REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Antonovienė stojo ginti savo vyrą (nuotr. asm. archyvo)

Rima Antonovienė prieš keturias savaites palaidojo savo vyrą, vaikų tėtį Vidą Antonovą. Po šventų Mišių moteris socialiniame tinkle pasidalijo praeities kadrais, tarp kurių vienas – tikrai ypatingas.

29

Rima Antonovienė prieš keturias savaites palaidojo savo vyrą, vaikų tėtį Vidą Antonovą. Po šventų Mišių moteris socialiniame tinkle pasidalijo praeities kadrais, tarp kurių vienas – tikrai ypatingas.

REKLAMA

Ji pasidalijo savo vestuvių nuotrauka. Joje moteris pasipuošusi vestuvine suknele, o šalia jos – Vidas Antonovas.

Parodžiusi archyvinius kadrus, Rima išėjusiam vyrui skyrė ir jautrias eiles.

„Kai nuoširdžiai kalbu su tavimi, dangus susikaupia, sutramdo išdykėles jaunas žvaigždes. Mano mintys pakyla į neišvaikščiotas dangaus pievas. Jos nenuilsdamos ieško tavęs.

Kai nuoširdžiai kalbu su tavimi, žemė ašaras braukia, ir glaudžia - lyg motulė - pavargus, sena, vaikus ir vaikaičius savo glėbin priglaudus. Kai nuoširdžiai kalbu su tavimi nebešūkauja akmenėliuose tūnančios dvasios.

REKLAMA
REKLAMA

Ne lūpomis meilės žodžius aš tau sakau, o širdimi. Tavo pėdas, išmintas take, dar suradus. Kai nuoširdžiai kalbu su tavimi, medžiai nuščiūva, išsidarko. Vėjo nugairinti jų žali plaukai.

REKLAMA

Tau žinutę siunčiu ne lūpom, bet širdimi. Tu viską girdi ir daug kalbi, tik ne savo, bet paukščių balsais. Kai nuoširdžiai kalbu su tavimi, mintys pasklinda visatoje – lyg perlų karoliai, pabirę staiga.

Surink tuos perlus ir apgaubk paslaptimi, nes juose užkoduota mūsų Meilės kalba.

Mirė ligoninėje

Primename, kad su limfoma kovojęs V. Antonovas laiką prieš mirtį leido ligoninėje, jam turėjo būti pradėtas gydymas. Deja, tačiau vyras pralaimėjo kovą su liga. 

Diagnozę apie tai, kad vyrui – sinusų vėžys, patvirtino Šiaulių medikai. Netrukus medikai patikslino, kad jam - limfoma. „Apie onkologines ligas reikia šnekėti, negalima tylėti ir slėptis", – sužinojusi vyro diagnozę, kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Išdavė sloga

Prieš kurį laiką moteris tv3.lt sakė, kad tai yra labai skausminga, o liga tai yra išbandymas visai šeimai. 

„Jau vasarą įtariau, kad kažkas negerai, o šiandien diagnozę sužinojome iš gydytojo. Vyras šiuo metu ligoninėje Šiauliuose, paimta biopsija stadijai nustatyti.

Pasirodo, paprasta sloga gali išduoti onkologinę ligą. Vėžį įtariau pakankamai seniai, mano vyras pradėjo labai stipriai lieknėti, ėmė kristi svoris.

Vasarą žinojau, kad kažkas negerai. Mano mama dirbo onkologo-chirurgo padėjėja, nemažai žinau apie šią ligą.

Sloga nepraėjo ilgą laiką ir aš supratau, kad tai nebus tik sloga.

Nuo žmonių bandžiau nuslėpti skausmą, nerodžiau niekam emocijų ir to, ką jaučiu“, – kalbėjo Rima.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų