REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Mistinė moteris  (nuotr. 123rf.com)

2020 metų meilės horoskopas žada, kad 2020 bus ypatingi metai, kupini meilės visiems Zodiako ženklams. Ar jūsų ateinančiais metais laukia aistra ar dramatiška meilė?

36

2020 metų meilės horoskopas žada, kad 2020 bus ypatingi metai, kupini meilės visiems Zodiako ženklams. Ar jūsų ateinančiais metais laukia aistra ar dramatiška meilė?

REKLAMA

Poroms žadami ne tik išsiskyrimai, bet ir nauji meilės nuotykiai, o vienišius labiausiai kankinantis klausimas yra tai, ar 2020 jie pagaliau įsimylės?

JAUTIS. Imkitės savo vestuvių planavimo!

Jūsų santykiai visada buvo grįsti ištikimybe, bet šiais metais prisidės ir dar vienas dalykas – aistra. Pasiruoškite naujai atrastam intymumui ir romantikai, kadangi nuo metų pabaigos savo partnerį pamatysite visai naujoje šviesoje.

Judviejų komandinis darbas pasieks dar neregėtas aukštumas ir greitai suprasite, kad visuomet norite būti būtent šios komandos nariu, o tai reiškia, kad ir vestuvės ne už kalnų. Tie, kurie poros dar neturi, šiuo metu gali romantiką vertinti skeptiškai, tačiau nesijaudinkite, šiais metais sutiksite žmogų, kuris privers jus ir vėl patikėti meile.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Aplink tik romantika!

Šie metai Mergelėms prasidės ne itin lengvai, tačiau po keleto mėnesių jūsų laukia didysis intymumo ir romantikos sugrįžimas. Daugiau nieko nenorėsite, tik lepinti savo partnerį ir jam ar jai rodyti, kokie švelnūs mokate būti.

REKLAMA

Taip sugrįš harmonija ir likusią metų dalį gyvensite visiškoje palaimoje. Vienišiams naujus santykius turėtų užmegzti vasarą. Prognozuojama, kad karštis ir saulė sušildys širdis ir žmogus, kurį ligi šiol matėte visai kitaip, pasirodys naujoje šviesoje.

VANDENIS. Mėgaukitės aistros liepsnomis

Naujoms pradžioms nėra geresnio laiko už Naujus Metus, o jūs esate visiškai pasiruošę 2020 metais imtis pokyčių. Venera padeda jums į save ir kitus pasižiūrėti iš kito taško, todėl galite tikėtis didžiąją kitų metų dalį skirti savirefleksijai.

Jei ši vidinė refleksija praeis kaip planuota, jūsų santykiai bus dar aistringesni ir intensyvesni. Panašu, kad vienišiams tikrai bus iš ko rinktis! Jumis žavisi daugelis, todėl dabar tikrai yra jūsų eilė imtis veiksmų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų