REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien verčiau nepuoselėkite didelių planų. Į tikslą eikite mažais žingsneliais. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, tikriausiai reikalaus to, kas jiems priklauso. Įmanomi emociniai stresai.

Jautis

Bet kokioje veikloje, kurios šiandien imsitės, tikriausiai rodysite iniciatyvą, kūrybingumą ir nepaprastą originalumą. Pasidžiaukite bendravimu, žmonėmis, kurie jus supa. Nekritikuokite, nepykite.

Dvyniai

Tikriausiai rūpinsitės likimo nuskriaustų žmonių reikalais, turėsite reikalų su labdara, socialinėmis, sveikatos apsaugos įstaigomis arba ką nors lankysite ligoninėje ar kitoje izoliacijos vietoje.

Vėžys

Šiandien gali suaktyvėti jūsų negatyvios savybės. Tai gali atnešti problemų tiek profesijos srityje, tiek asmeniniuose santykiuose. Nuo pat ryto galite kažką įskaudinti. Rūpinkitės vaikais, saugokite juos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Rodos, bet kokiais būdais sieksite naudos ir jums nelabai rūpės, kad tai kažkam nepatinka.

Mergelė

Šiandien patirsite daug emocijų. Tikėtina, kad iš pusiausvyros ves santykiai su kitais žmonėmis, ypač su partneriais ir konkurentais. Laukia netikėti akibrokštai, šokiruojanti informacija.

REKLAMA

Svarstyklės

Rytas nedžiugins, tačiau įdienojus pasijusite sėkmingesni. Neatidėliokite tų reikalų, kuriuos seniai reikėjo išspręsti. Vakaras palankus pasimatymams, pramoginiams renginiams ir laisvalaikiui su vaikais.

Skorpionas

Šiandien pasižymėsite kūrybingumu, apsukrumu. Galite sulaukti įdomių naujienų iš užsienio. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais. Pasistenkite atsispirti netikėtoms pagundoms, aistroms, kontroliuokite savo atžalas.

Šaulys

Reikės pasistengti, kad laiku atliktumėte suplanuotus darbus. Gali tekti skirti lėšų asmeninio arba profesinio įvaizdžio tobulinimui, kvalifikacijos kėlimui. Saugokite sveikatą, tinkamai maitinkitės.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien iš jūsų gali būti pareikalauta atviresnės pozicijos ar ryškesnių kokios nors veiklos rezultatų. Nerimą kels konkurentų laimėjimai. Geriau pasirodyti padės kūrybiškas požiūris ir originalumas.

Vandenis

Iš ryto stokosite kantrybės su vaikais, o pastarieji lyg tyčia rodys kaprizus, netinkamai elgsis. Diena irgi nežada ramybės. Jūs galite netikėtai praturtėti arba kaip tik patirti nuostolį.

Žuvys

Gana nerami diena. Netikėtas pasiūlymas gali priversti jus pakeisti planus. Galimas daiktas, bus sunku atsispirti abejotinoms pagundoms ir jos gali atnešti pikantiškų įspūdžių. Nepaminkite kitų žmonių teisių.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų