REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio horoskopas: net keliems ženklams žadama išskirtinė sėkmė

Sausio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galimi netikėti susitikimai su žmonėmis, kurie dėl neaiškių priežasčių mintyse nuolat šmėkščiojo pastarosiomis dienomis. Galimas pasiūlymas, susijęs su pasimatymu arba kelione.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien užplūs emocijos, nerimas ir sentimentalūs prisiminimai. Pajusite, kad su šeimos nariais neverta pyktis dėl buitinių smulkmenų, skonių skirtumo. Jeigu skleisite šilumą vaikams, artimiesiems, jie atsilygins tuo pačiu.

REKLAMA

Dvyniai

Bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis. Aktyviai sieksite realizuoti savo sugebėjimus ir galimybes. Ypač dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Iš jų galite sulaukti siurprizų.

Vėžys

Palanku imtis kažko naujo, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda ar gyvenimo būdu. Galbūt kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Viskas klostysis gerai, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus, įvykdysite įsipareigojimus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kažkuo gali nustebinti asmuo, kuriam esate neabejingas arba su kuriuo susisaistęs. Jausite, kad kažkas keičiasi ir jūs esate tas, kuris gali pasirinkti bei nuspręsti, tarsi būtumėte įgijęs galią valdyti situaciją ir kitus žmones.

Mergelė

Šiandien kažko bus reikalaujama iš jūsų ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Jūsų poreikiai, pasirinkimai kitiems gali atrodyti gana nekuklūs, ne pagal galimybes. Nepaisant to, jūsų įžvalga bei rizika gali pasiteisinti.

Svarstyklės

Gali būti, kad užplūs filosofinės nuotaikos. Tikėtini svečiai iš toli arba kelionė. Savo išmintimi, sąmoju šiandien bet ką nuginkluosite, pakerėsite. Įmanomas šaunus renginys, meilės nuotykis arba pramoga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Diena bus kupina malonių netikėtumų, ypač darbe. Turėsite pakankamai gyvybinių jėgų įgyvendinti profesinius sumanymus.

Šaulys

Šiandien seksis daryti įspūdį bendraminčių grupei, priešingai lyčiai. Kuo keisčiau elgsitės, tuo labiau intriguosite ir žavėsite aplinkinius. Siurprizų ir patys galite tikėtis iš artimųjų, draugų, pažįstamų.

Ožiaragis

Sumažės jėgų, keistai jausitės. Galbūt intuityviai prisiliesite prie kažkokios paslapties arba pasijusite keistai suintriguoti. Pasistenkite išsivaduoti iš stingulio.

REKLAMA

Vandenis

Jautriai reaguosite į grožį, trokšite harmonijos, romantiškų jausmų. Sumanumą, apsukrumą demonstruosite kūrybiniame arba protiniame darbe.

Žuvys

Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį, o gal net gyvenimą. Ateis suvokimas, ko labiausiai trūksta iki trokštamos harmonijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų