REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinysis sausio šeštadienis daugeliui Zodiako ženklų bus nemaloni ir sudėtinga diena. Kol vieniems pasireikš sveikatos problemos, kitus nuvils draugai ar teks narpliotis iš intrigų verpeto.

Paskutinysis sausio šeštadienis daugeliui Zodiako ženklų bus nemaloni ir sudėtinga diena. Kol vieniems pasireikš sveikatos problemos, kitus nuvils draugai ar teks narpliotis iš intrigų verpeto.

REKLAMA

Sausio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien bus sunku padaryti gerą įspūdį aplinkiniams, įtikti. Kur kas lengviau susikompromituoti, apsikvailinti, prarasti pasitikėjimą. Nederėtų švaistytis tuščiais pažadais ir prisiimti abejotinų įsipareigojimų. Gali nuvilti draugas, gerbėjas.

Tauras

Kebli situacija gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Tikėtinas puolimas iš pasalų arba įžūlus išsisukinėjimas, intrigos. Kažkas gali jus suklaidinti, įvelti į avantiūrą ar provokaciją.

Dvyniai

Ši diena privers pasirūpinti nebaigtais darbais, sveikatos problemomis. Venkite kontaktų su nedraugiškai nusiteikusiais piliečiais, neprovokuokite skandalų. Nesistenkite atsiplėšti sau to, kas jums nepriklauso.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sutelksite dėmesį į praktiškus dalykus. Gali nutikti taip, kad stengsitės savo kišenę pripildyti pinigų ne itin sąžiningu būdu. Arba staiga kažko neteksite dėl kitų žmonių apsukrumo, savanaudiškumo.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien galite sulaukti nemalonumų bei priekaištų. Nesikarščiuokite, neskubėkite su išvadomis. Jeigu kur nors vyksite, būkite ypač atidūs vairuodami, nesnauskite ir nežiopsokite.

Mergelė

Nelabai maloni diena. Daug kam stigs geros nuotaikos, o tai perims ir aplinkiniai. Net nepastebėdami galite privelti klaidų. Gali atsitikti ir taip, kad į tas klaidas kas nors stumtelės. Gali kilti apmaudas, depresija.

Svarstyklės

Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir darbo reikalais. Finansinės ir meilės avantiūros taip pat gali atnešti rimtų problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Darbo reikalai reikalaus ypatingo atsakingumo, veiklumo. Tikriausiai gausite informacijos, susijusios su sveikatos tyrimais. Nuo radikalių sprendimų kol kas susilaikykite. Gresia provokacijos.

Šaulys

Jumis domėsis priešingos lyties atstovai. Tačiau jie gali jus bauginti savo spaudimu, netaktu. Be to, jeigu nesate laisvi, gali kilti rimtų problemų šeimoje. Nedidinkite konfrontacijos darbe, neerzinkite konkurentų savo išsišokimais.

Ožiaragis

Neišvengsite finansinių rūpesčių. Galite sudaryti draudimo sutartį, testamentą, pirkti ar parduoti akcijas. Apdairiai tvarkykite savus ir svetimus pinigus. Tykos pavojai, tad venkite avantiūrų, neprovokuokite rizikingų situacijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien patirsite didelę emocinę įtampą. Kontaktai su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais bus sunkūs, varginantys. Pasistenkite pareigingai vykdyti pareigas, nes darbdaviai ir klientai bus itin priekabūs.

Žuvys

Nelengva bus realizuoti profesinius sumanymus bei kitus rimtus planus, netgi pasitelkus jums pavaldžius ar pritariančius žmones. Galbūt teks bendrauti su itin reikliais, nelanksčiais asmenimis. Nusimato problemos, nuostoliai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų