REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, ką jums pažers naujai prasidėjęs gruodžio mėnesis? Sužinokite tai jau dabar, perskaitę naujausią astrologo Naglio Šulijos prognozę visai savaitei. 

Trokštate sužinoti, ką jums pažers naujai prasidėjęs gruodžio mėnesis? Sužinokite tai jau dabar, perskaitę naujausią astrologo Naglio Šulijos prognozę visai savaitei. 

REKLAMA

Avinas. Darbe darbo kol kas ne per daugiausia, tačiau tam tikra sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu.  Neblogas metas smagiai kelionei, taip pat dalykiniams ryšiams su užsieniu palaikyti. Smagios veiklos, pramogų žada savaitės pabaiga. 

Jautis. Daug kas priklausys arba nuo išorinių aplinkybių, arba nuo kitų asmenų norų, valios ar veiklos. Tačiau galimi ir įdomūs, galbūt naudingi pasiūlymai, kuriuos bus verta svarstyti. Kelionė dabar greičiausiai įvyktų, bet ar pavyktų taip, kaip norėtųsi – dar neaišku. Nebūtinai. 

Dvyniai. Nedideli darbai, visokie neatidėliotini reikalai plauks srauniu upeliu ir reikės imtis visko iš eilės. Guos tik faktas, kad produktyvumas bus didelis ir naudos iš tos veiklos bus nemažai. Palankus metas rūpintis sveikata. Galimi vertingi susitikimai ir įdomūs pokalbiai. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Kasdienių reikalų, gana svarbių darbų, įsipareigojimų vykdymo tikrai nestigs. Palankus metas ir kūrybiškai, bet nuosekliai rūpintis sveikata – ir sava, ir kitų žmonių. Tačiau nestigs ir progų smagiai pasilinksminti, visgi vyraus pramogos, kurios verčia pajudėti patiems, arba pamiklinti protą bei iškalbą. 

REKLAMA

Liūtas. Nemažai dėmesio gali pareikalauti namai, šeimos reikalai – čia tikrai bus ką sutvarkyti, pastatyti į vietą (ir tiesiogine, ir perkeltine prasme) ar ką aptarti. Bet ir smagių pramogų neturėtų stigti - kadangi būsite labai kūrybiški, gerų emocijų ir aplinkinių dėmesio tikrai nestigs. 

Mergelė. Rūpės daug dalykų iš karto. Mat ir aplinkybės gali versti, ir nuotaika skatins daug bendrauti, judėti, galbūt mokytis, dalytis žiniomis ar užsiimti kita panašia veikla. Savo dėmesio bei veiklos porcijos sulauks ir namai bei namiškiai. Ir galiausiai dar reikės skirti laiko pramogoms. Reikės…

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Tikėtina, kad nemažai dėmesio sulauks piniginiai, turtiniai reikalai. Šioje srityje būsite linkę veikti nebūdingai greitai ir ryžtingai, dėl to ir naudos galima tikėtis atitinkamos. Teks daug bendrauti – ir dėl to, kad reikės, ir dėl to, kad bus tiesiog smagu. Savo dėmesio trupinių sulauks ir namai. 

Skorpionas. Būsite labai veiklūs, puikios fizinės būklės, dėl to linkę veikti apdairiai, bet greitai ir ryžtingai. Puikios dalykinės savybės padės tvarkant bet kokius reikalus. Natūralu, kad dabar tikėtina ir apčiuopiama piniginė ar kitokia nauda. Įdomių susitikimų žada savaitės pabaiga. 

Šaulys. Būsite puikios nuotaikos, veiklūs, dėl to ir asmeniniai, ir bet kokie kiti darbai ar reikalai tirpte tirps rankose. Norintiems palankus metas sportuoti. Be to, dabar galima tegu ir nedidelė, tačiau vis tiek maloni finansinė nauda.  Smagių pramogų gali pažerti savaitės pabaiga. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Viduje gal ir norėsis kažko smagaus, mielo, gražaus ar jausmingo, bet visiems šiems vidiniams impulsams peraugti į veiksmus dabar gali būti labai sunku. Na, tiesiog ne tos aplinkybės. Laimė, yra artimų draugų, su kuriais leistis ieškoti veiklos ar nuotykių bus tikrai lengva. 

Vandenis. Gali būti, kad darbe tikrai nestigs svarbių užduočių ar iššūkių, bet tikrai nestigs ir energijos bei noro puikiai pasirodyti. Dėl to pasiekimai profesijos srityje gali būti išties įspūdingi. Atrodo, savo dėmesiu bei šiluma apdovanos ir artimi draugai. Savaitės vidurys gali apdovanoti maloniomis pajamomis. 

Žuvys. Dirbti reikės – darbe veiklos tikrai nestigs, tačiau vyraus suprantamos užduotys, gerai žinomi darbai. Patartina svarbių dalykų nepasilikti savaitės pabaigai, Taip pat dabar yra palankus metas kelionei, labiausiai tokiai, kuri paprašo daug jėgų, bet atsidėkoja smagiais nuotykiais.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų