REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis – ne pati palankiausia diena Zodiako ženklams. Prognozuojama, kad nepavyks sklandžiai spręsti iškilusių problemų, konfliktų. Patariama nesiimti nieko rimto. Dabar negeras laikas kovoti dėl pažeistų dalykinių interesų. Norėsite daug, tačiau gausite mažai. 

Ketvirtadienis – ne pati palankiausia diena Zodiako ženklams. Prognozuojama, kad nepavyks sklandžiai spręsti iškilusių problemų, konfliktų. Patariama nesiimti nieko rimto. Dabar negeras laikas kovoti dėl pažeistų dalykinių interesų. Norėsite daug, tačiau gausite mažai. 

REKLAMA

Avinas

Kuo labiau skubėsite, tuo labiau vėluosite, tad nesistenkite greitai kur nors nuvykti ar žaibiškai sutvarkyti reikalą. Savo žodžius irgi derėtų labiau apgalvoti, karštakošiškai nieko nežadėkite ir nepagalvoję jokių dokumentų nepasirašinėkite.

Tauras

Nieko rimto darbe nesiimkite, juolab nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis. Nepasiduokite įkalbinėjimams, nekreipkite dėmesio į apkalbas. Būkite nuoširdesni artimiesiems, atjauskite juos, ypač mamą.

Dvyniai

Nesižavėkite avantiūromis, nerizikuokite savo garbe. Netinkamas laikas rimtam pokalbiui su vaikais: jie greičiau atstums jūsų tiesas nei jas priims. Venkite ginčytis, ką nors įrodinėti bendraudami ne tik su vaikais, bet ir su mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Neužsiimkite darbais, reikalaujančiais didelio išmanymo, atidumo, nuoseklumo: būtinai ką nors sugadinsite ir pakliūsite į aklavietę. Dažniau konsultuokitės su žinovais, gerbkite kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais.

REKLAMA

Liūtas

Būsite priversti spręsti seną konfliktą, ieškoti kelių skoloms grąžinti, skubėti atlikti nebaigtų darbų. Itin svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais.

Mergelė

Nieko nedarykite supykę ar iš noro įrodyti priešingus dalykus, nors aplinkiniai jus gali provokuoti. Jei esate neteisūs, pripažinkite tai ramiai, jei matote, kad klysta artimas žmogus, jūsų vaikai, kuo ramiau, paprasčiau pareikškite savo nuomonę (ir vaikų nebauskite už nusižengimus).

Svarstyklės

Nors aplinkybės verčia išvysti nemaloniąją gyvenimo pusę, tai padės suprasti svarbius dalykus, ieškoti išmintingų būdų esamoms kliūtims nugalėti. Nepirškite visiems savo nuomonės, nes jums svarbūs žmonės pasielgs atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Negeras laikas kovoti dėl pažeistų dalykinių interesų, tačiau tinka griežtai pareikalauti iš vadovo to, kas jums priklauso. Gresia nesklandumai bendraujant su vyresnio amžiaus žmonėmis ar partneriais tiek darbe, tiek namie.

Šaulys

Pavojinga veržtis į priekį neatsigręžus atgal: praeities klaidos sustabdys. Aplinkybės dažnai trukdys susidoroti su senomis problemomis.

Ožiaragis

Vargu ar pavyks šiandien ką nors suprasti, išsiaiškinti ar paaiškinti. Nors jums asmeniškai viskas atrodys paprasta, įveikiama, nepavyks kitų įtikinti savo ketinimų teisingumu. Nebendraukite su žmonėmis, kurie jums pavydi ar siekia iš jūsų naudos.

Vandenis

Daug norėsite, mažai gausite. Kova dėl principų gal ir baigsis jūsų naudai, bet atims daug jėgų, sustabdys reikalų eigą, sukiršins su vadovais ar tėvais. Negeras laikas leisti ar investuoti pinigus.

Žuvys

Netvarkykite paskubomis piniginių, turto reikalų, pasiruoškite galimam vilkinimui, venkite finansinių įsipareigojimų. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nesiskolinkite didelių sumų: dėl to galite patirti vien nuostolių.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų