REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai verčiau vietą užleisti šaltam protui, o ne emocijoms: intuicija toli nenuves, o štai kritiška akis gali praversti visose situacijose. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena, kai verčiau vietą užleisti šaltam protui, o ne emocijoms: intuicija toli nenuves, o štai kritiška akis gali praversti visose situacijose. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis, todėl galite išsiaiškinti daug jus dominančių dalykų. Gali atsinaujinti sena pažintis, draugystė. Naudingi gali būti ir nauji pažįstami. Bendri projektai teikia gerų vilčių.

Tauras

Galite sužinoti tai, kas buvo nuo jūsų slepiama, arba, atvirkščiai, atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdami viešumo. Nesivelkite į intrigas.

Dvyniai

Būsite jautrūs, intuityvūs. Pasistenkite bendrauti nuoširdžiai, lanksčiai. Vykdykite finansinius ir kitokius įsipareigojimus, neįstumkite į keblią padėtį savo draugų ar šeimos narių. Viską darykite su gera valia bei nuotaika, be pykčio.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Pravartu tvarkyti komercinius, tiekimo, nuosavybės reikalus. Galbūt pavyks susitarti dėl naujo užsakymo, su nuolaida įsigyti norimą prekę, užsitikrinti materialinį, finansinį stabilumą. Svarbu, kad godumas neviršytų padorumo.

REKLAMA

Liūtas

Nebloga diena veiklai, susijusiai su aktyviu komunikavimu, aptarnavimu, reklama, žiniasklaida, ryšiais, mokslu, prekyba. Kuo apdairiau elkitės su savais ir svetimais dokumentais.

Mergelė

Tikriausiai svarbesni taps artimi žmonės, arba grįš kažkokie prisiminimai, jausmai. Svarbiausia, akcentuokite gėrį ir nebegalvokite apie senas nuoskaudas. Optimistiškai planuokite ateitį.

Svarstyklės

Šiandien turėsite galimybių pasinaudoti savo žavesiu, patirtimi ir daryti įtaką kitiems. Atviriau reikšite jausmus, kils ūpas dalyvauti įvairiose atrakcijose, realizuoti save per protą, kūrybą ar sportą.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien galite pasirodyti tikri darbštuoliai. Galbūt imsitės reformų, keisite darbo vietą, įrangą, mokysite kolegas ar kt. Aktualūs gali būti ir įvaizdžio, sveikatos pasitikrinimo bei gydymosi klausimai.

Šaulys

Šiandien gautus pasiūlymus verta priimti, jei tam neprieštaraus partneriai. Gali išsispręsti juridinis klausimas arba imsitės jį gvildenti. Jausite didelį priešingos lyties dėmesį.

Ožiaragis

Šiandien, norite ar nenorite, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, atiduoti skolas. Kažkam galite puikiai pasitarnauti kaip tarpininkai ar įžvalgūs patarėjai.

Vandenis

Šiokių tokių naujovių galite sulaukti, jeigu pastaruoju metu įklimpote rutinoje. Specialisto konsultacija gali atverti jums akis. Galbūt su kažkuo dalinsitės kelionių ar kitais svarbiais įspūdžiais.

Žuvys

Gali būti, kad išsisklaidys kai kurios abejonės, taps gana aišku, kokios perspektyvos jūsų laukia ir kas jus supa. Svarbi pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, o gal ir senos pažintys.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų