REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kvailų nesusipratimų ir kurioziškų situacijų kupinas laikas. Tačiau neskubėkite smerkti dienos, jau rytoj žvaigždės paruošė revanšą. Bet apie viską plačiau dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

Kvailų nesusipratimų ir kurioziškų situacijų kupinas laikas. Tačiau neskubėkite smerkti dienos, jau rytoj žvaigždės paruošė revanšą. Bet apie viską plačiau dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Pamėkite tuos, kurie jums nepatinka, ką nors apriboja, draudžia, ko nors neleidžia suprasti, elkitės taip, lyg būtumėte jų geri draugai. Tai vienintelis kelias į susitaikymą bei abipusį supratimą.

Tauras

Dalykiniams reikalams tvarkyti, lemtingam pokalbiui su vadovu ne pats geriausias laikas. Namuose ir darbe neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią: susidursite su rimtu pasipriešinimu.

Dvyniai

Tai įkvėpimo metas, kai norisi padaryti ką nors nepaprasto ir nustebinti aplinkinius, ypač mylimą žmogų, tačiau to daryti nereikia. Galite susidurti su vaikų uždarumu, tačiau jūsų nuoširdumas sugriaus barjerus ir jums gali būti patikėta didelė paslaptis ar prisipažinta apie didelę baimę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Aplinkybės vers spręsti sudėtingas darbines problemas. Stenkitės viską daryti kuo geriau, kadangi vadovauantys žmonės greitai pastebės klaidas. Nebūkite patiklūs draugų atžvilgiu, nepainiokite draugiškų santykių su tarnybiniais. Galimi nemalonumai per flirtą darbe.

REKLAMA

Liūtas

Šios dienos patirtis vers suabejoti, ar tai, kuo užsiimate, yra tikrai jūsų sritis, jūsų likimas. Saugokitės apgaulių skaičiuodami pinigus ar ką nors pirkdami. Viską tikrinkite, nebūkite patiklūs.

Mergelė

Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu bei pagarba, nenorėkite daugiau, nei jums siūloma. Nepalankus laikas reikšti nepasitenkinimą mylimam žmogui. Nepalanku skolintis pinigų, imti kredito ilgam.

Svarstyklės

Nors jausitės optimistai, nesklandumų pakaks, pavyzdžiui, paaiškės, kad asmuo, su kuriuo turite reikalų, nėra patikimas, ne visada laikosi savo žodžio, o draugai nebūtinai ištikimi bei patikimi. Netinkamas laikas teikti pareiškimus aukštiems valdininkams.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kad ir kokių vertingų pasiūlymų išgirsite, neskubėkite jais žavėtis, be to, dėl naujų sumanymų gali kilti nesutarimų šeimoje. Laikas dar pakoreguos jūsų ketinimus, planus, tikrai nebus taip, kaip šiandien nuspręsite. Galimi tam tikri apribojimai veikloje, tačiau tai išeis tik į naudą.

Šaulys

Nekurkite jokių planų: nei asmeninių, nei dalykinių, jie žlugs. Beje, savo ketinimų nepasakokite kitiems, mat arba kas nors pasinaudos jūsų idėjomis anksčiau už jus, arba pakenks pavydu, intrigomis.

Ožiaragis

Niekur nevertėtų persistengti, verčiau likti nuošalyje. Pasaugokit asmenines paslaptis: kai kurie iš draugų gali išduoti. Pasikliaukite nuojauta, nepasiduokite provokacijoms, susijusioms su slaptais meilės santykiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą: šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės už savo ateitį naštos, patiems reikia priimti atsakingus sprendimus.

Žuvys

Nepasiduokite pykčiui, nesugalvokite kam nors kerštauti. Jūsų pažiūros, įsitikinimai pastarąjį mėnesį keitėsi, net iš naujo formavosi, o ši diena bei rytdiena privers į viską pažvelgti dar kitaip.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų