REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pradėdami naują darbo savaitę norėtumėte sužinoti, ką jums žada žvaigždės? Nieko nelaukite ir savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams sužinokite jau dabar. Įžvalgomis apie naująją savaitę su mūsų portalo skaitytojais dalijasi astrologas Naglis Šulija.

Pradėdami naują darbo savaitę norėtumėte sužinoti, ką jums žada žvaigždės? Nieko nelaukite ir savaitės prognozę visiems Zodiako ženklams sužinokite jau dabar. Įžvalgomis apie naująją savaitę su mūsų portalo skaitytojais dalijasi astrologas Naglis Šulija.

REKLAMA

Avinas. Pojūtis gali būti – tarsi kas nors pažadintų iš miego ar sąstingio – energijos daugės, noro kovoti dėl savo interesų – taip pat. Tai ir sekis, bet apdairumas labai pravers savaitės pabaigoje – tai netikėtumų metas. Savaitės pabaigoje prasidės labai geras laikas rudens kelionei.

Jautis. Dabar bus labai svarbu ne tai, kas darosi su jumis, o tai, kas darosi priešais jus. Išorė gali pateikti įdomių ir vertingų pasiūlymų (labiau tikėtina, kad antroje savaitės pusėje), išorė gali ir verste versti kai ką daryti. Savaitės pabaigoje tai gali rimtai erzinti. Galbūt su pasekmėmis.

Dvyniai. Iki savaitės vidurio vidinė būsena bus tokia, kad niekur skubėti nesinorės. Nuo savaitės vidurio iš naujo užsikurs vidinis varikliukas ir ims skubinti – prie darbų, prie reikalų, prie žmonių ar dar kur nors. Pagaliau ateis palankus metas ir tiems, kurie rūpinasi savo ar kitų sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Atrodo, darbai, bent jau svarbesni, kuriam laikui atsitrauks, paliks ramybėje. Bus galima daugiau laiko skirti sau, savo pomėgiams. Nestigs ir smagių pramogų – atrodo, vyraus tokios, kurios verčia pajudėti ir tokios, kurios skatina pagalvoti bei pašmaikštauti.

REKLAMA

Liūtas. Gali būti, kad namie atsiras svarbių, neatidėliotinų darbų. Kita vertus, greitai ir netgi šiek tiek žaismingai viską sutvarkyti netgi patiks. Palankus metas ir kitus namų reikalus daug nesiterliojant sutvarkyti taip, kaip reikia jums. Tiesiog. Savaitės pabaiga galipasiūlyti smagių pramogų.

Mergelė. Dabar patiks judėti – greitai – ir pėsčiomis, ir važiuoti. Atrodo, didžiąją savaitės dalį be pasekmių, o savaitės pabaigoje praverstų sulėtėti – tai avarijų ir gedimų metas. Patiks bendrauti – ir dalykinėmis temomis, ir asmeninėmis. Noriai plėsite akiratį. Savaitės pabaiga atneš darbų, veiklos namie.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. (Dar kartą) pasidarys svarbūs piniginiai reikalai. Šioje srityje būsite linkę veikti greitai, ryžtingai, nesidairydami į šalis, dėl to sėkmės bei naudos bus vis daugiau. Palankus metas bendrauti,  ieškoti naujų ryšių, taip pat palaikyti atsiradusius anksčiau.

Skorpionas. Pasikeis vidinė būsena, o paskui ją ir visa kita: energijos bus daug, sportinė forma kasdien vis geresnė, tapsite veiklūs, nuo savaitės vidurio – ir labai dalykiški, dėl to visas vadžias vėl tvirtai suimsite į savo rankas. Atrodo, savaitės pabaigoje ir finansiniai reikalai ims gerėti.

Šaulys. Būsite atsipalaidavę, jausmingi, asmeninis žavesys švies kaip ryto žvaigždė. Bus lengva kurti gažius ir mielus dalykus ne tik sau, bet ir kitiems. Puikiai seksis ir tiems, kurie turi lipti ant scenos. Nebūtų keista, jeigu priežastį dar kartą atsiskleisti ras ir asmeniniai jausmai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Labai ramus metas – darbe vyraus įprasti darbai, namie į nusistovėjusią tvarką niekas kėsintis irgi neketina. Į gyvenimo šurmulį žvelgsite tarsi pro autobuso langą – už jo kažkas lyg ir vyksta, bet jūsų neliečia. Palankus metas ilsėtis ir užsiimti asmeniniais reikalais.

Vandenis. Gali būti, kad daugės darbo darbe, profesijos srityje. Bet ir jūs patys būsite linkę veikti ryžtingai, nieko neatidėliojant, nestigs ir ambicijų būti geriausiais. Visa tai lems, kad per trumpą laiką pavyks nuveikti išties daug. Savaitės pabaiga atneš daug smagaus bendravimo su artimais draugais.

Žuvys. Namie viskas kaip visuomet, o darbe daugiau darbo bus tiktai savaitės pabaigoje. Kadangi prieš akis bus savaitgalis, viskas nusikels į kitą savaitę. O kol kas dar galima išlėkti į kelionę – geriausiai sektųsi tokia, kuri pareikalauja daug jėgų ir atsilygina nuotykiais. Pažintinė irgi pavyktų puikiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų