REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Mažiau planuokite ir vilkitės, ypač draugų atžvilgiu. Reikalus tvarkykite vieni, į aplinkinių pažadus žvelkite su šypsena: vargu ar jie bus įgyvendinti. Pamąstykite, ko jums nebereikia gyvenime, kas yra jūsų stabdžiai, kliūtys? Šiandien pats laikas to atsisakyti.

Jautis

Taupykite jėgas ir laiką, dažniau ilsėkitės, neskubėkite, ir ši sudėtinga diena neišmuš jūsų iš vėžių. Verta imtis tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus.

Dvyniai

Nors diena įtempta, būsite darbingi. Tiesa, kad ir kuo užsiimsite, viską tikrinkite: per skubėjimą galite padaryti lemtingų klaidų. Negeras metas žadėti, įsipareigoti. Nepriimkite naujų sprendimų.

Vėžys

Jūs daug kuo nepatenkinti, jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, į žmones, patyrusius panašių nemalonumų. Pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, nerizikuokite. Nebūkite patiklūs: galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Atsargiau vairuokite.

REKLAMA

Mergelė

Nebloga proga atitaisyti senas klaidas, susijusias ne tik su veikla, bet ir su bendravimu. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus.

Svarstyklės

Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus, nesigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni bendraudami su vaikais.

Skorpionas

Esate darbštūs ir konkretūs, savo užduotis įpratę atlikti tiksliai, tai padės išvengti tuščio jėgų ir laiko švaistymo. Pasaugokite sveikatą.

Šaulys

Streso metas, tad gal pavyks suvokti kai ką reikšmingo ar net ištaisyti seną klaidą. Vis dėlto negeraa metas analizuoti savo santykius su antrąja puse, kolegomis, dalykiniais partneriais: jums stigs objektyvumo, teisingos informacijos, galite be reikalo susipykti.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Aplinkinių trūkumus matysite itin ryškiai, tačiau dėl to nereikėtų užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat vairuodami.

Vandenis

Jausitės kiek ramiau, iš aplinkinių sulauksite ne tik užuojautos, bet ir pagalbos. Tačiau gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nepatiklumo (patiklumas šiandien bus naudingas nebent bendraujant su svetimais, mažai pažįstamais asmenimis).

Žuvys

Būkite atidesni draugų skundams, jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo sprendimo. (Suprantama, tai neturi būti meškos paslauga.)

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų