REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždžių išsidėstymas Zodiako ženklams gali atnešti išbandymų virtinę, todėl daugelis privalės į viską žiūrėti gerokai atidžiau nei įprastai. Kitu atveju – laukia nemenki išbandymai.

Žvaigždžių išsidėstymas Zodiako ženklams gali atnešti išbandymų virtinę, todėl daugelis privalės į viską žiūrėti gerokai atidžiau nei įprastai. Kitu atveju – laukia nemenki išbandymai.

REKLAMA

Avinas

Tikėtini reikalai, susiję su bendraminčiais, visuomene. Galite sutikti žmogų, kurį anksčiau laikėte savo problemų šaltiniu. Jeigu jis vėl kažko prašys ar siūlys, jums reikėtų aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite. Lengvos naudos tikėtis neverta.

Tauras

Domėsitės kelionėmis, mokslo naujovėmis, o tuo pačiu ir įvairiais gandais, paskalomis. Draugas, giminaitis ar kaimynas gali jums padėti patarimu ar kitokiu būdu. Nevenkite bendrauti, bet venkite liežuvauti, regzti intrigas.

Dvyniai

Pasistenkite būti susikaupę ir kantrūs, nesivadovaukite emocijomis, antraip susigadinsite įvaizdį. Verčiau atkreipkite didesnį dėmesį į savo nuojautas bei kitų užuominas. Saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, detalėms, nes atidumas, racionalumas bus naudingas. Gims naujų vilčių arba kūrybinių idėjų, kurios pravers siekiant proveržio versle ar asmeninėje saviraiškoje.

REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai teks daug bendrauti, taip pat ir telefonu bei internetu. Darbo srityje galimas netikėtas rūpestis. Regis, teks skubiai tvarkyti dokumentus, ką nors pavaduoti ar dėl ko nors aiškintis.

Mergelė

Būsite ne itin nuoseklūs ir tuo gluminsite kitus. Apsišarvuokite kantrybe, kad neišsprūstų netinkamas žodis, nes jūsų klaidomis mielai pasinaudotų konkurentai. Šiokio tokio nerimo sukels šeimos narių, vaikų problemos.

Svarstyklės

Šiandien itin svarbu galvoti, kokią informaciją skleidžiate, su kuo sutinkate. Padarytos klaidos gali atnešti nuostolių, o jeigu trokštate pasimėgauti ypatingais malonumais, tai nedejuokite, kad jie kainuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Su kolegomis vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie jums neduoda ramybės. Nenusiminkite, jeigu sulauksite kritikos. Net ir tokiu atveju jūsų suvokimas prasiplės, atsiras naujų paskatų kažko imtis, siekti.

Šaulys

Daug kas šiandien veltui švaistys laiką, nežinodamas, ko konkrečiai griebtis. Kiti žmonės taip pat ne padės apsispręsti, o tik ves iš pusiausvyros.

Ožiaragis

Numatyti organizaciniai, teisiniai, o ypač finansiniai klausimai spręsis gana nelengvai, tačiau įmanomi preliminarūs susitarimai. Tikriausiai bus nenumatytų išlaidų.

Vandenis

Pravartu diplomatiškai elgtis ir mintimis peršokti bent kiek toliau į ateitį, jei ketinate ko nors naujo imtis arba kažką keisti. Rekomenduojama kol kas laikyti paslaptyje svarbiausius savo planus bei įvertinti galimas jų įgyvendinimo padarinius.

Žuvys

Tikriausiai neblogai seksis reikšti mintis, organizuoti dalykinius ir kitokius pasitarimus. Tačiau pavojinga demonstruoti kategoriškus principus bei ambicijas: tokiu būdu galima daug netekti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų