširdžiausi ir paprasčiausi žmonės. Jūs turite kelis artimus žmones, su kuriais matote ateitį ir ilgalaikius santykius.

2. Jūsų smegenys nuolat generuoja pačias keisčiausias ir netikėčiausias idėjas. Juokinga jums gali būti kone kiekvienoje situacijoje. Esate labai linksmas ir energingas žmogus. Jūsų meniniai gebėjimai sudomina daugybę žmonių.

3. Jums nepatinka ginčai ir konfliktai. Jie jus liūdina, greitai prarandate emocinę pusiausvyrą. Jei pakeliate balsą, artimieji nustemba ir suvokia, kad, turbūt, įvyko rimtas reikalas.

REKLAMA
REKLAMA

4. Daug dėmesio skiriate detalėms. Viskas turi vykti pagal jūsų sudėliotą planą. Esate tvirtai įsitikinęs, kad jei tikrai ką nors padarote, viskas bus gerai. Visada esate tvarkingas, gerai atrodote. Jūsų perfekcionizmas suteikė jums didelės sėkmės.

REKLAMA

5. Jūs dažnai kovojate su savo baimėmis. Dažnai grįžtate namo vien tam, kad įsitikintumėte, jog užrakinote duris ir išjungėte lygintuvą.

6. Jums patinka rizika ir jaudulys. Mėgstate vaikščioti peilio ašmenimis. Esate tikri, kad negalima atsisakyti progos mėgautis gyvenimu. Jei dar neišbandėte tam tikrų ekstremalių pramogų, tikėtina, kad jau netrukus lipsite į baidarę ar rinksitės šuolį parašiutu.

7. Esate tikrasis lyderis. Mėgstate ir gebate kontroliuoti situaciją, vadovauti ryžtingai, aiškiai. Jūsų aplinkiniai žmonės dažnai laukia pritarimo iš jūsų. Darbe dažnai esate giriamas už tinkamą vadovavimą arba organizacinius įgūdžius.

REKLAMA
REKLAMA

8. Žmonės jus myli, o jūs ypač vertinate bei palaikote savo šeimą ir draugus. Džiaugiatės kitų sėkme, nesitikite atgalinio ryšio. Esate puikus klausytojas, todėl esate pirmasis, į kurį aplinkiniai skuba kreiptis pagalbos ar patarimo.

9. Jūsų požiūrio į gyvenimą galima tik pavydėti. Net ir sunkiausiais laikotarpiais spinduliuojate pasitikėjimą savimi ir ramybę. Kiekviena diena jums kaip atostogos.

10. Dažniausiai esate užsiėmęs ir neturite laiko bendrauti su kitais. Vis dėlto judėkite į priekį, nesibaiminkite nieko, kas jūsų laukia. Aplinkiniai žavisi jūsų ryžtu, jie žino, kad gali jumis pasitikėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų