REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugumai Zodiako ženklų pirmadienis – puiki diena. Tinkamas metas leistis į avantiūras, tvarkyti svarbius reikalus. Reikėtų valdyti emocijas, nes šiandien jos liesis per kraštus. Tiesa, astrologai pataria nepamiršti šeimos ir daugiau laiko skirti jiems. 

Daugumai Zodiako ženklų pirmadienis – puiki diena. Tinkamas metas leistis į avantiūras, tvarkyti svarbius reikalus. Reikėtų valdyti emocijas, nes šiandien jos liesis per kraštus. Tiesa, astrologai pataria nepamiršti šeimos ir daugiau laiko skirti jiems. 

REKLAMA

Avinas

Sėkmingas laikas, būsit linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis: gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį, o du – atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Tauras

Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Galima pasirašyti darbo sutartį.

Dvyniai

Pasistenkite kuo daugiau svarbių reikalų sutvarkyti, grąžinti skolas, su visais susitaikyti, visų atsiprašyti, visiems atleisti. Šiandien daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai: antrosios pusės palaikymas bus itin reikalingas artėjančiu išbandymų metu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Dėl nieko nesijaudinkite, jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas. Galimas slaptas romantiškas nuotykis. Patartina šį vakarą visų atsiprašyti, visiems atleisti ir grąžinti skolas.

REKLAMA

Liūtas

Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgaunate seną gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite.

Mergelė

Jums daug kas matyti: suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų klaidos, o kur – partnerių žioplumas. Dabar jums nereikia jokių patarėjų, reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus kelio.

Svarstyklės

Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje, kaip tik ši diena ir žada permainas. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori. Palanku ką nors malonaus nusipirkti namams papuošti.

Šaulys

Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tinka tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus: būsite stiprūs.

Ožiaragis

Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą. Palanku pirkti darbo techniką.

Vandenis

Puiki diena, bet vis dėlto neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate: šiuo metu būsite nusiteikę pernelyg optimistiškai ir nepakankamai įžvalgūs. Tinka pirkti daiktus namams ilgam naudojimui.

Žuvys

Siekite santarvės su vadovybe bei tėvais, tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems: būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų