REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio horoskopas. Daugumai Zodiako ženklų ši diena bus darbinga. Sugebėsite atskleisti savo sugebėjimus, praleisite daugiau laiko darbe. Tiesa, astrologai perspėja, kad kai kam koją kiš nesaugumo jausmas, didinantis pesimizmą. 

Pirmadienio horoskopas. Daugumai Zodiako ženklų ši diena bus darbinga. Sugebėsite atskleisti savo sugebėjimus, praleisite daugiau laiko darbe. Tiesa, astrologai perspėja, kad kai kam koją kiš nesaugumo jausmas, didinantis pesimizmą. 

REKLAMA

Avinas

Darbuositės išsijuosę. Galbūt dėl to, kad dirbsite ne vien už save, o gal tam, kad kiti negalėtų jūsų pralenkti, sukritikuoti, nukonkuruoti. Bet kuriuo atveju, jums rūpės rimta veikla, karjera, verslas.

Tauras

Šiandien būsite gana praktiški ir dalykiški, sumaniai vadovausite kolektyvui, grupei. Savo charizma pritrauksite kitus, ir tai palengvins planų įgyvendinimą. Laisvalaikis su draugais, bendraminčiais suteiks įspūdžių.

Dvyniai

Šiandieninė jūsų būsena bus netinkama triukšmingiems vakarėliams, pasižmonėjimams. Kur kas geriau jausitės vienumoje, ramioje aplinkoje. Gerai veiks meditavimas, meninė veikla.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Vidinis nesaugumo jausmas didins pesimizmą ir poreikį apsišarvuoti ledine apsauga. Dėl to kitiems atrodysite griežti ir šalti, o kai kam net kažkiek demoniški.

REKLAMA

Liūtas

Bus nebloga diena, ypač jei pavargote nuo savo neveiklumo, prastos savijautos ar kompleksų. Šiandien pasijusite tvirčiau, nebe taip nervinsitės dėl nepakeičiamų dalykų. Kuo optimistiškiau planuosite ateitį, tuo geriau ims sektis.

Mergelė

Gera, stimuliuojanti diena. Rasite būdą, kaip išspręsti materialinę problemą ir galbūt net gauti naudos. Vėjuota verslo erdvė gali atpūsti gaivų vėjelį. Turbūt atsiras galimybių pradėti kai ką nauja arba reformuoti sena.

Svarstyklės

Tikriausiai ne viską padarysite, ką suplanavote atlikti už namų sienų, nes daugiau dėmesio pareikalaus asmeninė situacija, šeima. Būtų geriau, kad orientuotumėtės į tai, kas svarbu artimiesiems, o globalinius interesus atidėtumėte.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien tikriausiai nepraleisite progų pademonstruoti meninius ir artistinius sugebėjimus, išplėsti gerbėjų ratą. Iš kūrybinės veiklos, pristatymų, parodų, projektų galimos pajamos.

Šaulys

Jeigu norite daugiau nuveikti darbe ar susirasti kitą darbą, ši diena tam tinkama. Nenuvils dalykiniai susitikimai, tarnybiniai kontaktai, komandiruotė. Turėsite galimybę neblogai užsirekomenduoti.

Ožiaragis

Šiandien jums gali pasitarnauti tarpininkai, arba jūs patys, jei kurioje nors srityje tarpininkaujate, veikiate kaip derybininkai, taikytojai, teisininkai ar pan. Paaiškės, kad kuo puikiausiai galima suderinti interesus, jeigu abi pusės to nori.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nebloga diena konsultuotis dėl verslo sąlygų bei formų, finansinių dokumentų, sutarčių, kreditų, draudimo, testamentų, projektinės paramos ir kitų formalumų. Tai, ką išsiaiškinsite, padės išvengti nuostolių.

Žuvys

Realiai arba mintimis būsite toli nuo kasdienybės, įprastos aplinkos. Pamatysite ar sužinosite šį bei tą naujo iš to, kas anksčiau atrodė tolima ir svetima. Gali dingti tam tikras svetimumo barjeras, plačiau atsiverti akys.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų