REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjusi pilnaties savaitė suteiks teigiamų emocijų ne visiems Zodiako ženklams, kai kuriems gali tekti patirti ir tam tikrų rūpesčių. Astrologas Naglis Šulija pateikia išsamią naujosios savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Prasidėjusi pilnaties savaitė suteiks teigiamų emocijų ne visiems Zodiako ženklams, kai kuriems gali tekti patirti ir tam tikrų rūpesčių. Astrologas Naglis Šulija pateikia išsamią naujosios savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Metų pabaigos darbymetis dar priešaky, o kol kas darbo ne per daugiausia, viskas vyks ramiai. Namie irgi viskas savo vietose. Palankus metas keliauti, dar palankesnis – dalykiniams ryšiams su uižsieniu palaikyti arba rinkti su kelionėmis susijusias žinias. Laukia linksmas savaitgalis.

Jautis. Gali būti, jog teks daug taikytis – arba prie kito žmogaus veiklos bei siekių, arba prie aplinkybių, kurios nebūtinai bus draugiškos, spaus elgtis ne taip, kaip norėtųsi būtent jums. Teks gaišti laiką galvojant, kaip čia išsisukus nuo to spaudimo. Finansinės naudos žada pirmoji savaitės pusė.

Dvyniai. Dabar nemažai priklausys ne nuo jūsų norų ar valios, o nuo kitų asmenų siekių bei veiksmų. Vėlgi, tai, kas tarsi eina į jus, šį kartą gali būti ir gana gražu, ir naudinga, tad bent jau atidesnio įsižiūrėjimo tikrai verta. Palankus metas rūpintis savo ar kitų asmenų sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Nredidelių, tačiau gana svarbių vykdymo tikrai neturėtų stigti. Tai gali būti nelabai įdomu, tačiau pareiga yra pareiga. Sėkmė lydės tuos, kurie rūpinasi savo ar kitų asmenų sveikata. Neliks pamirštos ir pramogos, tačiau dabar dažniau vilios tokios, kurios verčia pajudėti.

REKLAMA

Liūtas. Metas linksmas ir smagus, siūlantis daug progų smagiai pasilinksminti, atskleisti savo kūrybiškumą. Žinoma, jūsų žavesio gerbėjų ratas augs. Visgi tęsiasi ir geras metas permainoms, visokiems pertvarkymams namie. Kiek daugiau padirbėti darbe reikės nebent savaitės pradžioje.

Mergelė. Gali būti, kad daugiausia laiko, dėmesio bei pastangų paprašys namai, visokie šeimos reikalai. Kita vertus, būtent jais rūpintis dabar labai geras metas. Metų pabaigos šventės kol kas ryškiausiai šypsosis kažkam kitam, bet tai kol kas. Patiks judėti, plėsti akiratį.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Dabar būsite labai atviri, daug ir noriai bendrausite, plėsite akiratį, bus lengva mokytis, ieškoti reikalingų žinių ar jomis dalytis. Neliks pamiršti ir draugai. Be to, tam tikrų pastangų gali pareikalauti ir piniginiai reikalai. Bet ir naudos dabar galima tikėtis. Grožio  namie kūrimą geriau patikėti kam kitam.

Skorpionas. Vidinė būsena bus kaip gerai prisukta spyruoklė – vers eiti, siekti, daryti, kovoti – arba su kuo nors, arba dėl ko nors. Žinoma, puikiai seksis tie darbai, kurių imsitės patys. Taip pat dabar puikiai seksis sportuojantiems. Atrodo, sėkmė lydės ir tvarkant piniginius reikalus, siekiant finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Dabar ne tik spinduliuosite puikią nuoptaiką bei optimizmą, bet ir guviai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių šiuo metu gali būti ne taip jau mažai. Atrodo, čia viskas vyks sklandžiai, tačiau sėkmė siekiant finansinės naudos kol kas gali būti ne kaži kokia. Gerai, kad laikinai.

Ožiaragis. Žinojimas kaip viskas turi būti dabar lengvai atrems visokias gyvenimo pagundas ir mėginimus įtikinti, kad gali būti ir kitaip. Dalykiniai reikalai dabar vyks tarsi iš inercijos, o namie didesnių permainų irgi nematyti. Galutinai neapkerpėti padės artimi draugai.

Vandenis. Darbe nestigs darbo, rimtų užduočių, bet energijos ir sveikų ambicijų taip pat nestokosite. Viską sudėjus gali būti ir tikrai džiuginančių pasiekimų. Artimi draugai pasirūpins, kad turėtų ką veikti protas ir vaizduotė, o kolegos darbe pasirūpins gražių ateities planų kūrimu. Ir net kai ko įgyvendinimu tiesiog dabar.

Žuvys. Atrodo, tikrai bus ką veikti darbe, profesijos srityje – čia bus ir gana svarbių darbų, ir sparčiai tvarkytinų reikalų. Visgi didesnių kliūčių neturėtų būti, viską spėsite, su viskuo susitvarkysite. Tik tempas gali būti nemažas. Tęsiasi palankus metas sportinio tipo kelionei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų