REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

78-uosius metus skaičiuojantis scenos karalius Aleksas Lemanas jau kurį laiką gyvena ramybe alsuojančiame Birštone. Čia jis meilę kuria su Lina Gelbūdiene-Lemane, kuri jo žmona tapo 2016 metais.

78-uosius metus skaičiuojantis scenos karalius Aleksas Lemanas jau kurį laiką gyvena ramybe alsuojančiame Birštone. Čia jis meilę kuria su Lina Gelbūdiene-Lemane, kuri jo žmona tapo 2016 metais.

REKLAMA

Vos tik po skyrybų su pirmąja žmona dainininkui paskelbus apie naują meilę, Lietuva ėmė ūžti dėl santykių su 20 metų jaunesne moterimi. Dabar, praėjus jau trejiems metams po judviejų vestuvių, pora, panašu, atsigavo ir vėl mėgaujasi buvimu kartu bei kurortui būdinga ramybe.

A.Lemanas atviras – nuo jo gyvenimo muzika ir scena neatsiejama, todėl ir didžiųjų švenčių metu jis bus apsuptas gerbėjų.

Jau antrąją šv. Kalėdų dieną vyrą bus galima išvysti Birštono sanatorijoje „Versmė“, kur jis koncertuos visiems susirinkusiems – ne tik atvykusiems iš įvairių Lietuvos kampelių, bet ir turistams iš Vokietijos bei kitų Europos šalių.

REKLAMA
REKLAMA

Kūčiukus kepa dviese

Iki šv. Kalėdų liko mažiau nei savaitė – smalsu, kaip jos pasikeitė A.Lemano namuose, atsiradus naujai meilei ir ko gi reikia, kad santykiai negestų net su 20 metų jaunesne partnere šalia? „Kalėdos mane labai pakylėja. Aš visą gyvenimą koncertuoju, todėl švęsti šv. Kalėdas su muzika ir ant scenos man labai patinka ir yra priimtina. Žinoma, šventiniams vakarams visada parenku temines dainas, atitinkamą nuotaiką, kalbą“, – pasakoja garsus vyras.

REKLAMA

A.Lemanas neslepia – jo ir Linos namuose vyrauja demokratija, todėl ir Kūčioms jiedu ruošiasi kartu. „Mes abu kepame naminius kūčiukus, padedu juos kočioti. Su mylimąja kartu puošiame ir eglę“, – pasakoja Aleksas, o fone girdisi, kaip jam antrina ir ponia Lina.

Giria firminę Linos žuvį

Vis tik Lemanų namuose, likus mažiau nei savaitei iki Kūčių, eglės dar nėra. „Eglė nepapuošta, tačiau mes ir neskubame. Norime, kad per šventes ji būtų kuo gyvesnė.

Esu gamtos mėgėjas, grybautojas, žvejys, man labai patinka jausti gamtą namuose. Žinote, aš nemėgstu dirbtinų žmonių ir dirbtinų daiktų“, – sau būdingu tembru paaiškino Aleksas.

REKLAMA
REKLAMA

Ant Lemanų kūčių vakarienės stalo guls, kaip įprasta, 12 patiekalų, tarp kurių ypač pamėgta firminė Linos žuvis. „Linutė gamina tokią skanią žuvį, kad sunku apsakyti.

Tai – jos išskirtinis patiekalas, žuvis ruošiama ypatingame marinate. Lina patiekalus ruošia su meile, gal todėl jie tokie skanūs?“ – retoriškai klausė Aleksas.

Sunkiausias etapas – praeityje

Jis neslepia – dabar su jaunesne mylimąja mėgaujasi ramybe, o ir artėjančios Kalėdos bus tikrai kitokios dėl pagaliau pasibeldusios ramybės. Laikas, kai juodu puolė žiniasklaida bei internautai dėl naujų santykių, jau praeityje, todėl dabar meilę jiedu gali skirti vienas kitam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dėmesys, kurį gavome ėmę kurti santykius, tikrai išvargino. Gal ir aš pats per daug kalbėjau. Dabar viešumas, ačiū Dievui, aprimęs.

Aš visą gyvenimą, daugiau ar mažiau, esu viešas žmogus, atpažįstamas, tačiau pirmieji metai Linai su manimi tikrai buvo sunkūs. Dabar ji jau apsiprato, jaučiasi gerai.

Kartu su Lina kuriame naujas tradicijas, mes įsiklausome į vienas kito norus, prisitaikome prie jų. Su metais, galiu pasakyti, ateina branda ir supratimas, kad nereikia gyventi su pykčiu.

Reikia priimti vienas kitą be pykčio, ramiai, demokratiškai. Dar labai svarbu, kad santykiuose būtų skraidantys drugeliai. Tai – mūsų santykių palydovas“, – romantiškai šypsosi scenos karalius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų