REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien pradedame naujuosius kinų metus. 2020-ieji bus skirti žiurkei. Sužinokite, kas jūsų laukia, perskaitę išsamią astrologės Vaivos Budraitytės prognozę.

Šiandien pradedame naujuosius kinų metus. 2020-ieji bus skirti žiurkei. Sužinokite, kas jūsų laukia, perskaitę išsamią astrologės Vaivos Budraitytės prognozę.

REKLAMA

Štai, kas laukia visų Zodiako ženklų Žiurkės metais:

AVINAS

Iškart po Naujųjų jausitės puikiai, tačiau pilnu tempu įsijungti į veiklą nevertėtų – vis vien susidursite su kaupu problemų, kurias spręsti turėtų kažkas kitas, bet ne jūs.

Po savaitės kitos dalis problemų taps neaktualiomis, o su likusiomis lengvai susidorosite. Geriausias metų laikas yra balandis-gegužė bei antra metų pusė, kai energija tiesiog trykš per kraštus.

Tuo metu daugelis problemų jums bus vieni juokai, tačiau grandiozinių projektų imtis nederėtų arba jų imtis verta tik metų pabaigoje, lapkričio antroje pusėje.

REKLAMA
REKLAMA

Birželio ir liepos mėnesiais klaidos tikimybė ypač didelė, tad priimdami sprendimus verta pasikonsultuoti su tos srities specialistais. Geriausias laikas atostogauti yra balandžio bei gegužės antra mėnesio pusė, ir liepos vidurys.

REKLAMA

JAUTIS

Nuspręskite, ko norite ir veikite. Šie metai leis jums pradėti įgyvendinti tuos slapčiausius norus, apie kuriuos ilgai nedrįsote net pasvajoti.

Jau pirmomis Naujų metų dienomis pradėsite matyti sėkmės ženklus, kurie peraugs į transformuojančias jūsų gyvenimą į geresnę pusę detales.

Susidarykite tvirtą, aiškų savo ateities vaizdą ir antroje metų pusėje jau matysite savo vizijų pirminius materializavimosi rezultatus. Nėra trukdančių jėgų, kurios jums sukliudytų, nebent pats neužsinorėtumėte ko nors daugiau.

Ypatingai produktyvūs yra kovas bei antra metų pusė. Įveikite savo tingumą, prisiimkite daugiau įsipareigojimų, leiskite sau gyventi geriau, pilniau, įspūdingiau. Atostogauti galite nors ir visus metus, tačiau geriausias laikas atsipūsti bei puikiai praleisti laiką yra rugpjūčio antra pusė.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNYS

Metai permainingi, tai didesnė sėkmė ir gera savijauta, tai viskas ne taip ir vos ne depresija. Taigi, teks įveikti permainingus gyvenimo trasos ruožus.

Pirmieji sunkumai pasireikš sausiui įpusėjant ir tęsis daugiau nei mėnesį. Tuo metu atsargiau žadėkite ar vangiau įsipareigokite – net smulkūs darbai pareikalaus visiško susitelkimo, dėmesio koncentracijos.

Balandžio-liepos mėnesiais pajausite vidinę laisvę, džiaugsmą ir pasitikėjimą savimi. Tai puikus laikas socialiniam aktyvumui, turtingesniam dvasiniam ir materialiam gyvenimui.

Šiuo metu galima sukurti ypatingus kūrinius, kuriais didžiuosis ateities kartos, o pasirašytų sutarčių projektai atlikti greitai ir kokybiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarbu pradėti šiuo laikotarpiu. Atostogaukite balandžio arba liepos antroje pusėje. Tuo metu trauka prie artimo žmogaus bus stipriausia.

VĖŽYS

Galima pasidžiaugti – tam tikrų sunkumų laikas jau pasibaigė, tačiau ne visų... Bus lengviau, bet bent jau netrukdys įvairūs ribojimai, trukdantys reikštis, plėsti savo veiklos sferą.

Tačiau šiuo metu dažniausiai pervertinami asmeniniai sugebėjimai, o neapgalvoti poelgiai bei diplomatijos stoka sukuria trintį bei problemas veikloje.

Didesnių rezultatų pasieks tarpininkai, kurie mokės išnaudoti savo asmeninius ryšius, todėl labai palanku  plėsti savo bendraminčių ratą.

Kovą bei spalį tapsite agresyvesni, lengvai duodantys atkirtį, todėl susilaikykite nuo neapgalvotų veiksmų, apsimeskite nepastebėję nuoskaudų ar skriaudikų.

REKLAMA

Visi metai bus nevienareikšmiai, 2020 atkris visi atgyvenę, jums prasmę praradę dalykai. Metai bus geresni nei praėję. Atostogauti palanku rugpjūčio antroje pusėje arba gegužę.

LIŪTAS

Liūtams metai bus pilni darbų bei judėjimo, ypač aktyvus laikotarpis laukia nuo vasaros pradžios. Tiesa, tuo metu galimybių išsiplėsti bus mažiau, tačiau padidėjęs energijos kiekis leis nekreipti į tai dėmesio. Geresni laikotarpiai yra sausis-vasaris bei liepa-rugpjūtis.

Ypatingą  dėmesį reikia atkreipti spalio-gruodžio mėnesiais, tuo metu jūsų energija bus labai dinamiška, negalėsit nusėdėti vietoje,tai padės lengvai realizuoti ilgalaikius projektus.

REKLAMA

Visus svarbiausius darbus geriau atlikti 2020, nes 2021 skirti poilsiui ir labai neintensyviam darbui. Atostogauti geriausiai liepą ir rugsėjo antroje pusėje. Poilsis turi būti aktyvus, pliažinė kelionė nelabai tiks. Kurie planuojate tuoktis, labai tiks sausio pabaiga, vasaris.

MERGELĖ

Jau pirmosiomis Naujų metų dienomis iki pat balandžio pajusite savo įtakos sferų išsiplėtimą, kai naujos verslo idėjos įgaus pagreitį, o už gerus veiklos rezultatus būsite įvertinti naujomis pareigomis ar premija.

Palanku įsigyti, parduoti ar investuoti. Toks pat laikotarpis, tik stipresnis savo pajėgumais, bus liepos-lapkričio mėnesiais.

Tuo metu atsivers daugiau galimybių, nes pasidarysite imlesnis kosminėms energijoms, informaciniams srautams. Tai leis imtis konkrečių darbų atnešančių didesnį pelną ir gerbuvį, taip pat galit pradėti sau neįprastas naujas dvasines technikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugeliui gali pasisekti loterijose. Būkite atsargesnis gegužės-birželio mėnesiais, nes šiuo metu bus didesnis traumų pavojus. Atostogaukite rugpjūčio antroje pusėje ar spalį.

SVARSTYKLĖS

Naujuosius pasitiksite puikiai nusiteikę, tačiau jus lydės praeitų metų neišspręstos problemos. Nesistenkite jų įveikti greitai – tai lėtesnis procesas. Lengviau bus tik balandžio-liepos mėnesiais. Tada gyvenimas įgaus daugiau harmonijos, jausitės maloniau, o problemų ratas mažės.

Galite imti vadovavimą į savo rankas ir sukurti nuosavą  verslą.Antrą metų pusę problemų bus , bet jos spręsis ženkliai lengviau. Šiuo laikotarpiu patartina nesilankyti masinio susibūrimo vietose, vengti rizikingų vietovių, kelionių bei nesivelti į konfliktus. Atostogaukite gegužės-birželio mėnesiais. Puikūs metai planuoti vaikus ir partnerystes. Pradėti savarankišką gyvenimą.

REKLAMA

SKORPIONAS

Trykštančią energiją bei gerą sveikatą turėsite visus metus, tačiau energijos lygis metų pabaigoje kris.

Todėl pirmoje metų pusėje galima daugiau padirbėti, o antroje jau stengtis, kad nepervargtumėte. Įpraskite gerai jaustis, bet kuriose sąlygose – gyvenimas taip ir sudarytas, kad tai į kalną, tai nuo kalno.

Filosofinis požiūris į gyvenimą leis sunkumus įveikti lengvai bei išlaikyti reikiamą energijos kiekį. Antroje metų pusėje pastebėsite, jog jūsų darbinės galimybės  mažėja, todėl verta atsisakyti to, kas yra nereikalinga, atgyvenę, kas veltui eikvoja jūsų energiją, laiką.

Taip pat šiais metais gausit  pasiūlymų plėstis – teks labai objektyviai įsivertinti save, savo galimybes. Laikotarpis šiuo metu geras gerai pradžiai,todėl tikslas bus tikrai pasiektas, na tik ne taip greitai.

REKLAMA

ŠAULYS

Metų pradžioje jausite didelį energijos antplūdį, tapsite nebegalintys nusėdėti vietoje, suksitės nuo ryto iki vakaro.Tai gi todėl ir sulauksite gerų, tiesiog puikių darbo rezultatų,

Balandžio-gegužės mėnesiais jūsų sėkmė pritrauks pavyduolių ir priešų dėmesį, jie mėgins kišti pagalius į ratus, bet jums tai nepakenks,tikrai pavyks juos neutralizuoti ir sulaukti jums sėkmingo problemos sprendimo. Gali iškilti pavojus santuokai, santykiams su bendradarbiais, partneriais.

Visais atvejais norėsis gražesnių tarpusavio santykių. Laikykitės neutralumo, be reikalo neišlaidaukite. Nuo rugsėjo vidurio pradėkite naują gyvenimo etapą lyg nieko ir nebūtų buvę. Gyvenimas vėl puikus. Atostogaukite rugpjūčio pirmoje pusėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

OŽIARAGIS

Nuostabus laikas plėtotis, rinkti savo komandą, užsibrėžti tikslą ir jį realizuoti. Šiuo metu jūsų galimybės auga, visi apribojimai kažkur išgaruoja, visus metus nusimato labai sėkmingas laikas.

2020 metai tai jūsų sėkmės pamatų dėjimo 12 metų į priekį, darbų ir sumanymų įgyvendinimo laikas. Pirmus tris metų mėnesius, teks labai daug dirbti,poilsis bus labai retas svečias jūsų namuose.   

Vasarą nepriimkit svarbių sprendimų, geriau palaukite rugsėjo. Spalio, gruodžio mėnesiais teks pasikauti dėl savo vertybių, tiesų, tačiau ar tikrai verta kautis, pagalvokit. Na ,visais atvejais jums baigėsi juodas periodas. Atostogaukite kovą ar birželio pradžioje.

REKLAMA

VANDENIS

Metų pradžia labai harmoninga, rami, nuo sausio  iki kovo vidurio galit tikėtis sėkmės tuose dalykuose, kur net nesapnavot, kad pasiseks. Balandžio-liepos mėnesiais situacija kartosis, tad imkitės veiklos, kurkite, mėgaukitės gyvenimu. Jausite pasitikėjimą, simpatiją savo aplinkos žmonėms, o jie už tai atsidėkos meile. 

Šiuo  laikotarpiu užsimezgę ypatingi santykiai, sėkmingi susijungimai bei sudarytos sąjungos lydės jus dar ilgus metus.

2020 metai tinkami investuoti į prabangos dalykus paveikslus, antikvarą, o gal sugalvosit įsigyti jachtą. Spalio-gruodžio mėnesiais jausitės gerai, tačiau tuo pačiu metu bus tam tikri apribojimai, realybė atrodys sudėtingesnei nei iš tiesų yra. Dažną tai išmuša iš pusiausvyros. Atostogaukite liepos antroje pusėje.

REKLAMA

ŽUVYS

Metai palankūs meno žmonėms, kurie nori atrasti savyje genialumo grūdą, bei idėjas įkūnyti savo darbuose. Puikūs metai siekiantiems partnerystės, santuokai ir vaikams.

Sausio, kovo mėnesiais pradėtos veiklos gali būti per daug sudėtingos, tad tuo periodu būtina labai rimtai įvertinti savo galimybes, pajėgumus. Balandžio ir gegužės mėnesiais galimas nesusipratimas šeimoje, tačiau birželyje viskas stos į vietas. Nuo liepos pabaigos santykiai vėl šils. Šiuo metu pamąstykite dar kartą, detalizuokite savo tikslus ir pirmyn – iki metų pabaigos jums nėra jokių trukdžių.

Priešingai, susidaro sąlygos plėstis, tad drąsos tikrai prireiks. Iššūkį verta priimti – dar porą metų į priekį jūsų horoskope bus stebimi teigiami procesai. Atostogaukite rugpjūčio antroje pusėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų