REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia jau šią savaitę. Naujausias horoskopas 12 Zodiako ženklų. Astrologai perspėja Šaulius: atsisakykite visko, kas atitraukia jus nuo svarbiausio, motyvuokite save.

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia jau šią savaitę. Naujausias horoskopas 12 Zodiako ženklų. Astrologai perspėja Šaulius: atsisakykite visko, kas atitraukia jus nuo svarbiausio, motyvuokite save.

REKLAMA

AVINAS. Negalima atsipalaiduoti  jūsų priešai ir konkurentai suaktyvės. Pasiruoškite jų klastingiems veiksmams, tačiau su jais kovoti neverta: bet kurie jų bandymai įkišti pagalį į jūsų ratus nepavyks. Namuose vyraus šilta, maloni atmosfera. Galite pamiršti nesutarimus ir ginčus. Pasiruoškite gauti netikėtą pasiūlymą iš savo partnerio dėl jūsų bendros pramogos. Iš pirmo žvilgsnio jums tai pasirodys brangoka, tačiau neskubėkite pasakyti „ne“.

JAUTIS. Jūsų siela links į meną – nesipriešinkite šiam norui: eikite į teatrą, meno galeriją, į ekskursiją, koncertą, literatūrinius vakarus – pasisemsite įkvėpimo ir galėsite išbandyti savo jėgas kuriant grožį. Kils didelis noras išbandyti likimą, sudalyvauti kokioje nors nuotykių kupinoje, neapgalvotoje avantiūroje. Jei norite išleisti sukauptas lėšas, išleiskite jas naudingai ne tik sau, bet ir kitiems. Pavyzdžiui, draugams, vaikams, artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Jūsų energinis dvilypumas bus pastebimas visiems ir visur. Artimi žmonės bus nustebinti jūsų pasyvumo, gali stigti jėgų net ir paprastoms užduotims atlikti, pvz., namų tvarkymui, sportui. Šeimos žmonės pradės siekti naujovių santykiuose, nes būtent tai juos įkraus. Vieniši nesiims aktyviai ieškoti partnerio, jiems tam neužteks jėgų. Atminkite, kad žmones sutinka pagal drabužį: stenkitės atrodyti įspūdingai, kad sužavėtumėte kitus, sudomintumėte juos.

REKLAMA

VĖŽYS. Daugelis sugebės suprasti savo tikslą. Pavyks gražiai bendrauti su artimaisiais, su kuriais anksčiau buvo sunku susikalbėti dėl jūsų nervingumo: pagaliau galėsite užkasti karo kirvį, suvokti nesusipratimo priežastis. Sėkmė lydės visa, kas susiję su menu. Moterims rekomenduojama užsiimti piešimu, rankdarbiais. Tokia veikla suteiks vidinę ramybę, pusiausvyrą. Geras laikotarpis energijai valyti. Šiek tiek pastangų, ir galite atrodyti pritrenkiančiai.

LIŪTAS. Su nepažįstamais žmonėmis būkite ypač atsargūs – jie bandys išgauti iš jūsų vertingos informacijos. Rekomenduojama nesipriešinti norui atkurti tvarką savo gyvenime. Jei namuose nepakanka komforto ir jaukumo, atsikratykite šiukšlių, net ir turinčių sentimentalią vertę. Venkite kabintis į praeitį, nuolat žvelgdami į tai, ką turėjote anksčiau, į ankstesnius pasiekimus. Su partneriu būsite paslaptingi, uždari, tad jam šalia nebus lengva.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Norėdami nuo gyvenimo sunkumų pereiti prie ko nors malonaus, dažniau išeikite iš namų, bendraukite su artimaisiais. Problemų santykiuose su aplinkiniais nekils. Bus galimybė atkurti ryšį su šeima, susitaikyti su tais, kuriuos laikote neišmintingais žmonėmis. Būkite ramūs, atsiminkite savikontrolės svarbą. Numatyta nepamirštama ir svarbi pažintis jūsų gyvenime. Susitikimo vieta bus giminaičių ar draugų namai, tad neatsisakykite jokių kvietimų.

SVARSTYKLĖS. Ketinantys pirkti transporto priemonę, šią savaitę savarankiškai rasite nebrangių pasiūlymų. Jei norite pagalbos, susisiekite su savo partneriu. Artimieji dabar darys tik spaudimą, nuo kurio nebus lengviau. Prieš pradėdami atostogauti, pasitikrinkite lagamino turinį, kad nepamirštumėte paso ar pinigų. Širdies klausimais žvaigždės žada visuotinius pokyčius. Vieni nuspręs susieti savo gyvenimą su partneriu, kiti – realizuosis šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Viskas, kas atidėta vėlesniam laikui, šią savaitę bus baigta. Pelninga sfera bus susijusi su svetainių kūrimu ir reklamavimu. Namuose atsiras daug dalykų, kuriems reikės skirti laiko ir energijos. Pirmiau atlikite nepaprastai svarbias užduotis, ir tik jas išsprendę eikite prie kitų. Įsimylėjusiems verta pasinaudoti gera proga ir prisistatyti partnerio šeimai. Jūsų tėvai išrinktąjį taip pat šiltai priims, teigiamai įvertins jūsų pasirinkimą. Tad drąsiai galite kurti ateitį.

ŠAULYS. Atrodo, kad visko bijote, netikite galima sėkme. Neskubėkite graužtis dėl likimo, skųstis nedorų žmonių machinacijomis. Ieškokite šios būklės priežasčių savyje, savo įsitikinimuose. Išanalizuokite nusistatymus. Atsisakykite visko, kas atitraukia jus nuo svarbiausio, motyvuokite save. Tiems, kurie klausys šių patarimų, žvaigždės garantuoja vidinę harmoniją: prisitaikysite prie naujų aplinkybių, įsisavinsite naują informaciją, užsiimsite sudėtinga intelektine veikla.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Nepaisant to, kad viduje verda emocijos, šeimos nariams nesiskųskite savuoju partneriu. Ieškokite ko nors pozityvaus, susiraskite hobį, naudokite viską, kas atitraukia jus nuo noro išsiaiškinti santykius su aplinkiniais. Šiuo metu sudaryta sąjunga atneštų daug laimės. Dangaus kūnai pasirūpins, kad santykiai, prasidėję palyginti neseniai, rutuliotųsi teigiamai. Išrinktasis mėgins jus nustebinti, jam pasiseks, jei išdrįsite peržengti įprastą ribą.

VANDENIS. Pasitikėkite savimi, savo veiksmais. Išoriniai veiksniai jūsų nenuvils, neleis jums pasukti klaidingu keliu. Atkakliai sieksite užkariauti Olimpo viršūnę, pašalindami kliūtis. Pasitikėkite valios jėgomis, ir už tai gausite atlygį iš Likimo. Žvaigždės žada daug ryškių įvykių, pavyzdžiui, romano biure pradžią. Seminare, kursuose ar net bendroje komandiruotėje tarp jūsų ir kolegos gali įsižiebti kibirkštis. Paprastas bendravimas gali tapti draugystės pagrindu, peraugsiančiu į romaną.

REKLAMA

ŽUVYS. Galimybių bus daug, tad pasiruoškite svarbiam pasirinkimui, gyvenimo posūkiui. Tik neskubėkite apsispręsti, neapsvarstydami pliusų ir minusų. Suabejoję, patarimo kreipkitės į vyresnius šeimos narius. Dabar geriausias laikas kalbėtis su artimaisiais. Niekas netrukdys užmegzti tvirtų romantiškų santykių su simpatijos objektu. Pajusite artumą, suprasite, kad jis jus vertina ir myli. Neatmetama galimybė gauti santuokos pasiūlymą. Beje, ji būtų ilgalaikė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų