REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią savaitės prognozę visiems dvylikai Zodiako ženklų.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią savaitės prognozę visiems dvylikai Zodiako ženklų.

REKLAMA

AVINAS. Būsite patenkinti derybų su partneriais rezultatu. Atsiras galimybių padidinti pajamas, išplėsti klientų ratą. Jei jaučiatės nepasiruošę pokyčiams, naudinga šiek tiek sulėtinti tempą, kad į tai, kas vyksta, pažvelgtumėte kitu kampu. Nerimą kelti gali vaikai, tad daugiau dėmesio skirkite šeimai: darbas ir draugai gali palaukti. Šeimoje pajusite ramybę, kurios jau seniai norėjote. Kai kurie sužinos paslaptį, kurią mylimasis saugojo vengdamas skandalų.

JAUTIS. Jei širdis užimta, pasiruoškite prisiimti mokytojo vaidmenį mylimo žmogaus gyvenime. Teks atverti partnerio akis dėl tam tikros gyvenimo srities, kurios idėja neatitinka tikrovės. Jūsų užduotis yra parodyti savo mylimam žmogui, kaip įveikti sunkumus; patarti, kurie veiksmai gali būti laikomi teisingais, o kurie – ne. Tuo pačiu stenkitės išrinktajam būti švelnesni. Neskubėkite kaltinti. Akimirką atrodys, kad atradote tai, ko ilgai ieškojote, tačiau taip nebus. Rūpinkitės tuo, ką jau turite.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Tikėkitės daug naujų pažinčių vietose, tiesiogiai susijusiose su kūryba. Per pirmą pasimatymą turite atrodyti nepakartojamai. Išvaizda turėtų būti apgalvota iki mažiausios detalės. Šeimose laukite emocinio sukrėtimo. Būsite linkę su partneriu ginčytis dėl smulkmenų, dažnai veiksite kaip konfliktų provokatorius. Tačiau stipriems romantiškiems santykiams tai nepakenks. Venkite didelių pirkinių: sutikę išleisti sukauptas lėšas, vėliau gailėsitės tokio sprendimo.

REKLAMA

VĖŽYS. Negalima elgtis lengvabūdiškai, likimas to neatleistų. Svarbiausia – teisingai motyvuoti save. Parodykite kitiems savo talentus. Išeikite iš komforto zonos – laikas būti dėmesio centre. Jaunatis įkraus entuziazmo, dėl kurio galėsite drąsiai imsis bet kokio sudėtingumo užduočių, net jei jos atrodė beviltiškos. Laikas baigti projektus, prie kurių ilgai dirbote, atiduodami daug energijos. Darbo vietoje galėsite sustiprinti savo poziciją, tapti autoritetu kolegoms.

LIŪTAS. Imkitės pasiūlytos veiklos – tam turite pakankamai entuziazmo ir jėgų. Šis darbas atneš gerų pinigų, kuriais žymiai padidinsite asmenines santaupas. Tačiau nereikia tikėtis, kad sukauptos lėšos dar ilgai liks neliečiamos. Netrukus jas išleisite, svarbiausia, kad ne pramogoms ir nenaudingoms prekėms. Jums norėsis aštrių įspūdžių, flirto, būsite pastebimi. Stenkitės partneriui nekelti pavydo. Yra naujo romano tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Nesitikėkite, kad mylimasis padarys viską už jus, stenkitės pats jam suteikti džiaugsmo, elgtis aktyviai ir iniciatyviai. Gausite daug meilės ir šilumos, dėmesio. Laukia romantiškas laikotarpis. Tačiau nereikėtų pamiršti apie artimuosius. Apsilankykite pas juos, skirkite laiko šeimos vakarienei, pabendraukite su vaikais, kurie jus tikrai įkraus gera nuotaika. Dalinkitės ja su partneriu. Galite pakviesti atsipalaiduoti ir dėmesio objektą, su kuriuo dar nesieja rimti ryšiai.

SVARSTYKLĖS. Pasinaudokite teigiamu laikotarpiu, kad atliktumėte visus darbus, susijusius su popieriais. Būsite apkrauti daugybe informacijos, kurią reikia išmokti filtruoti. Stenkitės atsiminti tik tai, kas jums svarbu darbe. Sėkmės sulauks rinkodaros specialistai, visi, kurie užsiima reklamos sritimi. Šiame sektoriuje tikimasi daugybės užsakymų. Kliūčių nebus tiems, kurie šiuo metu įgyja išsilavinimą. Komandinis darbas atneš malonumų ir gerų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Sulauksite verslo ar poilsinių kelionių. Tarp jūsų partnerių bus daug užsieniečių. Naujos žinios suteiks galimybių gerai papildomai užsidirbti. Nebijokite imtis mentoriaus vaidmens pradedantiesiems siekti karjeros aukštumų. Žvaigždės rodo, kad svarbu laiku pašalinti finansinius sunkumus. Jei jums reikia pinigų, kreipkitės į banką dėl paskolos, taip pat galima pakeisti esamos paskolos grąžinimo sąlygas: jums padės banko darbuotojas.

ŠAULYS. Laukite įdomių įvykių. Neužteks laiko kūrybiniams projektams, nes daugiau investuosite į praktinius dalykus. Filtruokite gaunamą informaciją, kad nebūtumėte apgauti. Tinkamas laikotarpis savo ambicijoms įgyvendinti. Dalyvaukite konkursuose, kitiems demonstruokite savo talentus. Vyrams gali pritrūkti linksmybių. Dabar jie norės pabendrauti su naujais įdomiais žmonėmis ir atsipalaiduoti. Laisvos širdys gali atsisveikinti su savo vienatve.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Tinkamas laikotarpis vidaus problemoms spręsti. Norėdami suprasti save, pabūkite vieni su savo mintimis. Gausite atsakymus į klausimus, kurie jus domino jau seniai, suprasite, kuria kryptimi geriau judėti ateityje. Lengvai susitarsite su žmonėmis, su kuriais kilo ginčų. Rimtai pasikalbėkite su mylimuoju. Kalbėkite patys ir leiskite atsiverti jam. Nesvarbu, kokia sunki būtų dabartinė padėtis, raskite kompromisą. Stenkitės patenkinti ne tik savo, bet ir mylimo žmogaus poreikius.

VANDENIS. Nusiimsite rožinius akinius. Suprasite, kad ilgą laiką pasitikėjote tais, kuriais nebuvo verta pasitikėti. Žvaigždės žada nuoširdžius ir gilius jausmus. Jei norite nustebinti partnerį, leiskitės į bendrą kelionę. Atsisveikinkite su vienišumo jausmu, venkite priklausomybės, kurią išprovokuoja pavydo jausmas. Dabar su priešinga lytimi reikia bendrauti tam, kad „įtvirtintumėte“ save. Neužsiimkite nenaudingais santykių aiškinimaisis, nebandykite ko nors įtikinti dėl savo teisingumo.

ŽUVYS. Būsite jautrūs, ištiesite pagalbos ranką visiems, kuriems jos reikia. Visų pirma tiems, kurie anksčiau nesavanaudiškai gelbėjo jus. Neatidarykite namų durų ketinantiems jus naudoti kaip liemenę ašaroms išlieti. Bet svarbiausia tapti išorinio pasaulio su visomis jo problemomis dalimi. Žvaigždės žada sėkmę darbe, tiesiogiai susijusiame su kūryba. Turite pakankamai įkvėpimo sukurti tikrą šedevrą. Džiaugsmas ir šypsena tegu bus įrankis, atveriantis naujų galimybių duris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų