REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne pati maloniausia diena. Kelis ženklus intrigos sups ne viename fronte – sunkiai seksis su pinigais, o meilė taip pat gali apleisti. 

Ne pati maloniausia diena. Kelis ženklus intrigos sups ne viename fronte – sunkiai seksis su pinigais, o meilė taip pat gali apleisti. 

REKLAMA

Avinas

Netikėtumų laikas: būkite pasiruošę prisiderinti prie naujų aplinkybių ar naujų reikalavimų darbe. Svarbių užduočių niekam nepatikėkite ir nerizikuokite piniginėje sferoje.

Tauras

Nepalanki diena aktyviai veiklai, bet gera apmąstymams, konfidencialiems susitikimams. Šiek tiek atsitraukite: jums reikia laiko persiorientuoti, pakeisti kursą. Nereikėtų tikėti dalykais, išgirstais popiet, ypač susijusiais su finansais.

Dvyniai

Likite sau ištikimi, laikykitės savo senų principų. Bet kokiu atveju remkitės tik savimi ir nelaukite pagalbos iš kitų. Nemėginkite rizikuoti, sukčiauti tvarkydami svarbius reikalus, taip pat meilėje.

Vėžys

Gali tekti užsiimti papildomais darbais, taisyti anksčiau kieno nors padarytas klaidas. Būkite kantresni, nesinervinkite ir nepradėkite pyktis dėl senų nesusipratimų. Išlaidauti netinkamas laikas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nesiblaškykite: aplinkybės kol kas klostosi ne jūsų naudai. Geriau įsiklausykite į patarimus, įspėjimus, gautus iš giminaičių. Venkite atsitiktinių pažinčių.

REKLAMA

Mergelė

Kad ir kaip gerai jausitės, niekur nepersistenkite. Derėtų iki pietų apmąstyti savo laimėjimus bei tolesnes perspektyvas. Neskubėkite veikti.Kad ir kaip gerai jausitės, niekur nepersistenkite.

Svarstyklės

Nepavyks paskubinti įvykių, nebent ryte, tad mokėkite laukti. Gera diena ką nors kuriantiems asmenims: tai įkvėpimo bei pelno laikas.

Skorpionas

Ši diena nebloga aiškintis, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu darbe bei namuose, tačiau būkite pasiruošę ir neteisingiems kaltinimams savo atžvilgiu (ypač vakare). Palanku tikrintis sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Iki pietų jausitės tvirčiau, bet dabar prasidėjo toks laikas, kai nereikia veržtis į pirmas gretas, dabar geriau būti neformaliais lyderiais. Dalykiniuose reikaluose reikėtų būti atidesniems ir labiau atkreipti dėmesį į aplinkinių sąžiningumą.

Ožiaragis

Permaininga diena. Nesibaiminkite stresų, jie paskatins išradingumą, sugrąžins proto aiškumą bei jausmų grynumą. Diena netinkama svarbiems finansiniams sprendimams priimti bei finansiniams dokumentams pasirašyti.

Vandenis

Naujai pažvelgsite į ankstesnius įvykius ir galbūt pakeisite nuomonę apie žmones, kurie jums buvo autoritetu. Diena iki pietų kiek palankesnė, tačiau vėliau būkite atsargesni: nesigriebkite šiaudo spręsdami problemas.

Žuvys

Dalykiniai rūpesčiai nustums viską į šalį. Iš tiesų verta susitelkti ties senu, nebaigtu spręsti svarbiu reikalu pirmąją dienos pusę. Popiet nereikėtų imtis nieko atsakinga.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų