REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Tuomet perskaitykite išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę ir pasmalsaukite, ką jums žada žvaigždės.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Tuomet perskaitykite išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę ir pasmalsaukite, ką jums žada žvaigždės.

REKLAMA

Avinas. Savijauta bus puiki, tačiau kur šį energijos užtaisą pritaikyti – nelabai aišku, mat darbe, profesijos srityje daugiau veiklos bus tik tuomet, jei ji susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Namie irgi viskas savo vietose. Palankus metas kelionei – pavyktų ir pailsėti, ir pajudėti.

Jautis. Daug kas priklausys nuo kitų arba kito, greičiausiai labai artimo asmens valios, veiksmų ir sumanymų – būsite stumiami elgtis ne taip, kaip reikia jums, o kaip reikia tai anai pusei. Vėlgi, tikėtina, kad tai, kas siūloma, bus ganėtinai naudinga. Puiki savaitė pradėti smagią kelionę.

Dvyniai. Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, visokių pareigų vykdymo gali būti ne taip jau mažai, dėl to kai kada jausitės, tarsi reikėtų bėgti pelkėje. Tačiau dabar – palankus metas rūpintis sveikata, galbūt net sava. Taip pat ši savaitė – puikus metas puoselėti reikalingus asmeninius ryšius.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Nedidelių darbų daugės, tačiau su jais susitvarkysite nesunkiai, tad ir smarkiai nepavargsite. Bus nemažai progų smagiai pasilinksminti, bet vyraus verčiančios judėti arba įtempti protą pramogos. Maloniai nudžiuginti žada mieloji antroji pusė.

REKLAMA

Liūtas. Atrodo, bus daug visko. Palankus metas rūpintis namais, šeimos reikalais – viskas čia vyks greitai ir efektyviai, tik namiškiai gali būti nelabai patenkinti dėl liepiamosios nuosakos jūsų balse. Geras metas prisiminti ir sveikatos reikalus. Maža to, nestigs ir galimybių smagiai pasilinksminti.

Mergelė. Būsite labai atviri, daug bendrausite – ir dalykinėmis temomis, ir asmeniniais reikalais. Galimos trumpos kelionės, išvykos – akiračiui plėsti. Taip pat dabar bus svarbūs ir namų, šeimos reikalai – jų imtis metas labia geras. Be to, daugės smagių pramogų ir progų smagiai pasilinksminti.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Atrodo, gana daug dėmesio ir pastangų sulauks piniginiai reikalai, bet ryžtingos pastangos šioje srityje greitai naudos ir atneš. Taip pat dabar bus svarbu susitikti su draugais, aiškintis svarbius dalykus. Sėkmė lydės tuos, kurie mokosi. Prasideda geras metas namus daryti gražesnius, jaukesnius.

Skorpionas. Būsite labai veiklūs, ryžtingi, prie tikslo žengsite tiesiai, nesidairydami, ir tuo pat metu žybėsite puikiomis dalykinėmis savybėmis, todėl kartais atrodys, kad šlovė ir nauda pati jūsų ieško. Beje, piniginiai reikalai iš tiesų žada atrodyti puikiai. Smagių akimirkų suteiks bendravimas su draugais.

Šaulys. Būsite energingi, puikios nuotaikos, mielai ją skleiste aplink, dėl to ir asmeniniai ir dalykiniai reikalai atrodys lengvai sutvarkomi, o darbai – įveikiami. Akivaizdu, jų nestigs ne tik šią savaitę, bet bus ganėtinai daug ir vėliau rudenį. O kol kas galima pasidžiaugti gėrėjančiais piniginiais reikalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbų ne per daugiausia, namie viskas savo vietose, tad galima bus atsikvėpti. Kaip tik nutiks taip, kad būsite atsipalaidavę ir net šiek tiek jausmingi, o išaugęs kūrybiškumas ims džiuginti ne tik jus pačius, bet ir esančoius šalia. Pajudėti privers artimi draugai, bendraminčiai.

Vandenis. Atrodo, darbe, profesijos srityje bus nemažai darbų, kuriuos reikės daryti greitai ir tiksliai. Didesnių kliūčių neturėtų būti, dėl to tikėtina, kad dažniausiai tai ir pavyks. Tačiau ne tik darbai bus svarbūs – į linksmas pramogas, smagią veiklą gali įtraukti artimi draugai. Arba jūs įtrauksite juos.

Žuvys. Darbe darbo gali būti nemažai – matyt, metų pabaiga atsiliepia. Bet net jei ir taip, viską pavyks atlikti greitai ir sklandžiai. Visgi naujų darbų imtis geriau trečiadienį ir vėliau. Iki to meto geriau baigti senus. Taip pat dabar puikus metas kelionėms, kurioms reikia jėgų, bet kurios atsilygina nuotykiais ir pažinimu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų