REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarpušvenčiu žvaigždės ir visas dangus būna bene magiškiausi metuose. Kas jūsų laukia naująją savaitę, sužinokite jau dabar, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozę. 

Tarpušvenčiu žvaigždės ir visas dangus būna bene magiškiausi metuose. Kas jūsų laukia naująją savaitę, sužinokite jau dabar, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozę. 

REKLAMA

Avinas. Darbe, profesijos srityje atsiras vis daugiau veiklos. Visgi vyraus nedideli, greitai sutvarkomi reikalai, kurių imtis, ypač po Naujųjų, bus visai smagu. Savaitės pabaigoje prasidės puikus metas kelionei, kuri gali paprašyti daug fizinių jėgų, bet kuri atsidėkos įdomiais nuotykiais ir patirtimi.

Jautis. Savijauta, vidinė būsena bus puiki, o savo gera nuotaika noriai dalysitės su aplinkiniais. Darbe darbo nedaug, bet sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Kovojantys dėl teisingumo gali pasinaudoti gera proga jį iškovoti.

Dvyniai. Dalykinėje srityje veiklos ne per daugiausia, namie viskas savo vietose, todėl tikrai liks laiko sau, savo pomėgiams ir draugams. Labai palankus metas kelionei, kurios metu pavyktų puikiai pailsėti, atsipalaiduoti. Santykiai su kai kuriais asmenimis taps svarbūs savaitės pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Daug kas priklausys ne nuo jūsų, o nuo kito, greičiausiai labai artimo asmens minčių ir darbų – teks prie jų prisitaikyti. Kita vertus, tai, kas darsi eis į jus, gali būti ir gražu, ir naudinga. Dalykinėje srityje irgi gali būti puikių pasiūlymų. Sėkmingai susiklostytų veikla, susijusi su vaikais.

REKLAMA

Liūtas. Iš karto po Naujųjų gali užpilti nedideli darbai ir visokie skubiai tvarkytini reikalai. Visgi viskas vyks daugmaž sklandžiai, tad ir smarkiai pavargti nereikės. Nuo savaitės vidurio bus palankus metas rūpintis sveikatos reikalais. Labai džiugins santykiai su kai kuriais asmenimis.

Mergelė. Visai smagus metas – darbo kaip tokio ne per daugiausia, o smagių pramogų ir naudingų susitikimų bus išties nemažai. Būsite puikios nuotaikos, kūrybiški, dėl to ne kartą nudžiuginsite ne tik esančius šalia, bet ir save. Norint, bus labai lengva rūpintis sveikata ir sveikatingumu.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Turbūt daugiausia dėmesio bei pastangų paprašys namai, šeimos, galbūt giminės reikalai – metas jais užsiimti išties geras. Be to, būsite labai kūrybiški, bus lengva kurti gražius dalykus ir žadinti gražius jausmus bei emocijas – ir visiems apskritai, ir kai kam asmeniškai.

Skorpionas. Ta vidinė spyruoklė, kuri iki šiol vertė eiti, daryti, skubėti, kažko siekti savaitės pabaigoje atsipalaiduos ir teks pratintis gyventi be kosminio dopingo. Tuomet dėmesys nukryps piniginių reikalų link. Be to, ši savaitė apdovanos daugybe gražių ir įdomių susitikimų bei pokalbių.

Šaulys. Bus lengva bendrauti – malonūs pokalbiai, gražūs susitikimai vyks tarsi savaime. Likusiu nuo pramogų laiku dėmesys gali dažnokai krypti piniginių, turtinių reikalų link – jų imtis metas labai geras, tikėtina apčiuopiama nauda. Savaitės pabaigoje atplūs energijos ir veiklumo banga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiargagis. Būsite nusiteikę bendrauti ir judėti, dėl to metų sandūra gali atnešti daug smagių susitikimų ir pokalbių. Kitų metų pradžioje bus lengva tvarkyti dalykinius reikalus, kurių dabar gali būti ne taip jau mažai. Sėkmė lydės dirbančius su žiniomis, informacija.

Vandenis. Kitų žmonių darbai ir rūpesčiai mažai rūpės – būsite atsipalaidavę, linkę pasimėgauti gyvenimo teikiamais džiaugsmais bei malonumais. Tikėtina, kad priežastį dar kartą atsiskleisti turės ir jaumai. Sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurie kuria gražius, malonius dalykus.

Žuvys. Per pačius Naujuosius bus lengva taškyti džiugių emocijų purslus, bet vėliau viskas aprims. Tai, kad profesijos srityje bus daug veiklos, paaiškės tiktai savaitės pabaigoje, tad kol kas nepersidirbsite. Į smagią, galbūt įdomią veiklą nesunkiai įtrauks artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų