REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį žvaigždės Zodiako ženklams pažers tikrų netikėtumų. Kol vieni darbuosis ir pluš siekdami užsibrėžtų tikslų, kitiems viskas ateis be vargo.

Sekmadienį žvaigždės Zodiako ženklams pažers tikrų netikėtumų. Kol vieni darbuosis ir pluš siekdami užsibrėžtų tikslų, kitiems viskas ateis be vargo.

REKLAMA

Avinas

Nors dalykiniai reikalai kels abejonių, tačiau šiandien galima tikėtis geranoriškesnio, draugiškesnio požiūrio. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių ir konkurentų.

Tauras

Jeigu planuojate susitikti su bičiuliais, gerbėjais ar giminaičiais, tam ši diena gana tinkama. Atgaivintos ar užmegztos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos.

Dvyniai

Palanki diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Tačiau nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį kolektyviniuose užsiėmimuose. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų.

Vėžys

Jausitės neužtikrintai, skęsite abejonėse, jei ne dėl savo situacijos, tai dėl artimo žmogaus. Regis, šį kartą jums nesiseks būti objektyviems. Ko gero, nepadės net paaštrėjusi intuicija, komercinė uoslė.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Yra tikimybė sulaukti pasiūlymų prekybos sferoje. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien be atvangos dirbsite ir rankomis, ir liežuviu. Palanku preliminariai tartis dėl bendradarbiavimo ar pan. Pravartu prisipažinti klydus, jeigu taip atsitiko. Tai gali padėti išvengti naujų klaidų.

Svarstyklės

Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą, jo keistoko elgesio ar susirūpinimo priežastis. Arba patys susivoksite savo vidiniuose sielos labirintuose. Tai išlaisvins slopinamus troškimus, palengvins pasirinkimą.

Skorpionas

Būsite energingi, kūrybingi. Nusipelnysite aplinkinių simpatijų. Kažkuo gali pasitarnauti gerbėjai. Pildysis romantiškos viltys. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūryboje, sporte, darbe su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tai turėtų būti darbinga diena. Greita reakcija, komunikabilumas, darbštumas jums leis pasireikšti ir daug nuveikti bei sužinoti. Tikėtina, kad turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas.

Ožiaragis

Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai pasidalinkite patirtimi, žiniomis. Turėtų sektis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę.

Vandenis

Tai turėtų būti nebloga diena finansiniams reikalams. Kita vertus, aplinkinių įtaka šiuo metu jums trukdo objektyviai mąstyti bei racionaliai elgtis.

Žuvys

Viskas gali pasisukti palankia linkme. Sėkmė lydės ir darbus, ir pramogas. Jums nestigs įdomių idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite būti geri patarėjai, vertintojai. Tikėtina žinia iš užsienio.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų