REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvitradienį Zodiako ženklams prireiks būti atsakingiems už savo žodžius ir poelgius. Net ir menkiausias nesutarimas gali nulemti tolimesnius santykius su jūsų artimaisiais. 

Ketvitradienį Zodiako ženklams prireiks būti atsakingiems už savo žodžius ir poelgius. Net ir menkiausias nesutarimas gali nulemti tolimesnius santykius su jūsų artimaisiais. 

REKLAMA

Štai ką žada žvaigždės:

Avinas

Šiandien nebūsite nusiteikę įtemptai darbuotis. Kita vertus, darbo bus daug, spaudimas didelis. Galbūt tai kantriai ištversite darbe, tačiau namie kils konfliktų, jei pasijusite verčiami daryti tai, ko nesinori.

Tauras

Kils noras konkrečiai įgyvendinti kūrybinį sumanymą, tačiau paskubinti šio reikalo nepavyks. Jums nestigs priešingos lyties dėmesio ir jam būsite neatsparūs, tad lengva įsipainioti į slaptas pinkles. Jauskite atsakomybę už tai, ką darote.

Dvyniai

Šiandien jums rūpės įprastiniai darbai, pareigos. Jeigu savijauta bus pakankamai gera, tai užtikrintai darysite tai, ką turite daryti. Tačiau jei einate į oficialų susitikimą arba mėginate įsidarbinti, laukia nemalonus išbandymas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Neišvengsite įtampos, jei nesate apsisprendę, kieno pusę palaikote ir ko jums patiems labiau reikia. Ir šeimoje, ir kitose srityse galimi interesų susikirtimai, konfliktai. Tikėtina, kad domėsitės įstatymų vingrybėmis.

REKLAMA

Liūtas

Nors šiandien nesinorės kišti nosies į jokius svarbesnius reikalus, tačiau aplinkybės vers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Galbūt tai bus susiję su sveikata, paveldėjimu, draudimu, verslu, investicijomis ar pan.

Mergelė

Neramiai žvelgsite į ateitį ir be didelio optimizmo projektuosite naujus darbus. Problemos, susijusios su nuosavybe, artimaisiais gali sunkinti jūsų situaciją. Galima komandiruotė, pokalbis su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu.

Svarstyklės

Diena turėtų būti dalykiška, bet gana nervinga. Galbūt teks prisiimti atsakomybę, svarstyti naujus profesinius planus. Regis, neišvengsite konfliktų su kolegomis. Turbūt jie pateiks iš pusiausvyros išmušančių argumentų, pastabų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Teks daug bendrauti ir ne visi kontaktai bus malonūs. Nusimato nesusikalbėjimo, barnių. Gali kilti nesusipratimų dėl išaiškėjusių paslapčių, sukčiavimo faktų, neapdairumo. Nesišvaistykite pažadais.

Šaulys

Galite pasijusti apnikti rūpesčių. Geras metas tik ramiems apmąstymams, energijos kaupimui. Neskubėdami, neplepėdami šiandien nuveiksite daugiau nei blaškydamiesi. Tačiau vargu ar pasiteisins slapti dalykiniai, finansiniai sandoriai.

Ožiaragis

Diena pateiks gyvenimiškų rebusų. Turbūt teks atkakliai reikalauti, kad būtų vykdomi kažkokie susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan. Galite atsidurti keblioje arba įtemptoje situacijoje, tad teks susikaupti ir mėginti išsisukti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nesinorės niekur skubėti, kuo nors save riboti. Tačiau nusimato neblogi pasiūlymai bei sumanymai, tad teks pagalvoti, kas jums naudinga. Jei teiksite interviu, viešai komentuosite, kontroliuokite savo kalbą, kad nepakenktumėte sau ir kitiems.

Žuvys

Regis, aktyviai nardysite po gyvenimo sūkurį. Galimi susitikimai su giminaičiais, ne itin draugiški pokalbiai apie pinigus, nuosavybę, interesų susikirtimus. Jei nenorite bylinėtis, labiau pasverkite savo žodžius, būkite sąžiningi.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų