REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Intrigų ir netikėtumų kupina diena. Kol vieni velsis į avantiūras, kiti ieškos ramybės ir atokvėpio. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

Intrigų ir netikėtumų kupina diena. Kol vieni velsis į avantiūras, kiti ieškos ramybės ir atokvėpio. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Galite išgirsti žinią, kuri galėtų pasitarnauti šeimos nariui. Kita vertus, netikėtas nuostolis gali išmušti jus iš pusiausvyros, pakirsti pasitikėjimą artimu žmogumi ar jūsų santykiais. Kontroliuokite savo elgesį, žodžius.

Tauras

Šiandien jūsų nuotaikų kaita visus stebins. Galimos finansinės, seksualinės pretenzijos. Galbūt neįvyks numatytas pasimatymas arba kils pavydo scena. Nesukelkite avarijų.

Dvyniai

Regis, būsite viliojami malonumais, kurie nemažai kainuoja. Gali būti priminti kažkokie jūsų pažadai. Darbų ir pagundų sūkuryje nepamirškite savo vaikų.

Vėžys

Tikėtina naujiena, užsakymas ar kažkokia rizikinga avantiūra. Galimas daiktas, nemalonumų pridarys vaikai, draugai ar gerbėjai. Atsargiai elkitės su technika, venkite skubos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nelabai seksis tvarkyti su verslu, visuomenine ar politine veikla susijusius reikalus. Galite susidurti su priešiškumu, opozicija. Galbūt patirsite žalą.

REKLAMA

Mergelė

Finansinių bėdų neįveiksite, jei plauksite pasroviui ar ieškosite daugiau nei nusipelnėte. Stenkitės atiduoti skolas. Išmeskite nebereikalingus daiktus, jei nebegalite jų panaudoti. Saugokite savo ir kitų sveikatą, gyvybę, turtą.

Svarstyklės

Šiandien dėl kažko bus labai lengva apsigauti, susikompromituoti. Net jei labai stengsitės viską daryti tinkamai, smulkių nesklandumų pasitaikys. Svarbu objektyviai suvokti tiesą, išlikti sąžiningiems ir nesileisti į aferas.

Skorpionas

Galite tikėtis įtampos profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Nepersistenkite dirbdami ir bendraudami, neeikvokite tuščiai savo energijos, jei matote, kad jūsų nesupranta ir nenori suprasti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikriausiai šiandien paaiškės, kad tai, ką planavote, apie ką svajojote, realiai yra sunkiai įgyvendinama. Galbūt dėl to, kad asmuo, žadėjęs paramą ar tarpininkavimą, ims išsisukinėti. Kita vertus, jums seksis kūrybinė veikla.

Ožiaragis

Galimos nelinksmos nuotaikos, išgyvenimai, susiję su artimaisiais ar su sveikata. Situacija atrodys neaiški, kupina baugių šešėlių. Tai tik trumpalaikis silpnumas. Jis praeis, kai tik pradėsite labiau pasitikėti savimi.

Vandenis

Kažkas jums kels didelį nerimą, vers abejoti vienu ar kitu pasirinkimu. Nepersitempkite dirbdami, nekritikuokite kolegų netgi už akių. Saugokitės traumų, nepakenkite sau ir kitiems. Prižiūrėkite vaikus.

Žuvys

Šią dieną geriausia būtų praleisti ramiai, kasdieniškai. Bendraudami kreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną ir žodį. Verčiau kol kas nedarykite radikalių pakeitimų, nes impulsyvus elgesys ar sprendimas gali sukelti nelauktų pasekmių.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų