REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
G. Druktenienės vestuvės aplinkinius sužavėjo elegancija ir paprastumu (Nuotr. Aistis Rokas)

Kai vilnietė Gintarė Druktenienė (25) kartu su savo vyru, sūnumi ir dukra žingsniuoja gatve, į jauną ir stilingą šeimą atsigręžia ne vienas praeivis. Nenuostabu, kad išskirtinį skonį turinti moteris savo „Instagram“ paskyroje yra subūrusi nemenką būrį ją sekančių gerbėjų, o visai neseniai juos ji pamalonino ir išskirtiniais kadrais iš savo vestuvių.

24

Kai vilnietė Gintarė Druktenienė (25) kartu su savo vyru, sūnumi ir dukra žingsniuoja gatve, į jauną ir stilingą šeimą atsigręžia ne vienas praeivis. Nenuostabu, kad išskirtinį skonį turinti moteris savo „Instagram“ paskyroje yra subūrusi nemenką būrį ją sekančių gerbėjų, o visai neseniai juos ji pamalonino ir išskirtiniais kadrais iš savo vestuvių.

REKLAMA

Pati G.Druktenienė kuklinasi, kad iš tiesų judviejų su vyru vestuvės nebuvo didelės ir kažkuo išskirtinės, tačiau nuoširdumu ir elegancija pulsuojančios nuotraukos vis dėlto byloja, kad kartais nereikia persistengti, o pati nuostabiausia šventė pavyksta tik tada, kai į ją įdedi visą savo širdį.

Nenorėjo vestuvių tik dėl vaikų

Gintarė prisimena, kad kai ji sužinojo, kad kartu su savo vyru laukiasi pirmojo vaikelio, jie dar buvo labai jauni, todėl, natūralu, kad dar tuomet visi aplinkui kalbėjo ir ragino porą kuo greičiau bent jau oficialiai įteisinti santuoką be didžiulės šventės.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau moteris atvira – ji niekada nenorėjo santuokos tik dėl to, kad judviejų santykiuose atsirado vaikai.

„Kartu pragyvenome beveik aštuonerius metus ir tikrai ne kartą planavome šią šventę. Tačiau ją vis nukeldavome, matyt reikėjo to tinkamo laiko ir jis atėjo būtent šią vasarą“, – šypteli ji.

REKLAMA

Vestuvių idėja keitėsi šimtus kartų

Gintarė neslepia, kadangi jie su vyru apie vestuves kalbėjo ne kartą, todėl tos dienos įsivaizdavimas mintyse keitėsi bent šimtą kartų, o ir iš pradžių moteris kaip ir visos kitos, pasvajodavo apie didžiules vestuves. Tačiau su metais visas poros požiūris pasikeitė kardinaliai.

„Svarstėme ir tokius variantus, kad išvyktumėme tik dviese kur nors į egzotinę šalį, niekam nesakius susituoktumėme. Galiausiai pasilikimo prie varianto kelti nedideles vestuves, pačių artimiausių žmonių rate, o labiausiai norėjome, kad šią dieną mūsų vaikai būtų kartu“, – pasakoja pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Gintarės instagramo sekėjai jau seniai žino, kad moteris visas savo šventes dekoruoja pati, apgalvojusi kiekvieną smulkmeną – net menkiausias stalo detales ar pati susikonstruoja stovą balionams.

Tačiau vestuvių dieną moteris vis dėlto nutarė pirmą kartą pasamdyti dekoratorę, nors pora nusprendė dekoruoti tik bažnyčią ir labai paprastai. Šventės vietos jie pasirinko nedekoruoti.

Suknelė – tikrai ne ta vienintelė svajonių

Vestuvinėse poros nuotraukose Gintarė iš tiesų atrodė tobulai. Pati Gintarė sako, kad jos vestuvinė suknelė tikrai nebuvo ta vienintelė svajonių suknelė, nes tokia suknelė būtų kainavusi siaubingai didelius pinigus, o leisti juos suknelei moteriai atrodė neprotingas sprendimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Turėjau tris skirtingus variantus, kurie labai skyrėsi ir galutinį pasirinkau per daug negalvojusi, tiesiog pamačiau internete keletą nuotraukų būtent su šia suknele ir ji man labai patiko“, – sako pašnekovė.

Besirinkdama suknelę, ji buvo svarsčiusi ir suknelę siūtis, bet moteris prasitaria, kad Lietuvoje rasti gerą siuvėją yra labai sunku, o ir kainos jų iš tiesų didelės.

Link altoriaus lydėjo dukra su sūnumi

Iš karto po vestuvių Gintarė savo instagramo paskyroje pasidalino itin jautriu ir emocijų kupinu vaizdo įrašu. Moterį iki altoriaus lydėjo ne kaip įprasta tėtis, o du brangiausi žmonės pasaulyje – jos dukra ir sūnus.

REKLAMA

Bematant einančius du mažus žmogeliukus link altoriaus, širdį tuomet suspaudė tikrai ne vienam žiūrovui.

Pati Gintarė sako, kad nusakyti jausmus, kurie tvyrojo jos viduje būtent tą akimirką, kai jos vaikai vedė ją link altoriaus, būtų iš tiesų sunku. Ji patikina, kad tai buvo viena iš gražiausių akimirkų jos gyvenime.

„Pamenu, kai stovėjome prie durų ir laukėme, kol prasidės ceremonija – jokio jaudulio nebuvo. Tik suskambėjus varpeliui ir pasigirdus pirmiesiems smuiko garsams, užplūdo tokia gausybė jausmų, kad net nebepamenu, ką tuo metu pati dariau.

Žinau tik, kad ėjau ir negalėjau pakelti galvos, nes akys buvo pilnos ašarų“, – jautriai žodžius renka pašnekovė.

REKLAMA

Santykius pakeičia ne vestuvės, o santuoka

Kadangi Gintarė su savo vyru troško kaip įmanoma paprastesnių vestuvių, todėl nenuostabu, kad ir didelio triukšmingo vakarėlio jie tikrai nenorėjo. Pora buvo nusprendusi susirasti restoraną, kuriame galėtų ramiai pavakarieniauti, suvalgyti vestuvinio torto ir jaukiai praleisti vakarą.

„Vietą rinkomės ne pagal savo norus, o labiau žiūrėjome, kad tiktų ir patiktų svečiams. Patys tikriausiai būtume pasirinkę visai kitokį variantą“, – priduria ji.

Iki vestuvių Gintarė drauge su savo vyru pragyveno aštuonerius metus, todėl, natūralu, kyla klausimas – o kas gi pasikeičia po vestuvių? Pati Gintarė atvirauja, kad vestuvės santykiuose nieko nepakeičia, pakeičia santuoka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteriai itin patiko sužadėtinių kursų metu buvusi paskaita su dvasininku Ričardu Doveika, kuris pasakojo, kuo skiriasi santuoka nuo vestuvių.

„Dažnai žmonės galvoja, kad tai graži šventė, daug jai ruošiasi, išleidžia daugybę pinigų, bet pačiai santuokai visiškai nesiruošia. Kiek porų metus ar net daugiau diena iš dienos planuoja visą šventę, būna, kad per visą stresą susipyksta, o, galbūt, net išsiskiria“, – sako ji.

Gintarė sako, kad kaip tik reikėtų prieš vestuves pabūti daugiau vienas su kitu. Pasak jos, santykių įtvirtinimas nepadarys poros stipresnės ir dėl to vienas kito labiau mylėti žmonės nepradeda. Svarbiausia yra poros vidinis ryšys.

REKLAMA

Atsargiai rinktis žmones

Vasara iškėlusi paprastas, tačiau elegancija spinduliuojančias vestuves, Gintarė savo patarimais noriai dalijasi ir su kitais. Moteris atvirauja, kad pagrindinis jos patarimas būtų daryti viską, ko norite jūs patys, o ne tai, ko trokšta mama, teta, dėdė ar kitos giminės.

„Nedarykite didelių vestuvių tik tam, kad pasirodytumėte prieš kitus, tokių vestuvių buvo daugybė ir patys matome, kuo viskas baigiasi. Jeigu tikrai norisi įspūdingų vestuvių ir tai leidžia finansai, žinoma, kodėl gi ne“, – pataria pašnekovė.

Taip pat Gintarė patikina, kad jeigu tik turite laiko, stenkitės patys kuo daugiau organizuoti savo vestuves ir ieškoti joms idėjų. O tiems, kas vis dėlto laiko neturi, puikiai padės vestuvių planuotojos.

REKLAMA

„Reikėtų tikrai labai atsargiai rinktis visus žmones, kurie prisidės prie šventės planavimo, nes dažnai girdžiu atsiliepimus, kad žmonės nusivilia, prašo vieno, o gauna kitą. Ta tikrai gerai visus savo norus išdėstykite, viską gerai išsiaiškinkite“, – priduria Gintarė.

Dalijasi patarimais

Svarbu vestuvių smulkmenų nepasilikti paskutiniams mėnesiams, nes geriausios vietos, fotografai ir kitos paslaugos būna užimtos jau prieš metus ar daugiau.

„Turint daugiau laiko, nereikės stresuoti, galėsite ramiai viską susiplanuoti ir laukti savo šventės. Mūsų šventę fotografavo Aistis Rokas, nuotraukos buvo iš tiesų labai gražios.

Taip pat labai noriu parekomenduoti nuostabią merginą Laurą Žvagulienę, kurios balso dėka ne tik mūsų, bet ir visų svečių kūnais bėgiojo šiurpuliukai“, – rekomendacijomis dalijasi Gintarė.

Pamatyti nuostabias Gintarės vestuvių akimirkas galite mūsų nuotraukų galerijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų