REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūsų norai, viltys, užmojai bus kuo geriausi, tačiau galimi nelengvi išbandymai. Apvaizda tarsi tikrins jūsų atsparumą, tvirtumą. Galbūt pajusite, kad prisiėmėte per daug ar per sunkių įsipareigojimų, o trauktis nėra kur.

Tauras

Būsite kūrybingi ir veiklūs. Galimas pokalbis ar įvykis, pakeisiantis kai kuriuos jūsų planus. Stiprių emocijų suteiks aplinkiniai bei nepaklusnūs vaikai. Tačiau humoro jausmas ir asmeninis patrauklumas padės jums visose situacijose.

Dvyniai

Gali būti, kad kils ūpas visur daryti tvarką, pradedant nuo savęs: daug dėmesio skirsite higienai, drabužiams, mitybai. Labiau teks pasirūpinti ir augintiniais. Galbūt suplanuosite atsisveikinimą su žalingais įpročiais.

Vėžys

Jūsų sėkmė labai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo. Gali suaktyvėti jūsų konkurentai ir priešai. Kita vertus, būsite tokie irzlūs ir nepatikimi, kad visiems su jumis bus nelengva.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tai, ką neseniai labai vertinote, staiga gali pavirsti niekuo. Arba galbūt teks kažko atsisakyti, už kažką primokėti, įsiskolinti ar kitaip įsipareigoti. Būkite apdairūs ką nors pirkdami.

REKLAMA

Mergelė

Galite susidurti su etine arba teisine dilema. Informacija, kurią nelengvai gausite, gali pasirodyti nelabai tinkama pasinaudojimui. Stenkitės protingais būdais pasipriešinti spaudimui, būkite objektyvūs.

Svarstyklės

Gana prieštaringa diena. Galite padaryti klaidą, o tai neigiamai paveiktų ir prestižą, ir kišenę. Be to, vakare galite sulaukti nemalonios kritikos arba patys būsite linkę kelti pretenzijas. Atsikovoti pozicijas nebus lengva.

Skorpionas

Šiandien jums seksis dirbti ir bendrauti su įvairiais žmonėmis, kolektyvu. Gali ūgtelėti jūsų populiarumas. Vakare tikėtinos naujienos iš užsienio arba teks ką nors mokyti, ruošti straipsnį.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien galite nekaip jaustis, sunku bus susikaupti. Tuo tarpu galimas dalykinis pokalbis, reikalaujantis konkrečių atsakymų, aiškių argumentų. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į aferas, intrigas.

Ožiaragis

Gali pasireikšti rečiau matomos jūsų charakterio savybės. Nuskriaudę kitus, netapsite turtingesni. Kaip ir kiti netaps pranašesni, jus įžeidę, jei jūs neleisite sau pasijusti nugalėtais.

Vandenis

Iš pat ryto imkitės nuosavybės reikalų. Ši diena tam palanki. Tačiau vakaras jau nelabai tinkamas pokalbiams apie pinigus, skolas, finansinius įsipareigojimus.

Žuvys

Beveik visą dieną suksitės kaip vijurkai ir džiaugsitės savo pastangų rezultatais. Tačiau vakaro pokalbiai gali būti nervingesni. Arba išgirsta informacija tiesiog reikalaus gilesnės analizės.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų