REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bučiuotis yra ne tik gražu bei malonu – tai taip pat padeda palaikyti stiprų romantinį ryšį. Yra daugelis skirtingų bučinių tipų su skirtingomis konotacijomis.

Bučiuotis yra ne tik gražu bei malonu – tai taip pat padeda palaikyti stiprų romantinį ryšį. Yra daugelis skirtingų bučinių tipų su skirtingomis konotacijomis.

REKLAMA

Švelnus bučinys reiškia, kad jums ramu, o „Žmogaus–voro“ bučinys išduoda spontaniškumą. Taigi, iš to, kaip bučiuojatės, galima nemažai pasakyti apie jūsų santykius.

„Bright Side“ sudarė 7 skirtingų bučinių tipų sąrašą su paaiškinimais apie jų reikšmę santykiams.

Švelnus bučinys

Tai – subtilus bučinys, kurio metu abu partneriai švelniai susiliečia lūpomis. Toks gestas rodo, kokie esate artimi ir kaip gerai jaučiatės šiuose santykiuose. Jei mėgstate bučiuotis švelniai, turbūt jums taip pat patinka truputį paerzinti ir paprovokuoti savo partnerį, kai ieškote daugiau fizinio artimumo.

Bučinys į skruostą

Jei savo antrąją pusę švelniai bučiuojate į skruostą, tai reiškia, kad jūsų santykiams viskas gerai. Tai rodo šiltus jausmus ir tiesiog mėgavimąsi vienas kito kompanija. Tai taip pat gali reikšti, kad jūsų romantiniai santykiai pagrįsti tvirta draugyste.

REKLAMA
REKLAMA

„Žmogaus–voro“ bučinys

Vienas įsimintiniausių kadrų iš „Žmogaus–voro“ filmo buvo „Žmogaus–voro“ bučinio scena, kai aukštyn kojom kabantis Tobey‘io Maguire‘o vaidinamas Peteris sulaukė aistringo Kirsten Dunst vaidinamos Mary bučinio.

REKLAMA

Nors taip bučiuotis ir nėra labai patogu, tai gali būti santykiuose esančio spontaniškumo ženklas, o tai reiškia, kad mėgstate improvizuoti ir ieškoti naujų būdų paįvairinti santykius.

Angelo bučinys

Jei pastebite, kad kartais bučiuojate užsimerkusio savo partnerio akių vokus, tai vadinama angelo bučiniu. Tai – labai intymus gestas, reiškiantis stiprius jausmus ir partneriui suteikiantis ramybės ir saugumo jausmą. Jei mėgstate bučiuotis būtent taip, tai reiškia, kad esate labai įsimylėję savo antrąją pusę ir jums labai patinka jį ar ją lepinti.

REKLAMA
REKLAMA

Bučkis

Tai greitas ir lengvas susilietimas lūpomis. Nors šis bučinys yra paprastas, nekaltas ir ne itin romantiškas, jį galite naudoti norėdami pasisveikinti ar atsisveikinti su partneriu. Jei dar tik pradedate naujus santykius, tokie bučkiai puikia tinka analizuoti ir išbandyti, ar tarp jūsų veikia „chemija“. Tačiau jei taip mėgstate bučiuotis kasdien, tai gali reikšti, kad santykiuose norite palaikyti smagią ir kasdienišką atmosferą.

Bučinys sučiauptomis lūpomis

Šis bučinys panašus į trumpą bučkį lūpas, bet yra ilgesnis. Jei bučiuojatės būtent taip, tai gali reikšti, kad jūsų santykiuose yra problemų. Bučinys sučiauptomis lūpomis – tai ženklas, kad su partneriu nesijaučiate labai patogiai ir esate užsitvėrę emocinį barjerą. Jei nesate tikri dėl savo jausmų, turėtumėte pasikalbėti su partneriu ir viską išsiaiškinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prancūziškas bučinys

Tai visų bučinių karalius – prancūziškas bučinys! Jis išreiškia jausmingumą, geismą ir meilę. Jei būtent toks yra jūsų bučiavimosi stilius, tuomet tikrai esate aistringi ir nuotykius mėgstantys meilužiai. Gali būti, kad tarp jūsų yra labai stiprus fizinis potraukis bei esate labai pasinėrę į santykius – vėliau tai gali peraugti į gilesnį judviejų ryšį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų