REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai bus lengva įsivelti į problemas, todėl verčiau būti atsargiems. Bet apie viską išsamiai dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

Diena, kai bus lengva įsivelti į problemas, todėl verčiau būti atsargiems. Bet apie viską išsamiai dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Šiandien įtarimų dėl ištikimybės, sąžiningumo gali sukelti artimas žmogus, partneris. Arba nepasitenkinimą kels nekonkrečios darbo perspektyvos. Apdairiau elkitės su pinigais, dokumentais.

Tauras

Filosofiškai, plačiai mąstysite, tačiau būsite nepraktiški. Išsiblaškymas, neracionalumas gali įvelti į problemas. Vis dėlto galite gauti ženklų, bylojančių apie neblogas naujienas, kurios netrukus taps realios.

Dvyniai

Plūksitės su nebaigtais darbais, tačiau jūsų mintys skrajos romantiškesnėse sferose. Regis, darbų eiga bus lėta, su trikdžiais, klaidomis. Galite sulaukti nemalonios kritikos, o gal ir nuostolio.

Vėžys

Šiandien vienaip ar kitaip spręsis darbo ir bendravimo problemos. Tačiau galite jaustis taip, tarsi turėtumėte apsimesti nieko nesuvokiančiais matydami neteisybę, klastą ir pan. Jums nebūtina su viskuo sutikti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ši diena gali prislopinti džiaugsmą dėl neseniai puoselėtų vilčių. Galbūt sužinosite kažkieno slaptą nuomonę ir ji jums nepatiks. Vis dėlto meilei ir menui ši diena nebloga.

REKLAMA

Mergelė

Situacija ir aplinkiniai vers aklai priimti sprendimus arba su jais sutikti, nors jūs turėsite didelių abejonių. Numoję į jas ranka, galite sau pakenkti. Išsiaiškinkite iki galo rūpimą reikalą.

Svarstyklės

Šiandien materialinės naudos neturėsite, greičiau - atvirkščiai, tačiau nederėtų numoti ranka į reikalus, kuriuos galima pataisyti. Neskubėkite su didelėmis išlaidomis ir saugokite daiktus, kuriuos galima pamesti.

Skorpionas

Diena bus kupina darbų, atsakomybės. Galite išgirsti nerimą keliančių naujienų. Žmogus, kuriuo pasitikėjote ir dėjote daug vilčių, gali pasirodyti nepatikimas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien jums norėsis pabėgti nuo varginančio šurmulio. Sumažės pasitikėjimo aplinkiniais, kolegomis, nes kažkas iš jų apvils arba nuvils. Saugokitės vagių, pasirūpinkite namų saugumu.

Ožiaragis

Rūpesčių, nuostolių gali sukelti vaikai arba žmogus, kuriam esate neabejingi. Dėl finansinių nesklandumų neįgyvendinsite numatyto projekto arba jis trumpam įstrigs.

Vandenis

Šiandien jums rūpės verslo sutartys, darbiniai užsakymai. Galimi nesusipratimai, klaidos, aplinkinių išsisukinėjimai. Kažkoks įvykis gali priversti patirti tas vidines ar išorines kliūtis, į kurias nebuvote atkreipę dėmesio.

Žuvys

Prieštaringų situacijų kupina diena. Svarbių darbų nesiimkite, nes galite privelti klaidų ir viską sugadinti. Veikite apgalvotai, bandykite sumanumu įveikti kitų žmonių nepalankumą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų