REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio žvaigždės daugeliui ženklų žada darbingą dieną, vieniems ji gali atverti neblogų dalykinių pasiūlymų, kitiems – padėti realizuotis kūrybiškai ar keisti gyvenimo būdą.

Šeštadienio žvaigždės daugeliui ženklų žada darbingą dieną, vieniems ji gali atverti neblogų dalykinių pasiūlymų, kitiems – padėti realizuotis kūrybiškai ar keisti gyvenimo būdą.

REKLAMA

Avinas

Šiandien turėtumėte neblogai orientuotis tose srityse, kurios anksčiau atrodė nesuprantamos. Atlikite neatidėliotinus reikalus, ieškokite teisybės ir užtarimo.

Tauras

Šiandien neblogai seksis mokytis ir mokyti. Geras metas susitikimams su atvykusiais iš toliau ir su išsilavinusiais asmenimis. Bendravimas teiks šilumos bei pažinimo džiaugsmo. Gims naujų vilčių.

Dvyniai

Gali kilti ūpas bet kokiomis priemonėmis siekti savo tikslo, skubėti, daryti spaudimą. Pasitaikys darbinių ar bendravimo nesklandumų. Tačiau puikiai suprasite, ką turite daryti, kad situacija pasitaisytų ir darbai vyktų sklandžiai, o jūsų autoritetas pakiltų.

Vėžys

Visą dieną intensyviai bendrausite. Turėtų pavykti užmegzti ilgalaikius dalykinius ir draugystės ryšius. Kur tik eisite, pamatysite pažįstamų veidų. Bus galimybių atgaivinti seną pažintį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Keistoka diena. Lyg ir nesinorės nieko rimto imtis, bet kažkokios aplinkybės ar žmonės paskatins nuveikti kai ką ypač svarbaus. Be to, puikiai seksis meninė veikla ir tai, kam reikalinga intuicija bei susikaupimas.

REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai šiandien energingai pasinersite į konkrečius reikalus, darbą. Jeigu turite gerų sumanymų ir pakankamai drąsos, išties nedvejodami imkitės iniciatyvos.

Svarstyklės

Tikėtina, kad dalykiniai susitikimai bus sėkmingi, jausitės išgirsti, suprasti, lengvai priimsite atsakingus sprendimus. Į vakarą daugės sportinio ir kitokio azarto, meilės aistros.

Skorpionas

Galimi neblogi dalykiniai pasiūlymai, susitikimai su giminaičiais, senais bičiuliais. Daug bendraudami, visur lakstydami, nepamirškite ir būtinų pareigų, nes aplaidumas gali daug kainuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien mokėsite suderinti pareigas ir poilsį bei malonumus. Nedaug pastangų reikės, kad pajustumėte maloniai, komfortiškai. Turėtų nusistovėti harmonija. Lengva pasidarys ir kurti, ir mąstyti, ir mylėti aplinkinius tokius, kokie jie yra.

Ožiaragis

Galite susidomėti neįprasta veikla, kūrybinės saviraiškos galimybe. Galbūt jums ką nors pasiūlys pažįstamas asmuo. Vakaras palankus sportui, romantiškiems pasimatymams.

Vandenis

Galbūt nuo šiandien pradėsite kultivuoti sveiką gyvenseną, dietą, pradėsite mankštintis. Pravartu tvarkyti dalykinius reikalus, ieškotis darbo. Kolega ar draugas gali pateikti įdomų pasiūlymą.

Žuvys

Tikriausiai šiandien sėkmingai išsiaiškinsite meilėje ir draugystėse iškilusius nesusipratimus. Gali atsirasti proga atnaujinti seną pažintį, romaną arba labiau suartėti su antrąja puse.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų