REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mama Courtney White pasidalino savo gudrybe, kaip nuraminti verkiantį vaiką akimirksniu, naudojantis paprastu galvos masažuokliu, rašoma mirror.co.uk.

Mama Courtney White pasidalino savo gudrybe, kaip nuraminti verkiantį vaiką akimirksniu, naudojantis paprastu galvos masažuokliu, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Tėvai eina iš proto dėl vienos mamos sugalvoto paprasto triuko, kaip nuraminti verkiantį vaiką – ji feisbuke pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matomi neįtikėtino rezultato įrodymai. Vaizdo įraše matoma, kaip kūdikis nerimsta, o tuomet jo mama Courtney White išsitraukia galvos masažuoklį.

Dar prieš mamai pradedant su juo ką nors daryti, vaikas masažuoklį pastebi ir nustoja verkti, nusišypso iš džiaugsmo ir ima nekantriai mojuoti rankutėmis, nesulaukdamas masažo. Jo veido išraiška virsta tikru palaimingu džiaugsmu, kai Courtney pradeda švelniai masažuoti jam galvutę šiuo paprastu įrankiu – atsipalaidavęs kūdikis net susikelia rankas virš galvos.

Šia neįtikėtino mielumo reakcija Courtney pasidalino socialiniuose tinkluose su prierašu „Mano sūnus dievina galvos masažuoklį“. Nuo tada jos vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei šešis milijonus kartų. Šiuo įrašu pasidalinta daugiau nei 186 000 kartų, o kiti tėvai žadėjo netrukus šį metodą išbandyti patys.

REKLAMA
REKLAMA

Tokių galvos masažuoklių internete galima įsigyti už mažiau nei porą eurų, todėl panašu, kad tokia investicija niekaip neišsimiegantiems mažų vaikų tėvams būtų tikrai vertinga. Vienas žmogus rašo, būtinai šį metodą išbandysiantis, o kiti niekaip negali atsižavėti mažojo reakcija ir komentuoja, kokia laimė atsispindi jo veide. Šį vaizdo įrašą daugelis taip pat sieja su savimi – kai kurie rašo: „Aš, kai kas nors žaidžia su mano plaukais.“

REKLAMA

Tai – ne pirmas kartais, kai tėvai atranda netikėtų būdų nuraminti kūdikius. Danielis Eisenmanas pasidalino vaizdo įrašu, kuriame jo dukra Divina išbando savo plaučius.

Kol ji rėkia tėčiui į veidą, jis pradeda skleisti ilgą ir gilų „Ommm“ garsą, ir po kelių sekundžių rėkimas liaunasi, o Divina linkteli galva. Viena moteris šį vaizdo įrašą komentavo taip: „Taip yra todėl, kad šis garsas primena gimdoje girdimą stiprų ir pastovų garsą. Tokie dalykai tikrai veikia. Puikiai padirbėta, tėveli.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų