REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pilnatis prasidėjo ir, panašu, ji palies kiekvieną iš mūsų. Sužinokite, ko pasisaugoti ir į ką atkreipti dėmesį. 

Pilnatis prasidėjo ir, panašu, ji palies kiekvieną iš mūsų. Sužinokite, ko pasisaugoti ir į ką atkreipti dėmesį. 

REKLAMA

AVINAS. Veneros padedami, iš aplinkinių išsiskirsite patrauklumu ir populiarumu. Jūsų meilės objektas dės nemažai pastangų, siekdamas jus išlaikyti šalia, tačiau piktnaudžiauti tuo žvaigždės nepataria. Meilės intrigos jums būtų nenaudingos, todėl flirto objektu pasirinkite tą, kuris jums abejingas. Darbe laukia kūrybinė sėkmė ir karjeros perspektyvos. Svarbu, kad dalykiniai partneriai jus palaikytų.

JAUTIS. Venera palankiai veiks santykių su aplinkiniais raidą. Lengvai surasite būdus pašlijusiems santykiams su giminėmis, mylimuoju ar dalykiniais partneriais pataisyti. Tinkamas metas komandiruotei, poilsinei kelionei. Net jei niekur išvykti negalite, pasistenkite į savo gyvenimą įnešti naujovių. Naujas hobis teiktų ne tik pasitenkinimo, bet ir finansinės naudos. Žvaigždės pataria pasimėgauti gyvenimu.

DVYNIAI. Merkurijaus įtakoje būsite ypač jautrūs viskam, kas susiję su asmeniniais santykiais. Baimė prarasti mylimo žmogaus palankumą gali paskatinti pavydą ir įtarumą. Gresia rimtas ginčas su partneriu, tad, jei skyrybos neįeina į jūsų planą, stenkitės elgtis apgalvotai, pagrįstai ir nekelkite pavydo scenų. Darbe jums nebus lygių. Nors pastangos bus pastebėtos, įvertinimo šiuo metu žvaigždės nežada.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Neptūnas lenks prie svajonių ir fantazijų, o jūsų turtinga vaizduotė padės įgyvendinti kūrybinius ir profesinius užmanymus. Beje, dirbsite tik pusėtinai, iniciatyvumą ir aktyvumą „išleidę atostogų“. Nors darbus atliksite vėžlio greičiu, rezultatai bus pakankamai geri. Reikšmingas periodas meilės ryšiams: įvykių šviesoje išryškės problemos, kurių anksčiau nepastebėjote. Taigi, teks sugalvoti, kaip jas išspręsti.

REKLAMA

LIŪTAS. Venera įkvėps kūrybai. Jei esate geras specialistas ir sutariate su darbdaviu, tikėtini darbiniai pasiekimai ir daug žadančios karjeros perspektyvos. Pasikliaukite šeštuoju jausmu – jis nepaves. Pasiruoškite netikėtoms kelionėms darbiniais arba šeimyniniais reikalais. Nepaisant to, jog būsite apkrauti darbu, skirkite laiko romantiniam bendravimui ir flirtui, tada asmeninis gyvenimas nebus nuobodus.

MERGELĖ. Saturnas privers visus, net pačius tingiausius, atsibusti ir užsiimti rimtais darbais. Nors ir stengsitės išsaugoti gerą nuotaiką, išorėje teks būti griežtiems ir principingiems, ypač su tais, kurie kėsinsis į jūsų teises ar nerodys deramos pagarbos. Kolektyve būkite draugiški, nuosaikūs, laikykitės subordinacijos. Su mylimuoju sutarsite idealiai: įsiklausydami į vienas kito patarimus, mėgausitės supratimu ir harmonija.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Venera gali paskatinti jūsų darboholizmą ir norą šturmuoti naujas viršukalnes. Nuo to yra tik vienas vaistas – meilė. Jausmai mylimam žmogui neleis paskęsti rutinoje, padės suprasti, kad gyvenimas susideda ne vien iš darbo. Kad gerai jaustumėtės, stenkitės sumaniai derinti darbą ir asmeninį gyvenimą, kad užtektų laiko, jėgų ir neimtumėte graužtis dėl nepasitenkinimo gyvenimu. Galima pažintis su nauju darbo partneriu.

SKORPIONAS. Merkurijaus, grįžtančio jūsų ženklu, įtaka pasireikš savianalize. Laukia neramus, bet vaisingas periodas. Intuityviai pajusite savo dvasia artimus žmones, tad jei vienatvė pabodo, nesėdėkite namuose, nedūsaukite, o imkitės asmeninio gyvenimo tvarkymo darbų. Seksis bet kuris su protine veikla susijęs darbas. Gali gimti genialių idėjų, sužavėsiančių jūsų darbdavį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Merkurijus grįžta, atnešdamas jums daug malonaus ir naudingo bendravimo. Būsite išrankūs ir apdairūs, tad pažintys bus įdomios ir sėkmingos. Kaip kempinė siurbsite į save informaciją, suprasdami, kad netrukus jos prireiks. Būsite atsidavę darbui ir imsitės net sunkiausių užduočių, žinoma, jei jos kvepės pelnu. Nors dėl didelio užimtumo asmeniniam gyvenimui laiko neliks, ši situacija geros nuotaikos nesugadins.

OŽIARAGIS. Saturnas skatins rimtai apmąstyti gyvenimą ir ateities perspektyvas. Susikoncentruokite darbinėje sferoje – ten nusimato pakankamai daug palankių aplinkybių. Didelių įplaukų nesitikėkite, tačiau pataisyti savo finansinę padėtį sunku nebus. Sieksite rimtų ir stabilių meilės santykių bei netoleruosite partnerių lengvabūdiškumo. Mylimas žmogus skausmo nesuteiks, aišku, jeigu myli iš tiesų.

REKLAMA

VANDENIS. Dėl Merkurijaus stabtelėsite tam, kad suderintumėte malonumus su nauda. Jei pavyks mėgautis net pačiu nuobodžiausiu ir nemaloniausiu darbu, tai bus tiesiausias kelias į profesines aukštumas. Spręsdami svarbius gyvenimiškus klausimus nestokosite drąsos, ištvermės ir optimizmo. Asmeniniame gyvenime būsite pernelyg rimti ir nepakęsite jokio kišimosi į jūsų meilės santykių eigą.

ŽUVYS. Jupiteris harmoningas, tad palankus metas autoritetui kolektyve įgyti ir karjerai. Ieškantys darbo galės įsitaisyti šiltoje, gerai apmokamoje vietoje. Stenkitės išvengti papildomų išlaidų – jos galimos tiek šeimoje, tiek versle. Nesiaiškinkite santykių, netardykite mylimo žmogaus: konfliktai turės nemalonių pasekmių. Perkantiems nekilnojamą turtą žvaigždės pataria atidžiai tikrinti visus dokumentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų