REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Pyragų diena (nuotr. TV3)

Lapkričio 6-ąją visa Lietuva kvepėjo pyragais – minėjo gražią, jautrią „Pyragų dienos“ tradiciją.

3

Lapkričio 6-ąją visa Lietuva kvepėjo pyragais – minėjo gražią, jautrią „Pyragų dienos“ tradiciją.

REKLAMA

Dešimtus metus gyvuojančiai iniciatyvai tautiečiai buvo dosnūs – paaukojo per 40 tūkst. eurų. Visi pinigai bus skirti paramos projekto „Išsipildymo akcija 2019“ globojamiems vaikams.

„Išsipildymo akcija“ – didžiausias televizijos paramos projektas, gyvuojantis nuo 2003 metų. Pagrindinis „Išsipildymo akcijos“ tikslas – padėti itin sunkiomis ligomis sergantiems ir kitaip nuskriaustiems Lietuvos vaikams. Projektą organizuoja TV3 televizija ir SEB bankas.

Projekto organizatoriai nuoširdžiai dėkoja visiems geros valios žmonėms ir „Išsipildymo akcija 2019“ partneriams, kurie prisideda prie jos įgyvendinimo netaikydami jokių paslaugos mokesčių, todėl absoliučiai visos lėšos nukeliauja akcijos remiamiems vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Geros valios žmonės ne tik kepė pyragus, aukojo pinigus „Išsipildymo akcijai“, bet ir dalinosi gražiomis akimirkomis socialiniuose tinkluose. Fotogalerija čia.

REKLAMA

Nespėję iškepti pyragų, bet norintys prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“, gali tai padaryti aukodami telefonu: 1891 – 3 eur, 1892 – 5 eur.

Pernai per „Per pyragų“ dieną buvo surinkta apie 30 tūkst. eurų. Iš viso „Išsipildymo akcijai 2018“ geros valios žmonės paaukojo 402 tūkst. eurų. Už juos ligoninėms ir vaikams buvo nupirkta medicininė įranga, vaistai, atliktos operacijos, suteiktos reabilitacijos, kai kurie ligoniukai, tiesiogine to žodžio prasme, buvo prikelti gyvenimui. Daugiau apie akciją čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų