REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

2020 metai visais atžvilgiais atneš laimę trims Zodiako ženklams, kuriuos artėjantys naujieji žada lepinti, rašoma wisehoroscope.org.

36

2020 metai visais atžvilgiais atneš laimę trims Zodiako ženklams, kuriuos artėjantys naujieji žada lepinti, rašoma wisehoroscope.org.

REKLAMA

Taigi, pasižiūrėkite, ar priklausote vienam iš jų. Štai 2020 metų laimingieji Zodiako ženklai.

LIŪTAS

Laimei ar nelaimei, Liūtas visada buvo ir bus Zodiako ženklų žvaigždė. Liūtas visada atsiduria dėmesio centre, kad ir ką bedarytų, visai nesistengdamas. Jų asmenybė traukia kaip magnetas ir jie pasižymi jėga. Liūtais lengva susižavėti, bet jie taip pat lengvai gali pasidaryti nepakenčiami.

Liūtas bus vienas iš tų trijų laimingųjų ženklų ateinančiais metais paprasčiausiai todėl, kad jis mąsto kaip nugalėtojas, o tai jo kelyje pritraukia tik gerus dalykus. Vis dėlto, kadangi tobulų žmonių nebūna, Liūtas kaskart suklydęs nepasiduoda, bet ir toliau siekia užsibrėžto tikslo. 2020 metais Liūtai džiaugsis labai gera sveikata, profesiniame gyvenime jų laukia daug naujų galimybių, o meilės reikalai eisis lyg per sviestą.

ŠAULYS

Šaulys yra vienas iš nuotykingiausių Zodiako ženklų. Tai žmonės, pasižymintys laisvu, giliu ir fantazijos kupinu mąstymu. Atrodo, kad Šauliui nėra ribų, ko norėti ir ko siekti.

REKLAMA
REKLAMA

Toks mąstymas jiems labai praverčia – neturėdami ribų jie savęs nevaržo ir nesusikuria sau kliūčių.

O kai siekiame aukštų tikslų ir neprisigalvojame sau problemų, kurios trukdytų juos pasiekti, labai tikėtina, kad pavyks nueiti dar toliau, nei tikėjomės. Taigi, šiais metais Šauliai savo gyvenime atras pusiausvyrą ir atsakymus į kai kuriuos jau seniai juos kankinančius klausimus.

REKLAMA

MERGELĖ

Kitaip nei 2019, 2020 metai Mergelėms bus išskirtiniai! Tai galioja visoms gyvenimo sritims.

Šis laikotarpis bus vienas geriausių po Mergelės ženklu gimusiems žmonėms – juos sups materialinė gerovė ir pavyks išlaikyti gerą emocinę savijautą. Mergelės sutvirtins jau turimus santykius, bet taip pat užmegs naujus santykius su žmonėmis, kuriais žavisi ir su kuriais jaučia gilų emocinį ryšį.

Jų romantiniai santykiai ,jei tokie jau yra, bus ilgalaikiai ir žydės. Antrosios pusės dar neturinčios Mergelės turėtų žinoti, kad joms pasitaikys proga šiais metais sutikti tą vienintelį ar vienintelę. Visi norai, kuriuos Mergelės sugalvos 2020 metams išsipildys be didelių pastangų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų