REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Giedrius Drukteinis (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Prestižiniame ir antrame pagal populiarumą grožio konkurse pasaulyje – „Miss Visata“, kasmet atstovės susirenka iš beveik 90 šalių, o milijonai grožio aistruolių žiūri televizijos eteryje transliuojamą renginį net iš 190 valstybių.

13

Prestižiniame ir antrame pagal populiarumą grožio konkurse pasaulyje – „Miss Visata“, kasmet atstovės susirenka iš beveik 90 šalių, o milijonai grožio aistruolių žiūri televizijos eteryje transliuojamą renginį net iš 190 valstybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiemet „Miss Visata Lietuva 2019“ buvo tituluota Paulita Baltrušaitytė, susižėrusi tiek publikos, tiek komisijos simpatijas. 

REKLAMA

Su merginomis, pretendavusiomis į gražiausios Lietuvos merginos titulą, dirbo ne tik grožio, tačiau ir etikos profesionalai. Konkurso dalyvės žinių apie etiketą sėmėsi iš etiketo specialisto, knygų autoriaus ir laidų vedėjo Giedriaus Drukteinio, kurio teigimu, moters grožio paslaptis žinoma seniai. 

Etiketo specialistas pasakoja, kad jau Antikos laikais buvo apibrėžtas moters grožis, kurio esmė – simetrija, kuri turėtų atsispindėti visur: veide, šypsenoje, antakių linijoje, žvilgsnyje ir moters visumoje. 

REKLAMA
REKLAMA

„Aš kiekvienoje moteryje ieškau harmonijos, o jei tos harmonijos nėra, visais įmanomais būdais stengiuosi ją sugrąžinti“, – tikino Giedrius Drukteinis. 

Kaip tinkamai elgtis prie stalo?

Etiketo žinovas prakalbo apie dažnai daromas klaidas prie stalo ir pirmiausia išmokė merginas, kaip taisyklingai laikyti peilį. 

„Kada peilį laikote stipriai ir pjovimui reikia didelės jėgos, tai rodo, kad valgote blogai paruoštą patiekalą, kuriam reikia papildomos jėgos. Mandagus elgesys pats iš savęs reiškia maksimalų rezultatą minimaliomis sąnaudomis. Taigi, jei patiekalas jums yra per sunkiai įveikiamas, jis jums yra nereikalingas“, – sakė Drukteinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kita taisyklė, kurią būtina įsidėmėti – kaip teisingai prie stalo valgyti duoną. „Duonos jokiu būdu nekandame nuo viso gabalo, bet duoną visada laužiame mažais gabaliukais. Bandelė valgoma irgi taip pat“, – aiškino specialistas. 

Daugiau Giedriaus Drukteinio etiketo patarimų ir kaip merginoms sekėsi mokytis elgesio taisyklių, žiūrėkite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų