REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš šventes prasidėsianti delčia suteiks naujų potyrių ne vienam Zodiako ženklui. Tačiau ką jums žada žvaigždės naujai savaitei, sužinokite jau dabar, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozę. 

Prieš šventes prasidėsianti delčia suteiks naujų potyrių ne vienam Zodiako ženklui. Tačiau ką jums žada žvaigždės naujai savaitei, sužinokite jau dabar, perskaitę astrologo Naglio Šulijos prognozę. 

REKLAMA

Avinas. Kol kas galima apsimesti, kad metų pabaigos karštinė su jumis nėra susijusi – profesijos srityje veiklos neprivalo būti daug, nedidelių pramogų priešinga į – daugės, be to dabar palankus metas leistis į metų pabaigos kelionę. Malonių staigmenų galima tikėtis iš artimų draugų.

Jautis. Laikas niekuo neypatingas – darbe darbų vargu ar bus daug, o namie labiausiai tikėtina įprasta tvarka. Galbūt galima tikėtis, kad kai kurie asmenys arba dalykinės aplinkybės stums elgtis arba daryti ne tai, ką reikia jums, o tai, ką reikia jiems. Teks nuo to kažkaip išsisukinėti.

Dvyniai. Gali būti, jog šią savaitę būsite priklausomi nuo kitų asmenų veiklos, sumanymų ar aktyvumo. Kita vertus, tai, kas tarsi eina į jus, gali būti ir įdomu, ir net naudinga, dėl to beliks apsvarstyti kiek šio gėrio priimti ar įsileisti. Penktadienį prasideda labai geras metas metų pabaigos kelionei.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.  Nedideli darbai, visokie smulkūs neatidėliotini reikalai plauks gana srauniu srautu ir vienintelis būdas jį įveikti bus – imtis visko iš eilės. Palankus metas tvarkyti juridinius reikalus, jeigu reikia – taikytis. Patiks sportinio tipo pramogos, tik kad to laiko gali būti mažoka…

REKLAMA

Liūtas. Metas linksmas ir smagus – darbų, bent jau svarbių, dabar greičiausiai nebus, o galimybių smagiai pasilinksminti, švęsti ir džiaugtis bus vis daugiau. Būsite labai kūrybiški, dėl to lengvai nudžiuginsite ir save ir esančius greta. Savaitės pabaigoje džiuginti pradės santykiai su kai kuriais žmonėmis.

Mergelė. Kol kas daugiausia rūpestingo dėmesio gali paprašyti namai, šeimos reikalai – dabar čia tikrai bus ką veikti, bet ir nuveikta bus daug. Tęsiasi laikas, kai kūrybos ir pramogų bus maloniai daug, bet savaitės pabaigoje dėmesys jau nukryps kitur – norėsis daugiau gražios tvarkos aplink.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Šiam metų laikui būdingas skubėjimas neaplenks ir jūsų – atsiras daugybė reikalų ir priežasčių susitikti su draugais ar pažįstamais. Tačiau kad ir kiek skubėtumėte, pavyks iš akių neišleisti piniginių reikalų – jie dabar gali atnešti apčiuopiamos naudos. Pramogos prasidės savaitės pabaigoje.

Skorpionas. Vis pirmyn ir pirmyn sparčiai žengti verčianti vidinė spyruoklė nė kiek neatsipalaiduos ir šią savaitę – tai reiškia, kad būsite labai veiklūs. Sėkmė lydės tvarkant piniginius, turtinius reikalus, siekiant finansinės naudos. Grožio namuose kūrimą galima palikti savaitės pabaigai – tuomet ateis įkvėpimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Būsite labai guvūs, dalykiški, dėl to pavyks sutvarkyti aibę reikalų, o puiki jūsų nuotaika bei optimizmas džiugins visus esančius šalia. Gali būti, kad sėkmė lydės ir tvarkant piniginius reikalus, tačiau savaitės pabaigoje ši tema jau nebebus įdomi.

Ožiaragis. Būsite atsipalaidavę, saikingai žaismingi ir net šiek tiek jausmingi, dėl to aplinkiniams darysite neišdildomą įspūdį. Tikra sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio patogumų kūrimu. Savaitės pabaigoje gali paiškėti, kad metų pabaiga žada ir apčiuopiamos piniginės naudos.

Vandenis. Gali būti, kad ši savaitė privers padirbėti – darbe, profesijos srityje atsiras nemažai reikalų, kuriuos reikės ubaigti, sutvarkyti. Ką gi, tai gera proga tinkamai pasirodyti. Penktadienį pasikeis vidinė būsena – skubėti nebesinorės, atsipalaiduosite ir imsite spinduliuoti savo asmeninį žavesį. Beje, tai – ilgam.

Žuvys. Nestigs darbo darbe, profesijos srityje, bet vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai, su kuriais susitvarkysite nesunkiai. Iš kelionės palankiau grįžti nei į ją leistis, bet jei nusprendėte – pavyktų ir ji. Smagių akimirkų suteiks artimi draugai ir bendraminčiai darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų