REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gana palankus metas: puiki nuotaika, geros mintys. Tiesa, provokacijų pakaks, galite netikėtai suirzti ir susipykti su įtakingu asmeniu ar draugu, su mylimu žmogumi. Nerizikuokite po pietų finansiniuose dalykuose.

Jautis

Esate darbingi ir kovingi, tačiau galite susidurti su rimtomis kliūtimis, susijusiomis su nepalankia įtakingų asmenų valia, su nepalankiais įstatymais ir pan. Ne pats geriausias laikas kelionėms į užsienį, susitikti su užsieniečiais, reikalams su įtakingais asmenimis tvarkyti.

Dvyniai

Gerai imtis permainų: puikiai jausite, ko jums nereikia, kas trukdo, tad nedvejokite, būkite ryžtingi. Darbe tiktų pertvarkyti jums priklausantį kampą (kabinetą) – tai teigiamai paveiks jūsų nuotaikas ir naudingai paskatins kūrybinę energiją.

Vėžys

Tegu darbai palaukia, poilsį tikrai esate užsitarnavę. Svarbesnius reikalus galima atidėti rytdienai, o dar geriau – kitai savaitei. Diena nebus palanki nei romantiškiems santykiams užmegzti, nei atnaujinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dvilypis metas: būsite kupini energijos, sklidini jausmų, tačiau negeras laikas mėginti laimę, imtis rizikingų sumanymų. Venkite ginčų, juolab konfliktų su pareigūnais ar įtakingais asmenimis.

REKLAMA

Mergelė

Pasaulis apvalus, viskas sugrįžta. Ko norite iš kitų – patys duokite, juk tik kokybė daro kokybę! Būkite dosnūs ir švelnūs, ypač artimiesiems.

Svarstyklės

Žodis gydo, ir jūs tikrai rasite ką malonaus pasakyti kaimynui, bendradarbiui, artimam asmeniui. Stiprinkite dalykinius bei draugiškus ryšius su tais, kuriuos mylite. Būkite atidūs vairuodami. Saugokitės vagių.

Skorpionas

Neskubėkite dirbdami, daugiau laiko skirkite namams, o ne veiklai. Kol kas brandinkite idėjas, ruoškitės jas įgyvendinti.

Šaulys

Sėkmingas metas. Dabar jūs itin kūrybingi, išradingi, jumis žavimasi. Tai padės išspręsti net ir labai komplikuotą problemą. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, tik venkite aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Dirbkite, negailėkite savęs. Turite labiau saugotis traumų. Antrąją dienos pusę būsite išsiblaškę, įtaigūs, vadinasi, galite rimtai suklysti dirbdami (patirsite nuostolių), pamesti svarbų daiktą, dokumentą ar pasiduoti blogo žmogaus įtakai.

Vandenis

Stenkitės taikytis su aplinkiniais, o svarbiausia su savo pora: santarvė bus stabilumo garantas, gerų permainų pagrindas. Stenkitės tartis, prisiderinti, nusileisti.

Žuvys

Ne viskas patiks, būsite itin reiklūs. Kad ir kas nutiktų, nesinervinkite, išeitis visada yra. Tereikia sustoti, nurimti ir pamėginti pasijuokti atidedant sprendimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų