REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį, gruodžio 2-ąją Lietuvą sukrėtė skaudi žinia – mirė humoristas Vitalijus Cololo. Pasak jo žmonos Ingos, vyro gyvybė užgeso po ūmios ligos.

Pirmadienį, gruodžio 2-ąją Lietuvą sukrėtė skaudi žinia – mirė humoristas Vitalijus Cololo. Pasak jo žmonos Ingos, vyro gyvybė užgeso po ūmios ligos.

REKLAMA

TV3 televizijos žiūrovai iki šiol prisimena legendinį humoristų duetą – Vitalijus Cololo ir Vytautas Šapranauskas ilgą laiką dirbo populiarioje laidoje „Puikusis šou“.

Būtent šioje laidoje gimė daug naujų personažų, kuriuos vyrai sukūrė drauge. Deja, abu vyrai šį pasaulį paliko per anksti.

Vytauto Šapranausko Lietuva neteko prieš šešerius metus, jis mirė 2013-aisiais, sulaukęs 54 metų. Vitalijaus Cololo gyvybė užgeso šių metų gruodžio 2-ąją, vyrui tebuvo 45-eri.

Viską darydavo drauge

Dar prieš kurį laiką V. Cololo per V. Šapranausko mirties metines prisiminė jų legendinį duetą. Tuomet vyras negailėjo gerų žodžių savo kolegai V. Šapranauskui.

REKLAMA
REKLAMA

 „Mes kartu su juo esame dirbę ilgą laiką, nuo pat pradžių mus jungė daug sukurtų personažų. Vytautas visada būdavo geros nuotaikos. Nors daugelis nesupranta, kad žmogus neprivalo būti ir už kameros visiems linksmas.

REKLAMA

Vytautas griežtai atsirinkdavo žmones, jam patikdavo protingi, turintys gerą humoro jausmą, nevulgarūs ir humaniški, tačiau jis atsiribodavo nuo netikrų ir piktų žmonių. Neišdalindavo jiems savęs. Kartu su juo esame sukūrę labai daug personažų, viską darydavome kartu – rašydavome tekstus, kurdavome nuo pat pagrindų.

Daugelis vėliau pradėjo nužiūrėti tam tikrus personažus, versti ar kopijuoti. Mes visus personažus sukurdavome patys, ko dabar ir trūksta televizijoje“, – darbą su kolega V. Šapranausku tuomet prisiminė V. Cololo.

Žmona patvirtino liūdnas žinias

Naujienų portalui tv3.lt pavyko susisiekti su Ispanijoje šiuo metu esančia Vitalijaus žmona Inga. Moteris, atsiliepusi į skambutį, neslėpė emocijų ir ašarų.

REKLAMA
REKLAMA

Priėmusi užuojautą, ji pasakė, kokia yra oficiali medikų versija dėl vyro mirties. „Oficiali versija yra tai, kad po ūmios ligos jam sustojo širdis.

Mes vykome į Ispaniją atostogauti. Jis buvo sveikas ir niekuo nesiskundė. Į Lietuvą grįšiu iškart po to, kai viską susitvarkysime“, – kalbėjo Inga.

Žinomam vyrui buvo 45-eri metai.

Vitalijus kartu su žmona Inga atostogavo Ispanijoje ir lankėsi pas artimą bičiulį Valdą Burnį, dar žinomą kaip grupės „Išjunk šviesą“ vokalistą.  Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su Valdu šis patvirtino, kad šiuo metu yra šalia V.Cololo artimųjų. „Taip atsitiko, visiems šokas. Viskas labai netikėta, nieko negaliu papasakoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeimos pageidavimu, kol kas jokių komentarų negaliu duoti. Esu šalia, yra kitų rūpesčių, viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie situaciją kalbėjo Valdas.

Druskininkuose gimęs graikų kilmės V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, kurioje vesdavo įvairias pramogines laidas, dalyvavo televizijos projektuose, taip pat vaidino kino filmuose.

In Memoriam: Vitalijus Cololo (1974 – 2019)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų