REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pagaliau viskas ims keistis jūsų naudai. Palengvės. Na, o jei šiandien jaučiatės nekaip, geriau patinginiauti, ir jei norisi ką nors atidėti, atidėkite.

Jautis

Suprasite svarbius dalykus ir rasite atsakymus į klausius, kurie seniai kankino. Idėjos, kurios šaus į galvą, bus naudingos, tiesa, neskubėkite jomis pasinaudoti: reikia sulaukti tinkamesnio laiko.

Dvyniai

Darbų krūvis mažės, sėkmės, laisvo laiko daugės, tiesa, dėl to gali nenukentėti jūsų pajamos. Šiandien imkitės tik iš tiesų neatidėliotinų reikalų, atsisakykite to, kas nereikalinga veikloje ir gyvenime: visko nespėsite.

Vėžys

Būkite atidesni sutuoktinio svajonėms ir planams. Prasideda laikas, kai nebetinka plėsti veiklos, imtis ko nors naujo. Dalykinei sėkmei išlaikyti bus svarbu užtikrinti gerus santykius ne tik su vadovybe, bet ir su artimaisiais. Bus naudinga prisiminti pamirštus dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Niekuo nerizikuokite. Taip pat bus svarbu neskolinti pinigų ir atsiriboti nuo nemalonių žmonių bei nesmagių darbų.

Mergelė

Nesistenkite labai reikštis: šiandien viskas priklausys nuo jūsų įdirbio. Ir jei jis pakankamas, diena bus puiki. Pagaliau stabilizuosis jūsų finansinė situacija, gal net ryškiai pagerės, tačiau jau kitais metais.

REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien teks daugiau mokytis, bendrauti. Na, o šiandien elkitės atidžiau, neskubėkite sakyti, ką manote. Labiau taupykite pinigus, saugokite darbo vietą. Gerinkite santykius su vadovybe, šeimos nariais, kitaip nesulauksite gerųjų permainų.

Skorpionas

Neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba, venkite patekti į kieno nors priklausomybę. Svarbesnius susitikimus geriau atidėti vakarui ar rytdienai. Tiesa, nepatartina priimti svarbių finansinių ar verslo sprendimų.

Šaulys

Šiandien neturi labai sektis, tad viską galite drąsiai atidėti. Tiesa, tik nuo mėnesio pabaigos imsite justi realius pokyčius. Šiandien introvertiškas metas, netinkamas dalykinei veiklai, bet geras gilintis į asmenines bei šeimos problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Būkite atidesni vidaus balsui. Nedarykite nieko, ko nesinori, nesiduokite įkalbinėjami, šantažuojami, o jūsų nervų tvirtumą bei kantrybę gali išmėginti ir šeima, ir vaikai, ir mylimas žmogus. Bus puikių galimybių įgyvendinti ankstesnius sumanymus, tiesa, teks nemenkai paplušėti, dažniau kitiems nusileisti.

Vandenis

Galimi įvairūs nesklandumai, dėl to teks nemažai jaudintis. Šiandien nedera niekur skubėti, priimti sprendimus automatiškai. Paisykite savo sveikatos: gali atsinaujinti senos ligos. Teks daugiau bendrauti, išeiti į viešumą. Tai bus laimingas laikas tiems, kurie moka prisitaikyti prie aplinkinių ir aplinkybių.

Žuvys

Nors nesunkiai rasite kompromisą, neskubėkite siūlyti savo paslaugų bei partnerystės. Ši diena privers jus itin susitelkti. Kad išlaikytumėte ankstesnes pozicijas darbe, gerus santykius šeimoje, turėsite įdėti nemažai pastangų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų