REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nadia Bokody pasidalino trimis paprastais būdais vyrams ir moterims susijaudinti prieš seksą. Sekspertė savo „Youtube“ kanale publikuotame vaizdo įraše išskyrė tris žingsnius.

Nadia Bokody pasidalino trimis paprastais būdais vyrams ir moterims susijaudinti prieš seksą. Sekspertė savo „Youtube“ kanale publikuotame vaizdo įraše išskyrė tris žingsnius.

REKLAMA

18 minučių trukmės vaizdo įraše, pavadintame „Štai kodėl moterys miegamajame nesako, ko nori“, sekspertė iš Australijos atskleidė keletą paprastų dalykų, kurių galima imtis, norint išspręsti problemą.

Ji vyrus paragino savo ego atidėti į šalį ir klausytis, ką turi pasakyti moteris, o tuomet davė nemažai informacijos apie moterų seksualumą. Rašytoja vyrams rekomendavo su savo partnerėmis apie seksą kalbėtis, kad būtų aišku, kas joms patinka, o kas kelia skausmą.

Vaizdo klipe Nadia sakė: „Kalbant apie moterų seksualinį malonumą, tiesa ta, kad daugelis vyrų tiesiog nėra labai geri meilužiai, kad ir kaip būtų liūdna tai pripažinti. Nenoriu pasakyti, kad dauguma moterų yra geresnės meilužės – iš esmės ne kokie yra tiek vyrai, tiek moterys. Taip yra todėl, kad niekas mūsų niekada nemokė, kas yra seksualinis pasitenkinimas, mokykloje tokių pamokų nebūna.“

REKLAMA
REKLAMA

Toliau ji kalba apie tai, kaip moksleiviai informuojami apie skausmingas mėnesines ir nepageidaujamus nėštumus, tačiau niekas nieko nesako apie tai, kaip seksas gali teikti malonumą, rašoma dailystar.co.uk

REKLAMA

Nadia tęsia: „Iš tiesų nieko neišmokome apie tai, kaip moterys priima malonumą, bet apie vaikinus šį bei tą sužinojome, kuomet buvo kalbama apie erekcijas.“

Tad kokia išeitis? Kaip seksas moterims gali būti malonesnis? Nadia siūlo tris paprastus dalykus – pirmasis jų visai elementarus.

Ji sako: „Savo partnerei sukurkite visiškai saugią aplinką, kurioje ji galėtų jaustis taip laisvai, kad kalbėtų su jumis apie tai, ko nori. Turite būti kantrūs – ji nepradės kalbėti jau sekantį kartą mylintis, bet ji turi pradėti kalbėti, kad jums pasakytų, kur ją liesti ir kaip.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet ją bučiuokite – tai neturi būti tik bučinukas į žandą, ne tik kelias sekundes tetrunkantis bučinys. Reikia ilgo, aistringos prancūziško bučinio su liežuviu.“

Tuomet Nadia patarė, kaip stipriai sujaudinti moterį paguldant ją ant lovos ir bučiuojant ją taip, lyg būtumėte beprotiškos aistros apimti paaugliai.

Ji tęsia: „Taip darykite maždaug 10 minučių. Žinau, kad tai atrodo labai daug, bet patikėkite, ją palietę nepasigailėsite. Drabužių nenusivilkite – ranką laikykite jai po palaidine, bet nuogai nenusirenkite, nes taip ją skubintumėte.

Moterims reikia truputį daugiau laiko, bet jei per tą laiką nenusirengsite, sukursite laukimą. Jei ją bučiuosite 10 minučių, ji labai susijaudins.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinis Nadios pasiūlymas – naudoti lubrikantą, kuris moterims sekso metu leidžia išvengti skausmo.

Ji paaiškino: „Sudrėkimą gali įtakoti daugybė dalykų – tai gali būti vaistai ar stresas, todėl nesijauskite blogai dėl to, kad naudojate lubrikantą. Jei ji nesudrėksta, dėl to neturite jaustis blogai.

Jei ji nebus pakankamai sudrėkusi, sekso metu jaus skausmą, todėl būtinai naudokite lubrikantą. Jei nėra pakankamai lubrikacijos, susidaro trintis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų