REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena nebus palanki – svarbius klausimus, susijusius tiek su asmeniniu gyvenimu, tiek su jausmais ir santykiais verčiau nukelti kitai dienai. Koją kiš staiga sukilę negatyvūs jausmai, kurie neleis blaiviai mąstyti. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena nebus palanki – svarbius klausimus, susijusius tiek su asmeniniu gyvenimu, tiek su jausmais ir santykiais verčiau nukelti kitai dienai. Koją kiš staiga sukilę negatyvūs jausmai, kurie neleis blaiviai mąstyti. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Būsite reiklesni, griežtesni, bet aplinkiniai taip pat iš jūsų tikėsis ne mažiau. Nepatariama aiškintis šeimos, meilės santykių, tik pabloginsite santykius. Negeras laikas kreiptis į vadovus su skundais ir prašymais (ypač dėl atlyginimo padidinimo).

Tauras

Apgaulingas metas, kai atrodo, jog viskas kliudo gyventi, jaustis laimingiems, laisviems ir trukdo įkūnyti savo sumanymus. Ir nors norėsis viską mesti, imti ir nukirsti tai, kas trukdo, ko nors keisti nesiimkite: tai per brangiai kainuos, be to, nepasiteisins... Diena žada netikėtas išlaidas.

Dvyniai

Komplikuotas metas, nes būsite nusiteikę ramybei, apmąstymams, tačiau kas nors vers spręsti neįdomias, kvailas svetimas problemas, gilintis į dalykus, apie kuriuos nenorite nieko žinoti. Likite taktiški ir mažiau įtarinėkite artimuosius, viskas geriau, nei jūs manote.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Konfliktiškas metas, kai reakcija būna staigi, bet netiksli. Kad ir kaip tai atrodytų keista, pergalę atneš taikūs kovos būdai, nepasiduokite agresijai, mokėkite neraguoti į provokacijas. Pats blogiausias būdas išsikrauti po santykių aiškinimosi bus automobilio vairavimas.

REKLAMA

Liūtas

Nepervertinkite savęs, savo galimybių (ypač finansinių) bei įtakos, tai brangiai kainuos. Daugiau pasikliaukite antrosios pusės ar mylimo asmens jausmais, neklausykite apkalbų.

Mergelė

Gali taip nutikti, kad staiga suvoksite, jog visi jus supantys žmonės kvaili, nesąžiningi arba nedėkingi, kad niekas nesiruošia jums nusileisti ar suprasti. Tačiau prieš garsiai ką nors pasakydami nurimkite ir gerai pasvarstykite. Venkite skubėti, išlaidauti ir įsipareigoti.

Svarstyklės

Nesivelkite į santykių aiškinimąsi nei darbe, nei namie: nors jus ir išklausys, gal net pritars ir užjaus, norimo tikslo nepasieksite. Atsakingus pokalbius geriau atidėti. Dažniau ilsėkitės, ypač jei dirbate įtemptą, atsakingą ar nuobodų darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Dabar esate kupini ne tik įniršio, bet ir gerų idėjų, kaip įveikti esamas problemas, apskritai nesėkmių inerciją. Tačiau šiandien nereikėtų kovoti už save, savo reikalą, už pripažinimą, populiarumą. Taip pat būkite apdairesni su pinigais, turtu, dėmesingesni kelyje.

Šaulys

Būkite atidesni tariamiems niekams: per juos galite suvokti kai ką labai svarbaus, ko anksčiau nematėte, nevertinote. Tai sunkaus darbo diena, kai viskas priklausys nuo kokybės.

Ožiaragis

Paprastus dalykus galite padaryti painius, sudėtingus, o išties rimtą problemą nevykusiai supaprastinti. Nepriimkite jokių rimtų sprendimų dėl noro ką nors pamokyti ar net kai kam atkeršyti, atoveiksmis jus gali sunaikinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Mokėkite savo nepasitenkinimą aplinkiniams išreikšti ramiai. Būtina savikontrolė: įtampa bus juntama nemenka, tad galite neadekvačiai sureaguoti. Pasaugokite pinigus, turtą.

Žuvys

Diena nebus niūri, jei mokėsite susivaldyti, nepasiduoti emocijoms ir kritiškiau vertinti viską, ką išgirsite. Reikėtų likti diplomatiškiems, jei tektų bendrauti su užsieniečiais, taip pat savo kreditoriais ar skolininkais.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų