REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologiškai artėjame prie Saulės ciklo pabaigos. Bendra energetika mažėja, nes maksimalius rezultatus jau pasiekėme. Nuo lapkričio verta saugoti likusius minimalius energijos resursus, jų dar prireiks dviems mėnesiams.

Astrologiškai artėjame prie Saulės ciklo pabaigos. Bendra energetika mažėja, nes maksimalius rezultatus jau pasiekėme. Nuo lapkričio verta saugoti likusius minimalius energijos resursus, jų dar prireiks dviems mėnesiams.

REKLAMA

Astrologinio metų ciklo pabaigai labai tinka ilsėtis, atrasti kasdienybės lėtumą. Tai rezultatų suvedimo metas. Metų apžvalgos laikotarpis (iki naujųjų metų).

Lapkričio  pradžią pajusime kaip stabdymą. Tai įtakos retrogradinis Merkurijus Skorpiono zodiako ženkle, kur reikalus migdys iki lapkričio 21 dienos.

Vadinasi, esminis mėnesio atspalvis, energija – lėtas judėjimas atgal. Merkurijus vandens stichijoje veikia ir taip lėtai. Čia mąstymo procesai tampa labiau gilūs, siekiantys problemos esmę.

O retrogradinė fazė intelekto planetą Merkurijų dar labiau stabdo. Taigi, mentalinė energija praktiškai didžiają mėnesio dalį bus vangi, stokojanti ekspresijos ir jai būdingo greičio. Labiausiai sudėtingas mėnuo žada būti Dvyniams ir Mergelėms. Mat šiuos zodiako ženklus valdo Merkurijus. Lėtės ir Skorpionų reikalai.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkritį  turėsime dominuojančias žemės ir vandens stichijas. Šios yra priskiriamos moteriškoms pagal energijas. Vadinasi, lapkričio pirmos dvi dekados skatins mus koncentruotis labiau į žemės bei vandens stichijų reikalus.

REKLAMA

Tai materialinė gyvenimo plotmė. Moteriškos energijos pirmiausia yra orientuotos į išsaugojimą, apsaugą, saugumą. Toliau – jausmai ir emocijos. Yra galimybė/tikimybė būti kažkiek minkštesniems, jautresniems. Stiprės empatiškumas, kito jausmų pajauta. Noras rūpintis ir globoti. Tai, matyt, geras laikas moterims, ir sunkesnis vyrams.

Tokiu metu nėra prasmės kariauti, kovoti, siekti. Tai pasyvios egzistencijos ir gyvenimo priėmimo mėnuo. Tai gali būti sudėtingas laikas ugnies stichijos atstovams – Liūtams, Avinams ir Šauliams. Jie jausis lyg įspausti į kampą, jų idėjos nesulauks pritarimo, o ir realizuotis sunkiai seksis.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo lapkričio 20 dienos Marsas pereis į Skorpiono zodiako ženklą. Čia jo didybės ir maksimalios apraiškos teritorija. Vadinasi, svarbius darbus ir planus geriau atidėti mėnesio pabaigai. Čia turiu minty tuos neišvengiamus atvejus, kai labai reikia. Kaip jau minėjau teksto pradžioje, esame Saulės metų ciklo pabaigoje. Tai nėra aktyvios veiklos  metas.

Na, o nuo lapkričio 23 dienos Saulė paliks sunkias Skorpiono energijas ir įžengs mėnesiui į Šaulio teritoriją. Optimizmo bus daugiau, akyse šviesiau. Grįš prarastos viltys, tikėjimas idealais ir pasaulio tobulumu.

Būtų gerai per daug neįsijausti, nes dar po mėnesio Ožiaragis gali labai skausmingai nuleisti ant žemės. Vadinasi, jei skraidyti, tai geriau žemai.

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų