REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja pilnatis, o su ja ir tikras išbandymo metas visiems Zodiako ženklams. Astrologas Naglis Šulija siunčia žinią visiems Zodiako ženklams ir ragina pasisaugoti. 

Artėja pilnatis, o su ja ir tikras išbandymo metas visiems Zodiako ženklams. Astrologas Naglis Šulija siunčia žinią visiems Zodiako ženklams ir ragina pasisaugoti. 

REKLAMA

Avinas. Tikėtina, kad nieko ypatinga nevyks – darbe, profesijos srityje darbo ne per daugiausia, namie viskas savo vietoje, bet savaitės pabaigoje čia gali būti daug smagių kalbų. Geras metas kovoti dėl teisingumo, taip pat ir teisinėmis priemonėmis. Geras metas smagiai kelionei.

Jautis. Palaikyti ryšius su kai kuriais žmonėmis dabar gali būti svarbu, tačiau rimtiems pokalbiams, susitarimams laikas metas nėra palankus. Nestigs nedidelių darbų, kuriuos patogiau užbaigti, bet ne pradėti. Geras metas siekti teisingumo, ypač antroje savaitės pusėje.

Dvyniai. Nedideli darbai, reikalai, kuriuos reikia tvarkyti nedelsiant plauks gana srauniu upeliu. Ne visus juos pavyks sutvarkyti greitai, ir tai gali šiek tiek erzinti. Užtai labai nudžiuginti gali asmeniniai santykiai, ryšiai, kuriuos palaikyti metas labai geras. Patiks sportinio tipo pramogos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Bus daug visko: palankus metas tęsti svarbius darbus namie, siekti čia geresnės tvarkos; palankus metas ir rūpintis savo arba kitų asmenų sveikata, sveikatingumu. Be to, dabar puikus metas smagiai pasilinksminti, o progų gali būti išties nemažai.

REKLAMA

Liūtas. Daug dėmesio ir energijos gali pareikalauti namų, šeimos reikalai. Ne visi vyks tokiu greičiu, kokiu norėtųsi, bet kažkaip vyks. Be to, dabar bus daug puikių progų smagiai pasilinksminti ir parodyti savo kūrybiškumą. Priežasties dar kartą atsiskleisti gali sulaukti ir jausmai.

Mergelė. Būsite labai atviri, patiks judėti ir bendrauti. Dalykiniai pokalbiai gali vykti sunkiau, tačiau lengvi asmeninai pokalbiai gali būti net žaismingi. Palankus metas siekti, kad namie būtų dar gražiau ir dar jaukiau, o namiškiai – laimingesni. Sėkmė lydės ir siekiančius finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite energingi, veiklūs ir sportiški, bus lengva rodyti iniciatyvą. Tik vertėtų žinoti, kad šis papildomas energijos antplūdis sulig šia savaite ir pasibaigs. Atrodo, bus ir piniginių reikalų – ir sėkmingų, ir nelabai. Nepaisant užimtumo, visuomet liks laiko smagiam pokalbiui su draugais.

Skorpionas. Būsite energingi, puikios nuotaikos ir veiklūs. Visgi dalykinius reikalus tvarkyti bus sunkoka – dabar toks metas, kai daug kas stringa. Vis didesnė sėkmė dabar lydės tuos, kurie tvarko piniginius reikalus, siekia finansinės sėkmės. Ruoškitės veiklumo laikotarpiui.

Šaulys. Atrodo, ne darbas kaip toks dabar rūpės, o ir aplinkybės pastangų šioje srityje neskatins. Būsite atsipalaidavę, jausmingi, linkę mėgautis gyvenimo dovanomis ir spinduliuosite nepakartojamą asmeninį žavesį. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio ir patogumų kūrimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe gali būti nemažai veiklos, tačiau vyraus įprasti darbai, kuriuos palankiau kreipti pabaigos link. Patogus laikas susitikimams su artimais draugais, bendraminčiais. Nedidelių pramogų gali pasiūlyti savaitės pradžia, įdomių susitikimų ir pokalbių – jos pabaiga.

Vandenis. Nestigs darbų, visokios veiklos darbe, profesijos srityje. Kai kurie darbai klostysis sklandžiai, kiti gali kiek strigti, vėluos informacija, bus sunku laiku vykdyti pažadus susitarimus. Daug smagių akimirkų suteiks bendravimas su artimais draugais.

Žuvys. Būsite žvalūs, geros nuotaikos, bet tikriausiai tiek ir tegalima pasakyti, mat darbe geriausiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su meno, grožio dalykais, komforto kūrimu. Rūpintis namais ir namiškiais labiau norėsis savaitės viduryje, pasilinksminti – dėsningai jos pabaigoje.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų