REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vangelia Gušterova, dar žinoma kaip Vanga, yra žymi aiškiaregė iš Bulgarijos. Ji gimė 1911 metais ir mirė 1996 metų rugpjūčio 11 dieną.

Vangelia Gušterova, dar žinoma kaip Vanga, yra žymi aiškiaregė iš Bulgarijos. Ji gimė 1911 metais ir mirė 1996 metų rugpjūčio 11 dieną.

REKLAMA

Būdama 12 metų ji apako, sužinojusi, kad Dievas davė jai ypatingą dovaną. Ši aiškiaregė išpranašavo daugelį įvykių, kurių didžioji dalis jau yra išsipildžiusi, rašoma yearly-horoscope.org.

Jau išsipildžiusių pranašysčių tarpe - Sovietų Sąjungos žlugimas, 2001 metų rugsėjo 11-osios įvykiai, princesės Dianos mirtis, Černobylio katastrofa.

Žymiosios aiškiaregės gerbėjai teigia, kad kol kas išsipildo 85% jos pranašysčių. Teigiama, kad Vanga tiksliai numatė rugsėjo 11-osios atakas Niujorke, 2004 metų tsunamį Japonijoje ir islamo iškilimą. Per savo gyvenimą Vanga išpranašavo daugelį svarbių įvykių iki pat 5079 metų - tų metų, kai pasak jos pranašysčių, ateis pasaulio pabaiga.

Vangos patarimai iki šios skrieja visame pasaulyje ir yra žmonių, kurie vis dar jais tiki. Sako, kad jos patarimai padeda pritraukti pinigus ir sėkmę. 

REKLAMA
REKLAMA

Jei norite, kad į jūsų namus niekuomet neįžengtų nė vienas piktas ir negeras žmogus, ir jei norite patys dažnai būti kviečiami į svečius, virš savo namų durų pakabinkite dvi sukryžiuotas šeivamedžio šakeles.

REKLAMA

Niekuomet ant stalo nepalikite nesuvalgytų duonos riekelių, jei norite ir toliau būti laimingi. Net ir sudžiuvusios duonos riekės nevalia išmesti - antraip jūsų namai niekada nebus laimingi. Geriau jau duona pamaitinkite paukščius ar gyvūnus.

Kai įsigyjate naują piniginę, kuriam laikui į ją įdėkite brangių papuošalų. Taip pritrauksite pinigus ir turtus. Į tą piniginę, kurioje laikote savo pinigus, įdėkite mėtų lapelių bei žiupsnelį cinamono.

Tai pritrauks pinigus. Jei namuose turite sudužusį veidrodį, apšlakstykite jį vandeniu ir tuomet užkaskite po žeme - taip išvengsite nelaimių. Jei kambaryje su veidrodžiu ilgą laiką gyveno sergantis žmogus, arba jei ten įvyko konfliktas ar barniai, tokį veidrodį laikas apšlakstyti švęstu vandeniu.

Nevalgykite ir negerkite iš apdužusių indų, jei nenorite, kad jums trūktų sėkmės, turtų ir laimės - apdužę indai neša nelaimes, nes taip pat sudužti gali ir jūsų gyvenimas.

Taigi, geriau įskilusią lėkštę išmesti, net jei įskilimas nedidelis ir tik kuriame nors kraštelyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų