REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausis, kaip ir kiekvienais metais, įkvepia  dalinti pažadus sau  pasikeiti, planuoti metų reikalus ir siekius. Ir tai labai simboliškai susiję su Ožiaragio zodiako ženklu, kur šiuo metu turime visą planetų kompaniją: Saulę, Saturną, Plutoną, Jupiterį ir Merkurijų. 

Sausis, kaip ir kiekvienais metais, įkvepia  dalinti pažadus sau  pasikeiti, planuoti metų reikalus ir siekius. Ir tai labai simboliškai susiję su Ožiaragio zodiako ženklu, kur šiuo metu turime visą planetų kompaniją: Saulę, Saturną, Plutoną, Jupiterį ir Merkurijų. 

REKLAMA

Tokia astrologinė situacija ypač koncentruoja ir įžemina, padeda pamatyti realų gyvenimą su visais jo trūkumais ir sunkumais. Ožiaragis puikiai moka pamatyti net ir sunkumuose naujas galimybes, nes yra apdovanotas analitiniu protu, mokėjimu atskirti  svarbiausius dalykus. Ir, žinoma, kryptingai judėti tikslo link. Kad ir kiek tam reikės pastangų ir laiko.

Todėl mėnesio pradžia – puikus laikas darbui. Būsime ypač kruopštūs ir atsakingi. Bendravime labiau atsirenkantys kontaktus ir informaciją, gebantys pamatyti tai kas svarbiausia. Tai rimtų ir atsakingų  ryšių, bendravimo metas. Mažai norėsis beprasmių plepalų, labiau patiks mąsliai patylėti. Ši situacija tęsis iki sausio 16 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo sausio 16 dienos Merkurijus pereis į Vandenio zodiako ženklą ir jame praleis likusią sausio dalį. Šis perėjimas įtakos mąstymo ir bendravimo pobūdį, požiūrį į informaciją, komunikavimo būdus. Tokiu metu bendravimas tampa labiau draugiškas, laisvas, tačiau tuo pačiu išlaikantis  tam tikrą emocinį atstumą. Šiuo laikotarpiu gali kilti puikių, originalių idėjų, užsimegzti draugiškų ryšių.

REKLAMA

Nuo sausio 21 dienos ir Saulė paliks Ožiaragį ir mėnesiui lankysis Vandenio valdose.

Vandenis – tai oro stichijos zodiako ženklas, priklausantis fiksuotam kryžiui. Tai intelektualas, kuris laikosi atskiriau nuo visų. Jis dažniausiai mąsto globaliai, jam neįdomu pavieniai atvejai. Tarsi jungiantis  informacinę žemės aurą ir žmoniją į visumą. Jis labai gerai gali realizuoti savo savybes darbo kolektyve. Vertina aukštus, dvasingus kontaktus. Moka kasdienybėje matyti nekasdieniškus dalykus. Geba sustatyti faktus. Gerai mato ateitį.

Turi stiprią nuomonę, aktyvią gyvenimišką poziciją. Labiausiai nepriklausomas ir demokratiškas. Kartais ekscentriškas ir demonstratyvus. Būdingas  gilius ir nuoseklus susidomėjimas tam tikros srities žiniomis ar veikla. Meilė viskam kas nauja, neįprasta, originalu, orientuota į ateitį. Išradingumas, dažnai įgimtas sugebėjimas dirbti su įranga. Susidomėjimas įstatymais, reglamentuojančiais visuomenę, nenoras susieti save kokiais nors įsipareigojimais.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis negali suprasti asmeninės erdvės pažeidimo, vos tai pajutęs atsitraukia. Šis zodiako ženklas nesiaiškina dėl savo asmeninių sprendimų, nes yra linkęs individualizuoti kiekvieną asmenybę kaip individualią ir nepriklausomą. Juos kartais vadina zodiako keistuoliais, dėl sunkiai prognozuojamo elgesio, požiūrio. Iš tiesų, tai labai draugiškas ir nuoširdus zodiako ženklas, optimistas su racionaliu mąstymu.Tai zodiako ženklas, kuriam labai svarbu išsaugoti savo asmeninę laisvę ir nepriklausomybę.

Tai puikus laikas ieškoti netradicinių saviraiškos būdų, plėsti savo požiūrį, įsileisti netikėtus sprendimus ir nuomones. Tai puikus metas naujų draugų paieškoms, prisijungimui prie bendraminčių rato. Gyvenimas gali pasiūlyti nestandartinių situacijų, taip mėgindamas išvesti iš nusistovėjusios rutinos. Turėtų stipriai išaugti pozityvumas, minčių tėkmė kryps labiau į ateitį, gali ryškiai kisti gyvenimo filosofija ir bendrai mąstymas ir požiūris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas svarbus mėnesio astrologinis įvykis – tai pusšešėlinis Mėnulio užtemimas 13 Vėžio laipsnyje. Jis įvyks sausio 10 dieną, 21:10 val Lietuvos laiku. Vadinasi, vis dar esame ( būsime sausį iki jo pabaigos) užtemimų laikotarpyje.

Venera sausio pradžioje iki 14 dienos judės Vandenio zodiako ženklu. Skatindama moteris siekti laisvės ir nepriklausomybės, laisvai ir be apribojimų išreikšti save. Tokiu metu galimi trumpalaikiai meilės romanai, netikėti pokyčiai jausmų srityje.

Vėliau, kitą mėnesio pusę Venera valdys Žuvis. Čia jos egzaltacijos vieta, labai stipri. Tad  meilės spalvos turės galimybę skleistis visomis spalvomis, o kūryba – visais įmanomais atspalviais.

Marsas visą sausį keliaus Šaulio zodiako ženklu, skatindamas keliauti, mokytis, įkvėpti. Geras metas vyrams, kurie turės puikų mėnesį asmeninei ekspansijai ir vyriškumo demonstravimui.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų